Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 188
  • 811
  •   1
Отговори
# 135
  • HH
И аз си го мислех, но пък толкова време да чете и да не отговори ми се вижда съмнително  Laughing

# 136
Тукмо щях да порицая Бърди, че ме е изпуснала в резюмето и тя се поправи. /имотикон с размахващ пръст/
Бърди, майтап си правя.
Вече успяхме да се сдърпаме в къщи и се оправихме. На бързо. Решихме и какво да купим на майките за коледа. На свекъра подаръците ги дадохме вече.

# 137
Бърди, а че обещах до Коледа да не ям не е ли важно, м? Искаш ли да се ядосам, да се разсърдя и да изплюскам цял шоколад, после нека ти тежи на съвестта пищния ми задник ( емоткон Джей Ло:)))
Майтап, ще стискам, всеки ден меря роклята за Нова година, не вляа и туй то...

# 138
Искам да кажа, че любовта на малките вече ми прелива през ушите и пушат ли, пушат. Днес се обаждам на госпожата да я пусне голямата, че нашите нали си дойдоха и ме отмениха, да я закарат на плуване и тя ми вика, ох, тъкмо щях да звъня - ей я в коридора, реве с глас за мама  Tired
Домъчняло й било. Божеее, боже. Не е като да не й обръщам внимание и то май много. Вчера само 5 часа си бяхме сами - от 3 до 8, на рождения ден и малко на шляй пазар. И непосредствено след това тази сценка. Кифлата му с кифла.
Малкото ме хванало за крачола, седнало ми на крака долу и аз като ходя и то се "вози" с мен на крака ми, като маймуна се е вкопчило. Е така цял следобед се мотам в кухнята. Пека си, то за крачола, начи идеше ми да си протегна крака през терасата и да го изтръскам.
Не мога така, измъчвам се, аз съм толкова свободолюбив човек, не мога да възприемам така нещата. Знам, че е период, но не мога да ги гледам така, то не е любов бе, то са мъки  #Cussing out
Уж да я приспя по-рано и да изляза пак при голямата, то онова не заспива и ми рови из ръцете, а аз съм се изгорила на едната ръка и ме боли и то баш там човърка. Пратих баща й и успя, алилуя, пее й песни. Голямото заспа почти веднага като излязох. Сядам сега малко да разцъкам форума и се катурвам.

# 139
Бърди, много те бива в кратките преразкази, може всеки вторник да правиш по едно резюме на темата.
Днес имах празник и ми беше цял ден много весело, макар да не успях нищо празнично да приготвя.
Аз съм от тези, за които детските тържества са мъчителни и скучни, обичам само награждаванията, просто се разливам от кеф, когато моето дете склони главица да му сложат медал и първенците се нареждат за снимка. Костюми, заучени стихчета и сценки никога не са ме вълнували, освен ако не става дума за талантливи или поне добре подготвени деца, които пеят във вокална група или са участници в театрална трупа, тогава е удоволствие. Но да гледам някакви несръчни и тромави снежинки и феи, фъфлещи Снежанки и притеснителни снежни човеци, никак не обичам. А тази мода детето да не си тръгне с подаръка от дядо Коледа, не знам как да я коментирам, ако искат да купуват играчки за групата, директно да кажат, нама нужда да се прави така подмолно. Ако подаръкът е личен, то детето си го взима, ако не е, тогава не се дава на всяко дете персонално пакетче, а общ чувал за групата.

# 140
  • София
Жаки, изяж един шоколад, бе, на моя задник го взимам да се лепне! Телешката ми природа кървави сълзи рони като чете как се мъчиш. Да тъ'й и роклята и чудото  hahaha

П.С. Мерси, Янечек, ама с толкоз обидени, приключи ми кариерата на докладчик, мъка ми е за пропуските.

# 141
Хаха, Жаки, голяма заплаха - не знам на чия съвест ще тежи нарасналото ти дупе, но на теб със сигурност ще ти тежи, може да се появят болки в кръста, в коленете... Я го зарежи този шоколад, че днес един, утре друг, после меденките и накрая лунната или 90-дневната диета. Лесно му се отпуска краят, а самоиронията относно теглото не спомага за намаляването му. Забелязала съм, че като се каниш да направиш беля, все се намират сподвижници, виж за обратното не е тъй.

# 142
Нино, сълзи ми потекоха от смях.  Laughing Мъжа ми ме погледна доста притеснен за психичното ми здраве.  hahaha
Знам, че на теб едва ли ти е смешно, но разказваш уникално.  Hug

# 143
  • Лутаща се
......
Малкото ме хванало за крачола, седнало ми на крака долу и аз като ходя и то се "вози" с мен на крака ми, като маймуна се е вкопчило. Е така цял следобед се мотам в кухнята. Пека си, то за крачола, начи идеше ми да си протегна крака през терасата и да го изтръскам.
...

Представих си те как си изтръскваш крака, а малката се е стиснала и не пуска  hahaha hahaha hahaha
И моята имаше такива напъни по едно време, но опита веднъж и като не й мина номера спря.

# 144
Simple Smile Абе не мога да кажа, че ми е тежко чак много или тъжно / това са бели кахъри, хората какви проблеми имат..../, но не ми е и много приятно, честно. Щото мисля, че страдат, поне така го докарват на физиономия  Thinking , но може и да ме работят. Иначе вече правят взаимно щуротии и когато не са заети да крякат - "мама е моя" , не ме забелязват особено.

# 145
Бърди, нали помниш, че сме една зодия? За мен гадуването е най- ужасното нещо, страшно съм кисела Simple Smile
Ако трябва да съм честна не съм гладна, просто не съм си хапнала редовния шоколад и много ме тегли към шкафа. Не знам кой пръв тук заговори за Нутела, Нина, ли Янтра ли за едни палачинки, не помня, но аз  не бях яла от години. Прочетох, доиска ми се и си взех едно малко бурканче, като ми се услади и подпуках по един на седмица, ама от големите, демек по над 100 грама на ден и то вечер, чета тук и облизвам лъжицата, резултат за месец е плачевен. Та хак ми е:)
За съжаление Жаки пак е с бронхит и спазми, преди две седмици спря антибиотика за пневмонията и сега пак, на градина не ходи. Какво е това чудо от едни споли и за ден направо към дробовете.
Пуснахме и кръвни за глобулин, ако бил висок можело да е алергична, но към какво никой не знае, ЛЛ каза, че до 5 години не тестуват. Каза също, че астамата се предавала генетично, а майка ми има.
Дано не е това. Аугментин изписа, предния беше Панцеф, още Ериус, Амбрекс и едни сироп за отваряне на бронхите. Отрови се това дете от хапове. Инахалациите не сме ги спирали.
Много се надявам слънцето, морето и различният климат да й се отразят добре и поукрепне.
А как се вбесих пред болничаната аптека, да разкажа- отиваме в 16.40 вътре две аптекарки и една цивилна жена, дърпам вратата заключена, викам си нещо заяжда, мъжът ми дойде дърпа и той, пак не става почука, отваря цивилната и казва, затворихме, мъжът ми погледна няма работно време на вратата, пита до колко работите, онази до 17, той ами сега е 17 без 20! Тя -не ме интересува трябва да се отчитаме, той много моля да ни обслужите с болно дете съм, тя не може и дърпа вратата, той ама нали има работно време, тя оплачи се на собственика! Той добре, къде ви е табелата с Мол-а, кой е собственика за да се оплача, тя затвори, заключи и крещя от вътре. Моят откачи снима вратата без работно време, каза че ще подаде сигнал в КЗП, утре ще позвъним, да видим дали някой ще ни обърне внимание. Ей, много се ядосах, такова нагло отношение! Някой подмазал ли е сигнал, имаше ли смисъл?

# 146
  • Euskal Herria
Нино, предлагам си десния крак - да возя малкото. Обещавам да не го тръскам  Grinning.
Бърди, харесва ми рапорта. Ти го прави, пък аз мога да водя списък на обидените и пренебрегнатите - с една дума аз ще приемам жалбите  Grinning.

# 147
Ооо, ще ви обърнат внимание, стига да си отнесете оплакването към правилния орган. Не знам дали кзп точно трябва. Аз съм се оплаквала от неспазено работно време и грубо отношение, макар все пак мен да ме обслужиха, понеже се запънах, че няма да се мръдна от вратата, докато някоя ленива мърла не не ми върне акта за раждане на детето и имаше последици. Мързелани с мързеланите!

# 148
Ами, ако не КЗП, към кого да се отнесем?

# 149
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нино, Яна,

Ей, големи сте образи, начи  Joy Joy
Много се разтоварвам с вас...

Общи условия

Активация на акаунт