Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 187
  • 811
  •   1
Отговори
# 120
.

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 21:38 от Lorein666

# 121
  • София
За Ванини от суеверие си мълча  Laughing

# 122
  • В Космоса
Хихи, Бърди, готино! Hug Да вземеш периодично да правиш резюменца на пропусналите, а? Grinning

# 123
И е съвсем истина това " Големи деца, големи проблеми"  ooooh!

# 124
  • Луната ни пази
Хихи, Бърди, готино! Hug Да вземеш периодично да правиш резюменца на пропусналите, а? Grinning
И липсващите в резюмето да не вземат да се фръцнат обидени като Дари  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 125
  • Лутаща се
Какво да направя? Просто никога не ми е било приятно.  newsm78 А и не обичам стълпотворения и блъсканици. Или звука от пищящи деца и търчането им насам-натам  Embarassed
Нямам представа как ще е след време, когато стана баба. Вероятно към внуците ще е различно  Rolling Eyes

# 126
Моята дъщеря ще има  три  дни тържества в училище.  Без стихчета и подобни, мюзикъл,  кино, хапване и дискотека. И някакви официални лица ще държат речи. Голямата екстра е че  ще  са без униформи.

# 127
  • HH
Ама и Дари има един късмет. Ние тъкмо взехме да си говорим за нея, а тя се отписа. Пуст късмет.

# 128
  • София
Абе, по-добре да не съм толкова често във форума, че да конспектирам - тежък момент в офиса ми е и се разтушавам тук с вас, ама ще ми е по-добре да нямам много такива моменти.

Шаги,  hahaha за фръцването

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 21:57 от Бърди

# 129
И липсващите в резюмето да не вземат да се фръцнат обидени като Дари  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Взе ми го от клавиатурата. Тъкмо мислех да пиша колко съм възмУтена,че ме няма в резюмето. Crossing Arms
Вечеряхме много късно тази вечер и сега ми е тежко.   baby_neutral
Но пък да си похваля мъжа- купил ми е страхотни ботуши, които си пасват идеално на якето, което ще ми е подарък от брат му за Коледа. Ще се фръцкам скоро с нов тоалет. Flutter

# 130
  • Пазете Гор
Това не е форум , не са сървъри, връзки и каквото там, ами някакъв дигитален охлюв.

Един гайдар ми трябва и ставам коледар в махалата, ще събера хлапетата. Ще си тура на прадядо ми шубата, тя и за коледари, и за кукери е показана, както би казал някой хирург.

# 131
  • София
За зеленцето нищо не казваш...
 Laughing

# 132
  • Sofia
Ааааа,няма ме в резюмето  Shocked Що така грубо  Thinking Crossing Arms

ГледамЕ Сървайвър ние и се вълнуваме,особено аз  Crazy

Моят син днес се върна на училище и по физическо им казали, че заради него няма да ги пускат в салона до края на седмицата,'щот бил боледувал от варицела   Thinking Хм!?

# 133
  • Пазете Гор
Мен ли питаш, belinda?

Готово е опреди дни - розово, ароматно, хрупкаво, със жълтеникава сърцевина. Големи листа има - не сърмичка, ами половин петел или цял джолан може да завие. Завчера бях на някакъв разкошен банкет, та на сутринта и чорбицата му опитах.

Три-четири глътки, па ми светна.

# 134
  • Ямбол
Ама и Дари има един късмет. Ние тъкмо взехме да си говорим за нея, а тя се отписа. Пуст късмет.
100% съм сигурна, че чете.

Общи условия

Активация на акаунт