Парфюмни размисли и страсти - 186

• 70 061
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
densi,приемaмe че моята гледна точка е мъжка и е много вероятно да се различава,но по-важното е това което ти каза  Hug

п.п. апропо успях да се запозная с  Бандита,е не беше на кожа,само на блотер,но все пак...

# 526
# 527
...поднесох блотера към носа имах 2 секунди да се окопитя,след което зениците ми се разшириха като на коте гледащо приближаващ мишок и мозъка ми даде на късо...последния спомен който помня е, че това нещо не мога да си го представя на мен #Crazy

...най-екстравагантния аромат до момента за мен!!!

# 528
Представяш ли си като се напръскам 6 пъти с него?

# 529
чесНо..не,не си те представям,представям си такива садо-мазо неща че и по филмите не съм ги гледал даже  Mr. Green

# 530
  • Germany
Аз получих този и още не съм сигурна ще се харесаме ли или не Rolling Eyes

http://www.luckyscent.com/product/31220/korrigan-by-lubin#

Защо? Опиши го, моля, на мен ми е много интересен, но за съжаление още не мога да го открия за проба.

Има един парфюм, който докато го тествах се молих да не ми хареса, защото флаконът прилича на секс-играчка или разширител за отзад. В англоезичните парфюмни форуми го наричат "butt plug"  Laughing Става въпрос за Rochas Man.
ScorpionKing, кефиш ме  Mr. Green Аз имам мини от него  Twisted Evil  Whistling Joy
stennnly, само за Бандит ли ще споделиш? Всички ние очакваме зрелища  Mr. Green. Бандита само мен ли не ме плаши, при мен изчезва бързо и се укротява до хубав горчив зелено-кожен шипър.
Харесвам красиви флакони, винаги се впечатлявам, като видя майсторски пипнати и с концепция. Това обаче не значи, че ще взема парфюма само заради флакона. Парфюмите с помпи са красиви, но последният път забелязах, че парфюмът ми с помпа, освен че е намалял наполовина е и развален, с плуващи в него бели и мътни неща  Sad Thinking. Така че, помпа - никога вече  Naughty

# 531
Чувствам се еднакво добре, например, и с Шанел, и с Герлен и т.н. и с никому неизвестното парфюмче, което купих, докато убивах време из дрогерия Лили.

Много благодаря за идеята!  Hug Днес в Лили си спомних този пост и се взех направо gift set от 30-тица + боди лосионче 40 мл. На сляпо. Много ми хареса. На смешна цена.  Rolling Eyes

# 532
  • някъде под слънцето...

stennnly, само за Бандит ли ще споделиш? Всички ние очакваме зрелища  Mr. Green. Бандита само мен ли не ме плаши, при мен изчезва бързо и се укротява до хубав горчив зелено-кожен шипър.

Не само....
И при мен е кротък..има къде къде по големи страхотни от него
За помпите, да много да красиви..имам няколко, с тях процедирам като със сплешовете.Плътно затворени с другата капачка. Правя си отливки в малки шишаренце спрей от 10 млл. Най ми се свиди Хабанита,  чистия парфюм,.

# 533
Чувствам се еднакво добре, например, и с Шанел, и с Герлен и т.н. и с никому неизвестното парфюмче, което купих, докато убивах време из дрогерия Лили.

Много благодаря за идеята!  Hug Днес в Лили си спомних този пост и се взех направо gift set от 30-тица + боди лосионче 40 мл. На сляпо. Много ми хареса. На смешна цена.  Rolling Eyes

Радвам, че ти е харесал Hug
В моя случай имаше тестер - пръснах, излязох от магазина и след час се върнах  Mr. Green

# 534
  • София
Много интересен нюанс за избора е вкаран в темата ни  Simple Smile
Поддържам мненията на SL и другите, които не се влияят от цената и марката. За инфо, имам прекрасен аромат и от Орифлейм, който се оказа чудесен като трайност и шлейф.
Честно казано, харесвам много парфюми, включително и тези, които се смятат за клишета като Acqua di Gio, Dolce&Gabbana The One for Men,  Paco Rabanne 1 Million for men и тн мега хитове, като причината да ги нямам и не съм ги имал никога е, че са твърде популярни и винаги в магазините около тях се суетят мъжете... При такъв безкраен избор на страхотни аромати от всякакви марки и то на хубави цени, няма как да не направя малко по-различен избор  Simple Smile
Да не говорим за възможността последните години и за чудесни арабски композиции  Party
Ноември 2014г взех 2 дубайски - Ard Al Zaafaran на смешни цени - ненадминати са арабите в съотношението цена-качество...
Скъпите нишови не са за мен - има твърде много други интересни за мен аромати за тест, за да се отегча до толкова, че да намирам смисъл само в нишовите скъпотажи.

ScorpionKing - направо ме шокира с това сравнение на Rochas Man  Shocked
Никога не ми е хрумвала такава връзка, макар наистина сега като се заглеждам да разбера далечената еротична алегория.
Между другото, въпросния парфюм е страхотен и много секси за вечерни забави зимата...

Ако дизайна на Rochas Man навява по-особени мисли, какво ли да кажем за последната ми придобивка на сляпо -
Francesco Smalto Fullchoke for men  Twisted Evil

Скрит текст:

http://www.fragrantica.com/perfume/Francesco-Smalto/Fullchoke-9825.html

Като аромат също е много интересен - дървесен, мъжествен, подправъчен/най-вече в началото/, а ветивера в него е изразен и леко напомня Encre Noire Lalique for men, но Fullchoke като цяло е по-богат и търпи развитие в различните фази.

# 535
Много интересен нюанс за избора е вкаран в темата ни  Simple Smile
Поддържам мненията на SL и другите, които не се влияят от цената и марката. За инфо, имам прекрасен аромат и от Орифлейм, който се оказа чудесен като трайност и шлейф.
Честно казано, харесвам много парфюми, включително и тези, които се смятат за клишета като Acqua di Gio, Dolce&Gabbana The One for Men,  Paco Rabanne 1 Million for men и тн мега хитове, като причината да ги нямам и не съм ги имал никога е, че са твърде популярни и винаги в магазините около тях се суетят мъжете... При такъв безкраен избор на страхотни аромати от всякакви марки и то на хубави цени, няма как да не направя малко по-различен избор  Simple Smile
Да не говорим за възможността последните години и за чудесни арабски композиции  Party
Ноември 2014г взех 2 дубайски - Ard Al Zaafaran на смешни цени - ненадминати са арабите в съотношението цена-качество...
Скъпите нишови не са за мен - има твърде много други интересни за мен аромати за тест, за да се отегча до толкова, че да намирам смисъл само в нишовите скъпотажи.

ScorpionKing - направо ме шокира с това сравнение на Rochas Man  Shocked
Никога не ми е хрумвала такава връзка, макар наистина сега като се заглеждам да разбера далечената еротична алегория.
Между другото, въпросния парфюм е страхотен и много секси за вечерни забави зимата...

Ако дизайна на Rochas Man навява по-особени мисли, какво ли да кажем за последната ми придобивка на сляпо -
Francesco Smalto Fullchoke for men  Twisted Evil

Скрит текст:

http://www.fragrantica.com/perfume/Francesco-Smalto/Fullchoke-9825.html

Като аромат също е много интересен - дървесен, мъжествен, подправъчен/най-вече в началото/, а ветивера в него е изразен и леко напомня Encre Noire Lalique for men, но Fullchoke като цяло е по-богат и търпи развитие в различните фази.
Охооо,някой е чел във fragrantica за най-грозните бутилки на парфюми...първата ми асоциация беше с батерия на чешма,но после  Crazy

# 536
kovatcheva,нищо повече не мога да кажа за бандита,не бих казал че ме е стреснал в смисъла на респектирал,но определено ме изненада много,не съм очаквал такава поквара с мухлясало-пикливи тонове,както и не мога да кажа харесва ли ми или не,просто този аромат ми е трудно да си го представя на мъж,респективно на себе си  newsm78..то аз жена трудно си я представям с него...

...как да предложа зрелища, като не мога да  описвам парфюми hahaha,аз ги възприемам още на ниво - харесва ми-не ми харесва  Blush

# 537
  • Sofia
Като говорим за двусмислени бутилки, тази е съвсем еднозначна

Скрит текст:

# 538
  • София
Бутилка не би ме накарала да купя, нито обратното-да се въздържа, ако аромата ми харесва.

А за скъпите нишови не съм съгласна много. Напоследък цените на мейнстрийма са доста по-високи в някои случаи. И в повечето - без покритие  Wink

# 539
Преди 2-3 дни доста умувах какъв аромат по точно искам и се спрях на мъжки... наистина ме грабна.... Пако Рабан Инвиктус.... преди съм ползвала и One milion  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт