Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 192
  • 811
  •   1
Отговори
# 150
Аз по едно време много обичах да се разправям с Мтел, беше ми като хоби. Щото така ме бяха ядосали, че аз на свой ред ако бях ядосана за каквото и да е и им се обаждах да им се карам за нещо и ми минаваше  Mr. Green  Исках да ми разпечатат един договор и се оказа голяма мъка. Отидох в един офис, в Дъ МОЛ в Карфур, след кански мъки в опит да ги придумам да ми пуснат едно листче на мейл и казвам на един младеж защо съм там, а на него му се спиииии, та две не види. Викам ше му вляза в положение, но той братче хич не го е еня. Не могъл да ми разпечата. Чеса се един час, подмотва се, чаках, чаках, чаках.....Накрая отсече - трябвало да съм отишла до офиса, където съм сключила първоначалния. Викам, алоооо, моето момче, тоя офис го няма, база данни, нещо, ала бала? Ми - намерете го, къде са го преместили, ме изкомандва.
Виждали ли сте парен локомотив? Станах от стола, извадих си панталоните от задника, че от толкоз чакане... и викнах силно - абе, по карираното палто ли позна, че съм Шерлок? Той само дето не ми каза, че нямам палто  hahaha Така силно викнах, че цял Карфур се обърна. Казах му, че утре вечер идвам и си искам договор и ако го няма, ще викам още по-силно. И ми го разпечата.
Друг път объркаха нещо пак като ме прехвърляли на мама към фирмата. И моля ви се ми идва писмо от някакви, дето събират кредити. За сумата от 20.00 лв. Полудех! Аз, дето съм толкова изрядна. Веднага се обадих и разбрах какво се е случило, но преди това един господин ми съобщи, че не съществувам. Представяте ли си, не съществувам, нямало такъв потребител и аз не съществувам  Mr. Green Викам си - утре ше ви оправя. Отивам да ги платя тия 20 лева и заставам на касата срещу един младеж и го гледам и мълча. И той ме гледа и мълчи. ПО едно време, с лек уплах в погледа вика - кажете? А аз му викам - ама вие виждате ли ме  hahaha И той още по-стреснат - да..... Ма, викам, верно ли, значи съществувам. Искате ли да ме пипнете..оня само дето не припадна. Ми шото, викам, един ваш колега ми каза сноши - ама госпожо, вие не съществувате.  Twisted Evil
Е така обичам да се шегувам понякога, като ме ядосат.

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 23:46 от NinoTino

# 151
  • Варна
 hahaha hahaha hahaha Така се закисках, от сърце.

При мен нищо интересно за казване.
Марѝ , радвам се да те видя.  Hug

Имаше някакво число мнения, при което се изписваше някаква дума в профила.

# 152
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Е наистина си голям образ, Нино!

Благодаря ти, че ме разсмя. Сега отивам да си легна и сигурно ще спя усмихната.
 Hug
Лекинка.

# 153
Съществуваш!  Mr. Green Joy

Аз имах периоди, в които ежедневно се вкрарвах или ме вкарваха в такива разправии. Трябваше веднъж да платя една сметка и ми отне четири месеца, даже фирмата си беше свикала събрание специално за моя случай и след събраноито ме уведомиха, че да!!!, ще ми вземат парите.  На колко народ давам хляб. По едно време им знаех отдела в Сиатъл поименно. Joy имах телефона на шефа на отдела на спийд дайл. Mr. Green скъсаха ми нервите, мамини благи. А с телефонната компания дори не искам да започвам да си разказвам драмите.

Влезнах да кажа, че купихме на детето подарък, ама и хубаво изохках. Laughing Профилактика требе, профилактика.

# 154
Вчера за рожден ден партито спряхме с детето на МОЛ Сердика, там паркирах и се придвижихме към клубчето и точно на мола мъж и жена товарят багажника и си говорят:

- Ох, а това къде да го сложа?
- Ми горе, на майка ти под леглото?

Сигурно бяха подаръците за децата  Mr. Green  

# 155
  • Варна
Nino за мен си много, много романтична душа, добра и справедлива  Simple Smile

# 156
  • Пловдив
Добро утро! Peace

Много интересно при вас,Нино! Grinning

Аз да се похваля,че за първи път детето издекламира прекрасно стихотворение за Рождество.Втори клас е...Една вечер се прибираме и той докато се миеше в банята почна...Днес е свято Рождество...и т.н....на един дъх,отчетливо и красиво Heart Eyes ние с баща му така  Shocked Нямахме представа кога и как.И това само в училище,без да дават думички и листчета за вкъщи.До сега все нищо не запомняше...ни в градината,ни у дома.Расте детето. Wink

В петък ще имат парти - от 11 до 13ч.Куверт 15лв.  Rolling Eyes дано поне се забавляват за краткото време...
Ще имат и някакъв карнавал,ама нашия отказа.

# 157
Добро утро!
Пак успяхте да ме разсмеете. Бърди, страхотно резюме, но трябва всички да се фръцнем и потропаме с краче, че да ни има в резюмето. Освен това забрави за петела, дето го вариха повече от бабата на Нино.
Нино, период е това с привързаността. Колко пъти съм бърсала пода със сина ми, а не е като да не ми е единствен и заради това обграден от внимание, ама на, искаше още и още. Аз да се похваля, че вчера бях на концерт на Ричард Клайдерман. Размазах се от кеф  Peace
Хайде хубав ден на всички!

# 158
Казвам...
Глупостта, шутовщината, маймунските тупаници в гърдите никак, ама никак не ме умиляват.

# 159
  • София
Добро утро!
В тази отвратителна мъгла се събудих с много увехнало настроение. Вие, обаче, и най вече Нина, се погрижихте за мен и много ме развеселихте  Joy
Кой предлагаше возене на на малко дете на крак? Ако офертата не е само за бебето на Нино, бих се възползвала и аз  Embarassed Моят най-малкия и той има подобни напъни. И особено сега, като и сестра му си е вкъщи се чудят как да ме поделят.
И като казахте Карфур и неадекватниците работещи в него се сетих как преди 3 години купувахме колело на големия ни син от там: Избрахме колелото, платихме го и се прибрахме. Мъжът ми се хвана да го сглобява и се оказва че има дефект и при превключване на скоростите от 3-та нагоре нещо-си-там започва да бие във веригата. Отиваме обратно в магазина и искаме да бъде сменено, защото е дефектно (това става около 40 мин. след покупката). Девойките на информация ни обясняват че не може да бъде сменено, а трябва да го оставим при тях и те да го пратят за ремонт и до 2 месеца ще го ремонтират  Shocked След 20 минутен спор с тях викат един младеж от съответния отдел в магазина. Той пък започва да ни обяснява, че на колелото нищо му няма и всичко му е наред и това дето го виждаме че бие във веригата въобще не е така и никъде нищичко не удря. Беше много упорит, спориха с мъжа ми 30 минути. Накрая мъжът ми каза: "Добре, щом нищо му няма на колелото, аз сега ще се кача на него и ще направя ето тук пред вас едно кръгче, като сменям скоростите". - и тръгна - първа, втора, трета (чук-чук-чук), четвърта (чкъррррр - прас) ..... и се разлетяха някакви лагерчета, винтчета и други чарколяци. Ей, като се разкрещя онзи момък: КЛИЕНТА СЧУПИ КОЛЕЛОТО! КЛИЕНТА СЧУПИ КОЛЕЛОТО!.... после се усети, че вече сме го платили това колело и понижи малко тона: Това колело си е ваше, вие си го счупихте, няма да ви го сменим счупено  Crossing Arms И чак като чу шаманското заклинание "Сигнал в КЗП" омекна и донесе ново колело.

# 160
Добро утро!
Ние пък днес нямаме мъгла, ура! Много съм доволна, защото с удоволствие ще мога да си довърша коледното пазаруване. Grinning

# 161
  • Луната ни пази
За пореден път се убеждавам в силата на този форум.
Тонка, благодарение на споделеното от теб, днес сутринта нямаше следа от кашлица при моето съкровище. А снощи що чудо изкарахме от носа...
Одри, благодарение на теб имам работещ кухненски робот! УРАААААА! До края на седмицата и печката ми ще е инсталирана, ще се вихря. Първо ще направя питка.
Сега пия кафе и гледам сутрешен блок. Каролев и шефа на КНСБ за малко не се сбиха в ефир.
Майсторът ще дойде чак на обяд, баща ми ще се занимава с него, че аз съм на работа.
Нино, направо цветно си представих всичко, толкова цветно, че снощи сънувах как се карам с управителка на ресторант за лошото и отношение. Иначе и моето дете има такава жестока привързаност. Не ме пуска от стаята да изляза, само да чуе вратата да се хлопне и започва да вика: "Мамоооо, къде?"
Мари, радвам се да те видя в тази позитивна тема.   bouquet

# 162
  • София
Добро утро, мили дами.  Grinning

Шаги, имаш ли представа колко се радвам!  Hug И ние снощи направихме за първи път процедурата, а после пръснахме от новия изписан спрей и о, чудо - дъщеря ми спа цяла нощ с отпушен нос! Това не се беше случвало от 2 месеца. Паралелно с това пие и сироп за кашлица, така че се надявам да е пушка за четвъртък, когато й е концерта.

И знам, че не е тук мястото, понеже си има тема, но няма как да не изразя възмущението си, че онази пияна свиня Тодор Славков спечели ББ. Аз гледах финала на Сървайвър (моят любимец спечели) и не щеш ли обърнах на Нова и видях пияната мутра на оня олигофрен... Съжалявам за определенията, но не мога да понасям пияндури.

# 163
  • Пловдив
А как карате децата да стоят и да им "наливате" физ.разтвор  newsm78 Не се ли противят?То си е гадничко...

# 164
И знам, че не е тук мястото, понеже си има тема, но няма как да не изразя възмущението си, че онази пияна свиня Тодор Славков спечели ББ. Аз гледах финала на Сървайвър (моят любимец спечели) и не щеш ли обърнах на Нова и видях пияната мутра на оня олигофрен... Съжалявам за определенията, но не мога да понасям пияндури.
Тук можем да си кажем всичко - все пак темата е "Искам да кажа ..."

Тоне, и аз гледах финала на Сървайвър, но след това превключих на ББ. Е, съжалих, че бях свидетел на театрото, което видях. Гледам и не вярвам на очите/ушите/ си - пълен абсурд! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт