Модни консултации - 11

• 82 374
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
За много години Модни кокони   bouquet
Честит рожден ден на strept жива и здрава!
И за да не е само запис се включвам по темата Simple Smile

И по мой bouquet Благодаря ви.  Не знам защо, но в моята глава също се появяваше идея с някакво убито розово. Явно имах нужда да визуализирам идеята  Hug

Нещо ми доскучава в офиса днес, явно, та в обедната почивка не можах да се спра. Понеже вчера поръчах един часовник в кафяво, а нямам нищо кафяво в гардероба си, реших да го съчетавам с обувки  Joy и в момента се радвам на ей тези:

Скрит текст:
Струва ми се обаче, че часовникът няма да е достатъчен. Та с какво бихте ги комбинирали?   bouquet
Стават както с панталони така и с поли. На моя комп твоите ги виждам в светло кафяво /камел/
може би. Много го харесвам този цвят съчетан с бяло или екрю нещо такова:
Скрит текст:
Скрит текст:
С деним
Скрит текст:
С поли
Скрит текст:
Скрит текст:

Сега , ако предложенията паснат с часовника ще е чудничко  Wink

# 571
strept, Честит Рожден Ден  Hug Пожелавам ти много здраве и ... ти си знаеш  Wink

ani_d , на мен ми звучи добре  Rolling Eyes

CatPuccinoBlog , добре дошла - като нова, бих ти дала следния съвет - не бързай да си промотираш страницата, вече във втора тема, която и аз следя ти виждам коментарите насочващи към там, дори да не си го мислиш, няма да бъде възприето добре  Peace ... относно коментарите и кой е последен, ще свикнеш  Crazy

# 572
  • Belgium

Вчера поръчах две неща от Огледалце, огледалце, без да съм поглеждала в темата, но ще се похваля като ги получа Simple Smile

Great minds think alike  Laughing

strept
, честит рожден ден - щастлива, усмихната и неотразима бъди   bouquet

CatPuccinoBlog , добре дошла - като нова, бих ти дала следния съвет - не бързай да си промотираш страницата, вече във втора тема, която и аз следя ти виждам коментарите насочващи към там, дори да не си го мислиш, няма да бъде възприето добре  Peace

Меко казано няма да бъде прието добре. Референция: последните страници на темата за MAC&Sephora, свързани с блоговете.

# 573
На strept пожелавам добро настроение и успехи през предстоящата й година, както и занапред! 33 е чудесна възраст.

Честит рожден ден и от мен Simple Smile Много щастие и късмет Simple Smile Обожавам шоколадови торти, взимам си две парчета Simple Smile   bouquet
Да ви попитам шарена рокля , в която присъстват предимно цветове като кафяво, бежаво, жълто, охра дали ще си отиват с чорапогащник цвят охра и бежави ботуши или ще стана много цветно-шарена   Rolling Eyes . Не мога да намеря точния десен на роклята, ама ще видя дали не мога да я щракна. Просто вечер светлината в къщи вечер е много гадна и никога не излизат истинските цветове.  Confused

ani_d, аз по-скоро си я представям с чорапогащите, които си посочила и по-тъмни боти или ботуши - карамел, бренди или шоколадово кафяво:

И все ми се върти в ума една визия с боти в графитено сиво.

# 574
  • Варна
ani_d, бих съчетала роклята с чорапогащник и ботуши, които са в един цвят.

# 575
Благодаря за предложенията, evil. В бяло и екрю мога да спретна нещо и с наличното в гардероба  Hug

# 576
  • Belgium
Момичета, ако сте мяркали накъде независимо дали онлайн или офлайн такъв клин или слим панталон, споделете моля  Praynig

# 577
# 578
Лу, предполагам, че ти е известно, но все пак  Laughing ... тези скини джинси са модел на Rag & Bone, моделът се води Goetz и го видях в няколко разновидности в eBay. Успех с търсенето, дано го откриеш в твоя цвят и размер, въпреки че GG отдавна приключи и ще ти е малко трудничко вероятно.

# 579
  • Бургас/Пз
Благодаря , момичета, пробвах с такъв цветен чорапогащник с какъвто мислех, обаче не ми хареса нито с кафяви нито, бежови ботуши, изобщо много е различен този цвят горчица и насича тялото, въпреки че присъства и в роклята. Сега ще пробвам варианта на Мис Ноир, само да намеря същия чорапогащник като ботушите Simple Smile

# 580
  • София
Момичета, да сте виждали по магазините такъв цвят дънки?
Скрит текст:

# 581
  • Варна
И аз с въпрос , в Зара има ли го още това в реален магазин, в сайта им не откривам, а
никога не съвпада показаното и налично...от миналата година е, ако не се лъжа.
Скрит текст:

# 582
Момичета, темата не е в "На пазар" - има много теми там, където е доста по-вероятно да получите отговор на въпросите си от рода на "това къде да го намеря" - с най-добри намерения го казвам  Peace

# 583
  • Belgium
Циндил-Пиндил, Louren, мерси   bouquet

Грам не ми беше дошло на ум да търся сред тоалетите на "Клюкарката", аз дори един епизод не съм гледала от този сериал.

Ще проверя марката онлайн обстойно.

Moringa
, приемам забележката, но аз толкоз рядко питам за съчетания на дрехи, че то по-добре да не участвам  Wink

# 584
То даже не е забележка, просто може би по-скоро съжалявам, че абсолютно няма как да помогна в такива ситуации и знаейки, че някъде там из форума има шопинг манЯци (като теб), събрани в едно - защо да не "използваме" тези техни специални умения по предназначение  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт