Пейпал - помощ - 11-та тема

• 89 836
  • 764
  •   1
Отговори
# 435
Пишете, че от 4 дни използвате Пейпал. Затова останах с впечатление, че сте направили регистрацията в Пейпал преди 4 дни.

# 436
Да, верифицирана е март месец, сега проверих
Дори май месец съм направила покупка, за която бях забравила и всичко е било ОК
На 6 септ съм направила отново покупка
На 7ми същи, 8ми също, 9ти 10 броя и след това има 9 броя denied, от различни продавачи са, а и съобщението е че е от трансфера от кредитната карта. Мисля утре да се обадя в банката, но досега винаги като е имало проблем с интернет разплащания са ми отговаряли, че проблемът не е при тях. Картата е кредитна Виза, издадена от Булбанк.
Сумите са малки, но много на брой, евентуално ако има лимит за брой или нещо друго, което ми убягва.

# 437
  • Има много детски смях.
Аз пак с питане  Blush
Направили са ми частичен рефънд през PayPal- вижда се, отразен е в транзакциите. Трябва ли да получа СМС в такъв случай?- защото не съм получила. Трябва ли от тук насетне да правя нещо, или само чакам да се появят парите по картата?

# 438
Здравейте, по моя случай разбрах - все пак проблемът е в картата /броя на транзакциите/ - има лимит на брой на транзакции за седмица /70бр/.

# 439
Здравейте, включвам се да попитам следното, в ПП акаунта си имам събрана сума в евро, долари и паунд, искам да обърна еврото в паунди директно от акаунта си чрез опцията Currency Exchange , но ме интересува дали ще има такси за това превалутиране и как се определят и начисляват?

# 440
Аз пак с питане  Blush
Направили са ми частичен рефънд през PayPal- вижда се, отразен е в транзакциите. Трябва ли да получа СМС в такъв случай?- защото не съм получила. Трябва ли от тук насетне да правя нещо, или само чакам да се появят парите по картата?

От кого трябва да получите смс? Ако получавате от банката ви, би трябвало да получите, ако парите са се върнали по картата. Но може би вашата банка не праща смс-и при рефънд.

# 441
  • Има много детски смях.
Алекс1 , от PayPal  имах предвид Laughing Аналогично на известяването със СМС при направена покупка/ транзакция.  Peace
Както и да е, точно влизах да напиша, че нито СМС съм получила, нито се наложи нещо допълнително да се направи- парите са ми по сметката вече  Wink

# 442
  • Mediterraneo
Ох, ще питам.

Имам регистрация в РР от юли. Имам една покупка от Ибей за около 20 евро. Не ми е верифицирана картата.
Сега ми се наложи да купя нещо, струва 5-6 Е. Не ми даде да платя през РР, изписа ми нещо от сорта "Карата е отхвърлена не по наша вина, свържете се с издателя на картата".

Освен това. Никъде в профила не откривам къде да верифицирам картата с кода, който съм получила още през юли. Той валиден ли е още? Интерфейсът на РР ми е тотално различен от този на профила на мъжа ми( аз се регистрирах в Испания, той в България). Влизайки в двата профила, вътре е съвсем различно, независимо от езика( и в двата случая да речем ползвам английски).

Някакви идеи?

Пп- ето и точният превод какво ми изписва- Тази карта е била отхвърлена от емитента. Уверете се, че картата е активна и има баланс от поне 3,00 евро. За повече информация относно причината за отхвърлянето на картата, се свържете с Обслужване на клиенти на емитента; Можете също да опитате добавяне на друга карта.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 19:00 от Тарталета

# 443
Акаунта ми е лимитиран. Някой с такъв проблем може ли да помогне?

# 444
  • при моите любими
Как разбрахте? Ако е мейл в пощата ви, не се връзвайте на това. Влезте си в профила, ако има проблем, там си пише как може да си го отблокирате. Но не влизайте през линкове от имейло. Само директно от сайта.  Peace

# 445
Лимитиран е....

Why is my account access limited?
Your account access has been limited for the following reason(s):
Sep 21, 2015: We recently asked you to stop participating in transactions that violated our Acceptable Use Policy.
(Your case ID for this reason is PP-004-185-241-666.)
How can I get my account access restored?
It's usually pretty easy to take care of things like this. Most of the time, we just need a little more information about your account or latest transactions.
To help us with this and to find out what you can and can't do with your account until the issue is resolved, go to the Resolution Center.
We'll review the information you provide and email you if we need more details or when your account is back to normal.
Completing all of the checklist items will automatically restore your account access.

Като се логна имам това, пращам им каквото искат и без отговор. От 16-ти ми е имейла, предупредителния, но не получавам никакъв отговор до ден днешен.

# 446
Здравейте   bouquet И аз ще помоля за помощ:

искам да попитам дали някой е обърнал внимание или знае, дали ако НЕ ми е минал срока за диспут в eBay, мога да отворя такъв в PayPal? Т.е. бих искала частичен рефънд за нещо (не ми се занимава с връщане), но мисля, че само в ПП има такава опция, но там не ми дава да цъкна Item Dispute, а само Unauthorized transaction.
Има ли връзка това (ако това въобще е така, де, или има някаква друга причина да не мога да отворя в ПП), че докато все още можеш да повдигнеш диспут в ибей, не можеш в ПП. Т.е. едва след като изтървеш срока в ибей, можеш да повдигнеш в ПП.
Една черна серия ме е подкарала напоследък с пазаруването   ooooh!!

Благодаря    bouquet

# 447
  • София
Момичета, как беше прехвърлянето от paypal към сметка? Колко дни отнемаше, такси?

# 448
Момичета, как беше прехвърлянето от paypal към сметка? Колко дни отнемаше, такси?

Бутон "Withdraw". Такса 2,5$. Парите са в картата до 3 работни дни!

# 449
  • София
А има ли го още това,че трябвада е Виза? Моята Мастър кард, виртуална. Ще мога ли директно от сметка, на каса?

Общи условия

Активация на акаунт