Пейпал - помощ - 11-та тема

• 89 696
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
V.A.L.E.R.Y Сигурна съм, че не е изтеглена два пъти, а единият път е само блокирана, а после са изтеглили от свободната наличност. Това е проблем на банката. Можеш да говориш с тях. Ако не предприемеш нищо, щети освободят сумата след 15-45дни в зависимост от банката. 15дни-FIB

Благодаря за отговора. Още същият ден ходих до банката и от там ми казаха, че не е тяхна вина и нищо не могат да направят, а да се свържа с ПП. Писах до ПП и ми отговориха така:We've reviewed your account and we're satisfied that your account is secure and there has been no access by a third party. For this reason, we're unable to proceed with your unauthorised payment claim.

# 541
  • Варна
Имам следния въпрос- ще поръчвам от немски сайт, но с доставка чрез превозвач- Габко. Като шипинг адрес в сайта попълвам този на Габко, но при плащането с пей пал пак ми иска шипинг адрес. Там моят по регистрация ли трябва да остане или този на Габко, за да са едни и същи с адреса от поръчката? Когато опитам да въведа немския адрес в пей пал не ми позволява да променя държавата от България на Германия.
За първи път ще плащам с пей пал и доставям чрез посредник и изобщо не ми е ясно.
Благодаря!  bouquet

# 542
Здравейте. Simple Smile
Имам въпрос към тези, които продават в Ebay - От къде да премахна плащането да не минава през PayPal, когато продавам ?  Thinking

# 543
  • Пловдив
Момичета, помощ!
Не мога да се логна в ПП акаунта ми - исках да вляза, написах си паролета и в следващия момент ми изписа, че съм пробвала прекалено много пъти.
След още 2 опита пише, че акаунта е блокиран или спрян - какво да правя - не мога да се свържа с тях, защото иска да се логна  Shocked

# 544
Здравейте. Simple Smile
Имам въпрос към тези, които продават в Ebay - От къде да премахна плащането да не минава през PayPal, когато продавам ?  Thinking

А как ще ви плащат?

# 545
Здравейте. Simple Smile

А как ще ви плащат?
Виждам при други продавачи различни опции за плащане. Peace

# 546
  • Варна
Момичета, помощ!
Не мога да се логна в ПП акаунта ми - исках да вляза, написах си паролета и в следващия момент ми изписа, че съм пробвала прекалено много пъти.
След още 2 опита пише, че акаунта е блокиран или спрян - какво да правя - не мога да се свържа с тях, защото иска да се логна  Shocked
Изчакай понеделник и пак пробвай. Понякога така се случва. И на мен така ми се случи и чак в понеделник ми поиска телефона, който е вписан в акаунта ми и ме пусна да вляза. Май и паролата се наложи да поискам да сменя. Успех!

# 547
  • Пловдив
Благодаря - още снощи смених паролата и стана  Hug
Не ми се беше случвало такова нещо за толкова много години - реших, че някой ми е хакнал акаунта и се паникьосах  Embarassed

# 548
Здравейте. Simple Smile

А как ще ви плащат?
Виждам при други продавачи различни опции за плащане. Peace

Какви?
Банков превод - използват го предимно в Германия, защото е безплатно. В БГ струва доста пари.

# 549
Здравейте ,
Поръчах телефон от Китай  .. Платих с пейпал , телефона обаче дойде не нов а поправян и втора употреба , след два дни ползване му падна дисплея (отлепи се и падна ) .. Направих диспут в пейпал , Китаеца го отхвърли , ескалирах до клейм - Китаеца предложи да ми възстанови 10 долара (платих за телефона 300) не се съгласих и поръчах от ибей-нов дисплей излезе ми 150 лева + смяната .. Предоставих им снимки и т.н Обаче пейпал иска за да ми върнат пари да им изпратя обратно телефона ... а той вече е ремонтиран ... А и четейки по форумите прочетох че от сайта от който поръчах , нарочно не отивали да си вземат изпратеното обратно и по този начин всички дати за диспута си отиват на кино ... Пощата ти връща счупения телефон а пейпал затваря диспута и до там....
Моля Ви ако някой е изпадал в подобна ситуация да ми помогне със съвет ... Благодаря Ви!!!

# 550
Здравейте. Имам много голям проблем.
За да си вляза в профила Пейпал искат да ми изпратят съобщение на вписания отдавна тел. номер.
То хубаво, ама аз тази сим карта не съм я ползвала от 3 години и не мога да я активирам вече.
Отгоре на всичко не е и българска.
Писах и на мобилния оператор, писах и на ПП, но още нямам отговор.
Двама продавачи чакат да им платя. Само първия път сгреших паролата при опит за влизане, но пак ме кара да верифицирам. Ужас  #Cussing out

# 551
Здравейте имам следният проблем имам две покупки през пейпал,които дори не съм искал нито купувал,въпроса ми е как могат да ми върнат тези пари и къде са отишли.Ето какво пише когато влезна във акаунта на банката ми..

05.12.2015 Покупка/Purchase(POS) PAYPAL *I DO IND./4029357733 USA BGN 93.12 DRN:310921318-36030213/AUTH:861707 07.12.2015
05.12.2015 Покупка/Purchase(POS) PAYPAL *WOODEER/35314369001 LUX BGN 158.36 DRN:310921321-36030216/AUTH:860336 07.12.2015

# 552
Влезте в Пейпал, срещу трансакцията отворете диспут и като мотив за него пишете, че не сте вие.
Пуснете и жалба в банката, опишете случая. Блокирайте си картата.

# 553
Немога да дам диспут ,тъй като тези преводи не излизат във пейпал, изобщо ги няма като транзакции там,само във сайта на банката ми ги има във движения по картата...

# 554
  • Варна
Немога да дам диспут ,тъй като тези преводи не излизат във пейпал, изобщо ги няма като транзакции там,само във сайта на банката ми ги има във движения по картата...

Отивате в Банката си блокирате картата и пускате жалба какво се е случило. Те имат начини да проверят и да ви върнат парите.

Общи условия

Активация на акаунт