Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 195
  • 811
  •   1
Отговори
# 165
За голямо дете не мисля, че е проблем да го накараш да му сложиш физиологичен разтвор. Моето понякога стои, но сутринта се възпротиви, ами сложих му въпреки съпротивата. Все пак е за негово добро.

# 166
  • Луната ни пази
За физиологичния разтво- аз пробвах първо на себе си- не, не е гадно. Щом и моята принцеса, дето не търпи кво да е ,го понесе... Издърпах носа с тази помпа. Тонка, пак благодаря!

И аз съм крайно възмутена от Тодор Славков и от всички гласували за него.  Заприлича ми на местния пияница по държане, дето се мота тук по центъра и всички го заобикалят.

# 167
  • София
Колко съм благата, че не гледам телевизия. Аз всъщност си мислех, че Биг Брадър е свършил преди месец-два някъде. Нямах представа, че още е продължава

# 168
  • Луната ни пази
Колко съм благата, че не гледам телевизия. Аз всъщност си мислех, че Биг Брадър е свършил преди месец-два някъде. Нямах представа, че още е продължава
Она, имаше два Брадъра. Първият го спечели Влади Въргала,  веднага след това започна следващия, който приключи снощи. Спечели го онази пиянка Славков!

# 169
  • София
Аха, ясно! Значи правилно съм си мислела че е свършил наскоро.
И какво - Славков?!  Sick Пффф! Нямам представа кои са били другите участници, но за да спечили той сигурно са били силно зле

# 170
Не гледам тв от години, но като ви чета, не се учудвам, че най-големият простак е спечелил. Хората харесват точно такива типове, вижте, че дори си ги избираме и да ни управляват. Колкото по-прост и порочен, толкова е близко до народа. Такива си ги харесваме явно.

# 171
Добро утро.  bouquet
При нас все още е мъгливо и много студено. Пия горещ чай в офиса с грейка и ръкавици. Всичко е включено на макс, но ще трябва да почакам да се затопли.
Днес аз водих малката на училище и не можах да гледам сутрешния блок. Гледах само анонс за майка,която заключва две годишното си дете само у дома. На живо сме щели да видим реакцията на институциите. Някой гледа ли да разкаже накратко. Hug

# 172
  • Луната ни пази
Гледах. Всъщност съседите никога не са подавали сигнал (любимото българско безхаберие или по- точно- не ме вълнува, щом не съм засегнат аз!). Журналистите подадоха. Социалните дойдоха. Извикаха и полиция. Разбиха катинара, прибраха децата в институция, изкъпаха ги, ще подлежат на приемна грижа. Родителитеса избягали от къщата след случката.
Она, другите бяха Ники Китаеца, Боби Турбото, Калина Паскалева, Петя Буюклиева, Катето Евро- според мен тя се представи най- достойно. Пиянката ме отказа да гледам Брадъра, защото редовно си събуваше гащите. Петя беше във вихъра си, много съм се смяла с нея, но като цяло беше ужас и почти не го гледах.

# 173
Физиологичен разтвор сама си правя-това ми е и работата, де.Имаме дестлатор, работи перфектно.А като знам, че 10 мл. е 60 ст. примерно- ooooh! -някои въртят успешен бизнес.А и дали водата наистина е дестлирана-вече във всичко се съмнявам.Жалко, че не мога да пращам виртуално по бутилка на съфорумките. Laughing
Видях, че януари ще има концерт на Руслан Мъйнов-ще взема да отида-много го харесвам. Hug

# 174
  • София
А как карате децата да стоят и да им "наливате" физ.разтвор  newsm78 Не се ли противят?То си е гадничко...
мистик, ще търпи - къде ще ходи. Обясних на дъщерята, че ако не следваме инструкциите на лекарката, ще се наложи отново да й извадим третата сливица. Тя остана шокирана като й казах, че сливицата се реже с нож, като преди това приспиват с упойка. И беше готова не една спринцовка, ами един тон разтвор да й цвръкна през носа.  Wink А и детето ми е свикнало дотокова със спрейовете за нос, че снощи беше голяма радост като видя поредният. Много й хареса дизайна на капачката - не била виждала такава досега.  Mr. Green

Янечек, не мисля, че народът продължава да е толкова ларж да си харчи парите за смс-и по разни предавания. Според мен Тошко има верни аверчета, които са се активирали на макс снощи.  Wink

бискит, как така ти го правиш този разтвор? Дайте да се разберем, че може да съм ви подвела, без да искам, щото съм пълен лаик. То пък и рецептата ми е вкъщи, но това, което купих, беше нещо с натриев хлорид (солено е).  Blush А това че му казвам физиологичен разтвор не знам дали е правилно. Наистина сериозно се притесних да не съм ви подвела!
Ето такава банка

# 175
Шагиа-благодаря.  bouquet
А каква е причината да ги оставят сами? За деца на каква възраст става въпрос? Журналистите как са разбрали? Роми ли са?
Извинявай, че те затрупах с въпроси. Hug

# 176
  • Ямбол
И двата брадъра - ВИП и Ол Старс бяха спечелени от алкохолици. И докато Въргала по умееше да се прикрива, то Тодор беше абсолютно недоразумение.
А как ненавиждам алкохолиците и най-вече хвалбите им, че пият. Това да се наливаш и да се снимаш и да се гордееш, че се наливаш...

И аз употребявам алкохол, но не навсякъде, не на всяка цена, не ми е заредено навсякъде с алкохол, не пия на работа, преди работа.
Отвращавам се от хора, които пият постоянно.

# 177
Добро утро!

Нито много ме разсмя с малката и тръскането на крака!  hahaha

Ние снощи имахме коледно парти, естествено тоалета не ми стана, ама така па да се трогнах  Whistling Добре си изкарахме, макар и до не много късно, но пък ми се спи много. Не че още съм тръгнала на работа, защото първо ще местим една пералня с една колежка и тогава отивам да видя дошли ли са документите дето така заветно ги чакам, за да пусна каквото ще пускам и да идват празниците. Мислех да изпия едно кафе, ама май ще я оставя за работата тази задача.

И сериозно ли Славков е спечелил, алеле майко, не че се вълнувах, ама това е такава тъпотия  Stop

# 178
Имаше някакво число мнения, при което се изписваше някаква дума в профила.
Стейси, при 1337 публикации, се изписва "leet".
http://en.wikipedia.org/wiki/Leet

# 179
Тонка-това е , не се притеснявай!Имам предвид, че на мене ми трябва в работата ми в по-големи количества-работим с хранителни среди, правим разтвори и т.н. Та не ми се налага да си купувам.

Олее, наистина ли тоя е слечелил.Като останаха накрая с Евро и сина ми взе да се възмущава, че е останал, като през цялото време си показвал "оная работа". Sick

Общи условия

Активация на акаунт