Модни консултации - 11

• 82 346
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Първото предложение за боулинг облеклото, ми харесва най-много - липсва ми само колан на дънките  Peace
А ако искаш със сакото, отдолу може с някаква такава по-ефирно-широка блузка/потник:
Скрит текст:

# 646
  • ВАРНА
Morgana07 - гащеризонът е страхотен, може ли да споделиш откъде е?   bouquet

http://direct.asda.com/george/women/jumpsuits-playsuits/D1M1G20C … 2,default,sc.html

Има и в червено,кралско синьо и петрол (това е моят цвят,въпреки че на снимките изглежда по-светъл...),сега са изчерпани,но понякога пускат единични бройки и предимно големи номера.... Иначе стои супер и облечен доколкото гледах,притесненията ми са,че съм дребничка и тази панделка отпред да не дойде твърде масивна  Thinking

Скрит текст:

# 647
  • sofia
чаровнице, аз съм за първия outfit + ботите+ някакво дълго колие, примерно; ризата така е ок -запасана. Simple Smile

# 648
  • София
Здравейте дами.
Преди време Ви бях питала за едни каубойски ботуши и змийска чанта и ми дадохте хубави съвети.Накрая си ги оставих и двете и си ги нося поотделно с мерак.Заради тях си купих сума ти неща в тази гама-то не бяха  бежови шалове,кафяви чанти,  маслено зелено и бордо якета, кафяви  и карирани панталони, цветни дънкови поли ,каубойски стил-направо се улях с тази гама, която никога не съм купувала Embarassed.
Сега ще Ви помоля за съвет тази велурена пола от кралско син цвят с кои цветове си подхожда, освен с бяло, светло синьо, тъмно синьо, електрик? Големият ми проблем е също с какъв тип блуза като модел да се носи полата?Тя е с нормално висока талия, но не ниска.
Ако се носи с  нормална дължина вталена блуза седи някак си несъразмерно, предполагам с нещо вталено и късо може би, но от къде да взема такова, пък и аз съм размер Л блузи и панталони ХЛ, не съм финна мадама като Вас Sick.
Ето я полата

# 649
Благодаря и аз клоня към първия вариант.А ботушите с какво да ги съчетая ?Не съм имала до сега ботуши с ресни.Е моите не са дълги защото съм нисичка и дългите скриват целия ми крак .Това са моите Simple Smile

Скрит текст:

# 650
Здравейте дами.
......Сега ще Ви помоля за съвет тази велурена пола от кралско син цвят с кои цветове си подхожда, освен с бяло, светло синьо, тъмно синьо, електрик? Големият ми проблем е също с какъв тип блуза като модел да се носи полата?Тя е с нормално висока талия, но не ниска.
Ако се носи с  нормална дължина вталена блуза седи някак си несъразмерно, предполагам с нещо вталено и късо може би, но от къде да взема такова, пък и аз съм размер Л блузи и панталони ХЛ, не съм финна мадама като Вас Sick.

Ето я полата

На прима виста откъм цветове жълто и праскова със синята пола Peace

Скрит текст:
[/spoiler]
и зелено
Скрит текст:
[/spoiler]
и розово с жълти аксесоари
Скрит текст:
[/spoiler]

# 651
  • София
stefina, за мен с бяло, ще ми прилича на стюардеса. Peace
Имам подобна пола и обожавам да я нося. В бежево-кафява гама е. Нося я с кафява, бежова, червена, зелена блуза. Вталена. Peace

# 652
stefina предложенията на пинко ми допаднаха страшно много.Особено това с жълтото ето и от мен няколко предложения за синята пола
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 08:00 от Анонимен

# 653
Привет дами! Grinning
Идвам да споделя за една моя спонтанна покупка на ето този кариран панталон на италианската марка Alexandra,чуда се дали днес да не го върна обратно,дали според вас е модерен, елегантен,с дълго сако бой френд дали било подходящо, малко това каре задължава като чели  ис блуза отдолу само в черно ми иде наум да се носи,моля за идея,ето този Grinning newsm78Двуомя се за връщанане до края на деня ,незнам  да нее  прекалено екстравагантен newsm78
http://shopzone.bg/alexandra/92406/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%B … E%D1%82-Alexandra

# 654
Няколко идеи за съчетания на панталона Simple Smile
Скрит текст:

# 655
  • София
Имам подобен клин на панталона, нося го с бяла, черна, сива туника. Отива и с ярки цветове - червено, зелено и т.н. http://womanizator.blogspot.com/2013/11/november-is-hot.html

За синята пола - като видя синьо все ме избива на "френското знаме" - синьо, бяло и червено. Ето идея за пухкава дама: http://glamazonsblog.com/wp-content/uploads/street-style-red-whi … umps-5-edited.jpg

# 656
Няколко идеи за съчетания на панталона Simple Smile
Скрит текст:

Благодара,на първата снимка  ечудесна визията, елегантна, дори и за работа в офис може би, или за разходка по скоро newsm78
Според вас тази чанта дали ви е симпатична,чудя се дали да я купя,на манго, цвета между червено  и розово,като модел дали е актуален с това крокодилско newsm78

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 11:28 от DELI22

# 657
Крокодилското не ме притеснява, по-скоро дръжките нещо ... не знам и аз ... и цветът е хубав, просто не е точно моят цвят, затова не мога много да коментирам (въобще голям коментар направих  Mr. Green , исках тактично да кажа, че съм виждала и по-хубави чанти - не знам колко струва и на теб доколко ти харесва  Rolling Eyes )

# 658
  • София
Здравейте, до сега не съм търсила вашата помощ, но сега се затруднявам малко в комбинирането на ето тези ботуши
http://www.zara.com/bg/en/sale/woman/shoes/leather-high-heeled-b … 7003p2125106.html
Освен с някакъв клин с друго не мога да измисля с какво да ги нося Thinking
Ще се радвам да видя и вашите предложения, като цяло не блестя с някаква височина 165см/ 45кг съм и не ми се иска да ми скъсяват краката, защото височината им е малко под прасеца ми и това ме притеснява. Повечето ми боти са тип Челси със различна височина на тока, а ботушите са ми под коляното, тези боти са една импулсивна покупка а сега се чудя как да ги нося.

# 659
  • София
Хубави са ботите, можеш да ги носиш със клин или скини панталон, а също така и с панталон, който ги покрива и ще те издължава визуално.
Например: http://creativefashionglee.com/wp-content/uploads/2013/03/wide-l … l-work-outfit.jpg

Общи условия

Активация на акаунт