.Утре почивам и ще спретна 1 доза от всичко. След това дневна нощна 1 ден почивка .нощна на следващия ден след нощната дневна и пак нощна. 

Днес пък от сутринта се хванах да чистя коледно шкафовете в кухнята
За вечеря метнах свинско с праз и гъби във фурната и вече спокойно мога да мързелувам

Но най-важно е той да е здрав.
Какво ти стана с мъдреца?
Лейди, специални благодарности и на твоето момче за малката картичка. Да ти кажа, че на Ивко любимото нещо от Коледа са елхичките и той толкова си хареса картичката, че легна да спи с нея следобед
Знае, че един бати му я е изпратил и си я целува
Много благодаря на всички, че правите Коледата ми тази година толкова специална

Изглеждат много апетитни.

Аз съм правила доста колажи за рождени дни на приятели, ако решиш сама да го правиш, мога да помагам 
- голямо тръшкане имаше като се усети, че на места пише латински букви
Които ги разбра ги подмени, но със сигурност има и изпратени с грешки
Казах ви, че е неграмотен на два езика
но пък са писани със огромно желание!!! Малкия е здрав и калните бани продължават
Два дни имаше Т, но това не се брои за болест и си ходи на училище
Бързо да оздравяваш и ти!
, или друго място - думайте! 

....Не е моя, а на някоя красавица от блога ѝ. Турнах и снимка в Гугъл да я потърси, е не, и не, не излиза, няма такава...
а иначе щях да ти пусна линк.

имам картичка от Плами - Благодаря! Замириса ми на море.... Обичам си Варна-та!!!
През годината съм изпращала доста картички по различни поводи и доста малка част от тях се получиха... 
веднага записах аз! Мм ще се пукне от смях в магазина - записах 7 пакетчета смлени бадеми
ама няма да мога сама да отида и ще търпя подигравките 
но изненадата от избора остава. Утре вечер е и Коледния концерт в селската ни църква - та при нас Коледното настроение ескалира
но и без това след няколко дни пак ще правя и ще го покажа.

Сега да видим БГ пощи за колко време ще доставят вашите .
.
Препоръчани теми