Математически турнири - 30

• 85 986
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Може ли някъде да погледна задачите от предишни издания на Московската олимпиада? Моят син няма да се явява, но ще ни е интересно да ги видим
2014 на български

критерии 1-3 клас
критерии 4 клас
2013 на български
първи клас
първи - решения

втори клас
втори - решения

трети клас
трети - решения

четвърти клас
четвърти - решения

Линкове към задачите от предходни години на руски.

Скрит текст:
Не съм проверявала дали всички линкове работят, но съм с ужасен грип, температура и нямам сили. Моля да ме извините, ако има нещо неработещо.

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 13:27 от Анонимен

# 406

Готвим се по един сборник на Регалия "Занимателна математика 1-4 клас" и каквито задачи успях да изкопая в нета. Дидева е дала линк към задачите от предходни години.

# 407
  • София
Много благодаря, Дидева!   bouquet

И бързо оздравяване!

# 408
  • Варна
Мамчета, Московсктата олимпиада къде се провежда във Варна?

# 409
  • Варна
Мамчета, Московсктата олимпиада къде се провежда във Варна?
май никъде

# 410
  • София
Искам да попитам нещо във връзка с Облатния кръг на олимпиадата по математика, което се проведе във вторник - дали листата с условията са ги прибрали заедно с беловите. На синът ми ( 4клас, 335 стая) са му взели и условията, а на други деца разбрах са ги върнали. Питам ,защото той твърди, че на 2 задача е нямало 2-ро подусловие и се чудя дали не е станала някаква печатна грешка?

# 411
Искам да попитам нещо във връзка с Облатния кръг на олимпиадата по математика, което се проведе във вторник - дали листата с условията са ги прибрали заедно с беловите. На синът ми ( 4клас, 335 стая) са му взели и условията, а на други деца разбрах са ги върнали. Питам ,защото той твърди, че на 2 задача е нямало 2-ро подусловие и се чудя дали не е станала някаква печатна грешка?

На моя син са ги дали - 101 стая, задача 2 е с три подусловия.

# 412
  • София
Детето твърди, че на всички от стаята са им взели условията,  което ми се струва странно.
Не мога да повярвам също, че е може да е пропуснал цяло подусловие, защото като цяло е много съсредоточено дете, с много добри резултати и не  е имал проблеми дори с пропускане на изречение.

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 20:30 от Bobka

# 413
  • Резерват "Северозапад"
Втора задача е била с три подусловия.

# 414
  • Варна
При нас задачи не са раздали. Но поради това,че за 1ва зад. е нямало 3то подусловие са съкратили олимпиадата с 30 мин.,в 12.30 са ги накарали да напуснат.

# 415
  • София
При нас задачи не са раздали. Но поради това,че за 1ва зад. е нямало 3то подусловие са съкратили олимпиадата с 30 мин.,в 12.30 са ги накарали да напуснат.
Това не ми се струва много редно....и надали са почнали точно в 9ч.

# 416
  • столицата
 А някой разполага ли със задачите за 5 клас?

# 417
  • Варна

Сега го попитах,в 9.10 е започнала.  Peace Идея нямам какво и колко е редно. Това го разбрах от друга майка, чието дете е стояло докрай. Моят в 12 беше навън .
Доколкото схванах 3то подусловие е било премахнато и затова я съкращават. Само при нас ли е било така?  Rolling Eyes

# 418
  • София

Сега го попитах,в 9.10 е започнала.  Peace Идея нямам какво и колко е редно. Това го разбрах от друга майка, чието дете е стояло докрай. Моят в 12 беше навън .
Доколкото схванах 3то подусловие е било премахнато и затова я съкращават. Само при нас ли е било така?  Rolling Eyes

Намирисва ми на нещо гнило...дано разбера каква е истината.

Синът ми е излязъл към 13ч. , но не е бил последен, почна ли са към 9.20ч.

# 419
  • Варна
Бобка,само да уточня ако не си видяла,че аз говоря за Варна. Просто от твоя пост се сетих за случилото се пък при нас.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт