Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 201
  • 811
  •   1
Отговори
# 180
Аз искам да кажа, че ми е тъжно.
Защото майка ми ми е сърдита. Без да знам за какво. Втора седмица почти не ми говори. Не ме забелязва. Вчера не ме и изпрати Sad

На всички пожелавам хубав ден. И ако мъглата ни е затиснала, нека не й позволяваме да навлезе в душите и сърцата ни.
Бъдете ведри и усмихнати, позитивно настроени и препразнично усмихнати!

# 181
Аз искам да кажа, че ми е тъжно.
Защото майка ми ми е сърдита. Без да знам за какво. Втора седмица почти не ми говори. Не ме забелязва. Вчера не ме и изпрати Sad

Сигурна съм, че скоро ще се сдобрите-не се натъжавай!Има и такива моменти-важното е да минават по-бързо. Hug

# 182
Alleisha, хвани я и поговори с нея направо, тегаво е в началото защото ще си знае нейното, няма да иска да говорите и т.н., но само така ще си изясните нещата. Понякога някой се обижда за толкова странни неща, че дори не би могла да се сетиш, камо ли да си помислиш, че биха обидили някой толкова много.

# 183
  • София
Аlleisha, питай я директно, да каже какво се е случило, ако е необходимо да се извиниш  newsm78, не е хубаво така без обяснения, направо сръдни.
Тонка, как се казва спрейчето за носа?
Не гледам никакви реалитита и ми е много добре, то аз и телевизия не гледам много.

# 184
  • sofia
Пиянството е станало национален спорт.....явно има мъка да давят хората.
Чакам ваканцията....и на децата, и моята.

ПП: Роднинските взаимоотношения не ги владея....доброто им поддържане, де.

# 185
Извинявам се, че пак се връщам на физиологичния разтвор, но когато става въпрос за здраве не пестя думи и клавиатура. Laughing Наистина е много ефикасен.Единственият начин е с него да се промиват секретите от носа и след 15-20 минути да се слагат капки.Аз съм с хроничен синузит и зимата е кошмар за мен. Капя си от солената вода, но леко я затоплям-по-приятно  е. Добре е тази процедура да се прави 3-4 пъти на ден.

# 186
  • София
бъни, спреят е Назонекс. Обаче май е по-специален, не е за широка употреба и не бих го ползвала без лекарско предписание.  Peace

Alleisha
, аз бих се поболяла, ако майка ми ми се разсърди за нещо и не ми говори. Само че директно и без да се бавя ще я попитам какъв е проблемът.

# 187
Аз купувам този .

# 188
Назонекса е около 15 лв. и е с кортикостероиди-наистина по лекарско предписание се отпуска.Изписват го при хронични ринити.
Тонка-дано ви помогне, но при нас нямаше ефект.При алергии изписват едни други капки-Алергодил и те се на тази цена.

# 189
Пият, защото алкохолът е безумно евтин и всеки, дори най-изпадналият прошляк, може да си позволи да си купи. И не давят мъката, а скуката. И цигарите са евтини, редовно виждам циганки, които с едната ръка ровят в кофата, с другата държат цигара.

# 190
  • София
бискит, дъщеря ми няма алергия или поне тестът не показа да има. Дано да има ефект. Всъщност ефектът още след първата промивка и пръскане беше налице.

# 191
И аз след Сървайвъра превключих и гледам и не вярвам, че Тошко и на финала се е нарязал здравата. Интересно как хората са гласували за него. Очаквах да си свали гащите насред сцената при Ники Кънчев Mr. Green. Броя го като провал този кастинг на звезди. Аз обикновено обичам да гледам риалити формати всякакви, но този не ме грабна още от самото начало. Катето Евро съм я гледала и преди и сега с този хрисим вид не ми се вписваше в изтрещялата обстановка.
Закарах колата на сервиз, светна й лампичка. Дано я оправят бързо и за малко пари  Grinning

# 192
  • Луната ни пази
Мерида, децата са бебе, на 4 и на 5 годинил общо 3. Заключени с катинар отвън. Роми са, да. В къщата нямаше тоалетнаха, вършеха си нуждата в леген. Нямаха и храна. Но говореха много чист български, без акцент, така че си мисля, че единият родител е българин. Родителите ходеха да събират железарии на сметището.  В Горна Оряховица се развива действието.

# 193
Искам да ви питам нещо: днес се очертава да имам около час и половина по обяд, в който да напазарувам поне част от подаръците и се питам в мола срещу хотел Хемус има ли магазини за детски играчки? Ако мога поне децата да отметна, ще е супер.

# 194
  • София
Има "Комсед"

Общи условия

Активация на акаунт