Пейпал - помощ - 11-та тема

• 89 861
  • 764
  •   1
Отговори
# 420
Заповядай Как се сменя парола

# 421
  • Има много детски смях.
Благодаря!  Hug Отивам да действам!

# 422
  • Пловдив
тръгнах сега да пращам през пейпал парите-но да питам,попълних имейла на получателя,сумата ,но никъде не пише колко е таксата ?всъщност в стойността в лева като гледам май е отразена таксата.
Но не разбирам нещо -за да получат в чужбина чисти 100 долара,аз трябва ли да платя повече оттук,получателя ще има ли разходи за да си ги получи?

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 11:28 от budiko

# 423
Здравейте днес платих от пейпал в ибей и мислех че плащането ще стане от наличността ми но тя не е променена
Ето какво ми изписва
Funding Type:   
   PayPal Funds
Funding Source:   
   £10.88 GBP - PayPal Account
Дали все пак ще вземат парите от наличността ми в пейпал или ще ги дръпнат от сметката ми- което по- не ме устройва и как да разбера?

# 424
Имам следния проблем. Връщат ми пари, поради провалена сделка от ebay. Обаче парите стоят в акаунта и не са прехвърлени в баланса. Парите са Refund, а статуса им е Completed. Аз не искам да ги прехвърлям в банковата си карта, а да ги използвам за нова покупка директно то пейпал акаунта, обаче не мога. Въпросът е защо не са постъпили в баланса?

# 425
Здравейте днес платих от пейпал в ибей и мислех че плащането ще стане от наличността ми но тя не е променена
Ето какво ми изписва
Funding Type:   
   PayPal Funds
Funding Source:   
Дали все пак ще вземат парите от наличността ми в пейпал или ще ги дръпнат от сметката ми- което по- не ме устройва и как да разбера?
Опел, по принцип първо теглят от баланса и ако не стига, тогава пипат банката  Peace

# 426
Ето какво ми изписва
Funding Type:   
   PayPal Funds
Funding Source:   
Опел, по принцип първо теглят от баланса и ако не стига, тогава пипат банката  Peace
Да така стана преди но сега балансът ми в пейпал е същия- непроменен. Остава да отида да проверя в банката, защото дава че има плащане.

# 427
Здравейте! Потърсих навсякъде из форумите преди да пусна нова тема, но нищо не намерих. Наскоро получих пари по Paypal и съм верифицирала кредитната си карта към своя Paypal акаунт. Когато опитах да прехвърля парите от акаунта си към кредитната си карта, разбрах, че трябва картата да е Visa. Има ли някакъв начин да получа парите си от Paypal чрез Master Card? Отново се извинявам, че пиша за това в тази тема, но парите са ми нужни спешно, а нямам кого да попитам. Благодаря Ви предварително!

# 428
  • София
Не, само по карта Виза

# 429
Не, само по карта Виза
А има ли възможност да ги изтегля по кредитна банкова сметка или трябва да е спестовна? Не знам дали има значение.

# 430
  • София
Няма значение дали картата е дебитна или кредитна. За България няма възможност директно да преведеш по сметка, става само по карта VISA/V Pay/Visa Electron

# 431
Няма значение дали картата е дебитна или кредитна. За България няма възможност директно да преведеш по сметка, става само по карта VISA/V Pay/Visa Electron
Много благодаря! Приятна вечер  bouquet

# 432
Моля за помощ по следния проблем
Отскоро използвам пейпал /4 дни/, осъществих за последните 3 дни доста покупки през ибей /многобройни, но на малки суми/
3 дни покупките минаваха без проблем, получавам потвърждения, че поръчките са dispatched и други потвърждения, че всичко е наред
Но вчера на 9.09 има минали около 10-11 поръчки за по около 1-2 паунда през ибей и след това 9 покупки на стойност между 1 и 6 паунда и излиза
type- transfer from
name-credit card
payment status - denied

Details - няма обяснение просто denied

Писах им въпрос, дойде автоматичен отговор, който въобще не е по темата
Кредитната ми карта е с голям лимит и при разплащания от терминали надхвърлящи поне 20-30 пъти сумите в случая
Къде може да е проблема - към кой да се обърна пейпал или банката

Благодаря предварително на отзовалите се

# 433
А верифицирахте ли картата?

# 434
Картата е верифицирана преди няколко месеца, а в последните 4 дни са минали над 70 транзакции на малки суми

Общи условия

Активация на акаунт