Модни консултации - 11

• 82 384
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Loving..., твоят пост съм го изпуснала.

Със скорт с токчета;
С такъв модел и десен панталон с токчета;
Още един модел панталон с токчета.

Ако не носиш токчета или само за повод, тогава мокасини.
Ако е студено, челси боти.

# 541
  • Belgium
Valandin, от линковете, които си дала, аз лично бих поръчала само първото водно конче. Изглежда ок, а и е достатъчно евтино, за да не те е яд, ако не ти хареса на живо.

Другите изглеждат откровено зле.

Питах те какъв тип търсиш, за да видя дали мога да ти препоръчам български дизайнери, но не мисля че има подходящи, а и авторските неща са по-скъпи.

Това, което бих те посъветвала - ако си от София разгледай малките мулти бранд магазинчета тип Muse Shop, Garage Boutique и другите от тоя род, сещаш се за какво говоря. Там понякога има единични бройки страхотни открития.

Друг вариант е да се разтърсиш в Etsy - там продават изключително оригинални творци и е слабо вероятно да попаднеш на китайска конфекция, както е обичайно за ebay  Peace

# 542
Относно брошките и аз бих препоръчала от някой бг дизайнер - наскоро се сдобих с една брошка от това момиче - не искам да я хваля, защото няма начин да не прозвучи като реклама, обаче наистина съм повече от впечатлена от изработката. По мой вкус са супер оригинални.
Друг магазин освен предложените от Лу, e BohoChic house, които имат вече и магазинче в София (доколкото знам).
И друга лична фаворитка ми е тази авторка ... там вече наистина цените са по-високи ... (според мен, поне  Rolling Eyes , но брошките не са като обеците, от тях стигат 2-3 в гардероба, затова мисля, че инвестицията си заслужава).
И последно, за да не досаждам - също много интересни - тези

# 543
Брошката наистина е нещо, което човек рядко купува, обикновено 1-2 стигат.
Ако инвестицията в красива брошка не е проблем в The Outnet понякога има страшно красиви, ето сега например ако някой реши да ми подари бръмбъра няма да се разсърдя изобщо  Mr. Green ЦЪК!

Редакция: На втори поглед може и да не е бръмбар, а муха. Пак няма да се разсърдя Grinning

# 544
  • Belgium

И друга лична фаворитка ми е тази авторка ... там вече наистина цените са по-високи ... (според мен, поне  Rolling Eyes , но брошките не са като обеците, от тях стигат 2-3 в гардероба, затова мисля, че инвестицията си заслужава).

Много харесвам Огледалце, огледалце  Heart Eyes

Имам това и още няколко нейни неща и не спирам да ги нося  Grinning

# 545
То от това колие тръгна цялата й слава и в последствие всички сладкишо-подобни бижута - супер оригинални са.
Скрит текст:
Скоро гледах едно интревю с нея, мислех, че е някое младо момиче около 23-26г, макс. 30, а тя изскочи някаква ... зряла жена ... малко не ми хареса образът на дизайнерката, но това е ... твърде много спам вече  Joy

# 546
  • Belgium
Нали?

И аз мислех, че е по-млада, но от ФБ профила и видях, че е по-скоро лелка.  Laughing

Ако си я гледала по БТВ наистина онова розово, в което я бяха облекли, изобщо не беше подходящо.

Но пък жената е талантлива, нека има повече като нея в БГ  Laughing

# 547
Скрит текст:
Тя беше пуснала някакво видео на стената на страницата си, май беше по тв7 и не ми зареди добре видеото, само малко гледах в началото

# 548
  • Berlin
О и аз попаднах на нея по БТВ и веднага се сетих за Лу. Simple Smile

# 549
Аз много харесвам и творенията на тази жена:
https://www.facebook.com/Gitinki
Има много красиви неща.

# 550
  • Belgium
О и аз попаднах на нея по БТВ и веднага се сетих за Лу. Simple Smile

Брех, защо?  Rolling Eyes

# 551
# 552
Здравейте, момичета! Предстои ми да присъствам на официална вечеря с голяма част от колегите ми и съм в голямо чудене как да се облека. Наскоро си купих ето тази рокля и мисля, че е подходяща за случая, но искам да я разнообразя с по-интересни обувки/чанта или аксесоари. От снимката не си личи добре, но роклята е тъмно синя със златен цип на гърба и графитени мъниста в горната част. Ще ми се да избягам от варианта с черни обувки и чанта. В нета гледах комбинации с червено и много ми допаднаха, но единствено ме притеснява дали ще си подхождат заради мънистата в горната част.
Имате много свежи идеи и вярвам, че ще получа подходящата модна консултация Simple Smile

# 553
  • Пловдив
cvetty, при мен роклята я виждам черна, но да си кажа моите предложения за цветове
червено, нюд, златно, циклама, оранжево, кафяво-карамелено /като оранжевото на мен ми е фаворит/.

# 554
Огледалце, огледалце и аз харесвам, има свежи неща и определено разнообразяват скучната делнична визия.  Heart Eyes

Друго място за брошки са секънд хендовете или така наречените charity shops/thrift shops. Извън България съм попадала на страхотни неща точно там, ама съм си малко клош понякога и обичам да се ровя. Арт базарите както някой спомена също са подходящи, наистина повечето автори предлагат услугите си ако не намериш това, което търсиш.  Wink

cvetty, при мен също се вижда черна, но ако е такова синьо смело действай с червените акценти:
.

Друг вариант е с коралови обувки, но трябва да се прецени добре предвид ципа на роклята и мънистата. С нюд обувки и чанта също не е лошо:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт