Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 225
  • 811
  •   1
Отговори
# 195
бискит, дъщеря ми няма алергия или поне тестът не показа да има. Дано да има ефект. Всъщност ефектът още след първата промивка и пръскане беше налице.

Браво-продължавайте така.Поне промивката е напълно безвредна. Може да се прави колкото пъти се сетите на ден.Един лекар ми беше казал,че ако чуя детето да хърка или да има запушен нос да пръскам спрей Мукоплант-морска вода с добавки от масла.Много е хубав-около 6 лв. е.

# 196
Мерси, Онна!
пп: В неделя минахме през Джъмбо и каква беше изненадата ми, че в целия този боклучарник няма Лего. Нищо не купих - наредили между стелажите още боклуци, така че хората да се изнервят, блъскат и карат помежду си. Ниското ми мнение за този магазин съвсем се затвърди и повече там няма да стъпя.

# 197
  • sofia
Джъмбо си е огромен магазин за "левче".
Хубави момичешки тефтерчета и разни неща за оцветяване съм купувала от там и разни пластелини имаше на добри цени. Сигурно поне година не съм ходила.

Янечек, ако ще купуваш лего от бг, добри цени поддържат БО Хоби.

# 198
  • Sofia
в мола срещу хотел Хемус има ли магазини за детски играчки?
Янечек, отворИ темата за намаления в "На пазар", спомеваше се някакъв код за 25 % намаление, ама какво как,не зачетох, че ние играчки вече не употребяваме  Hug

Аз, к'во да кажа- хубаво се посмях на историите, които така духовито сте написали  Hug

МноУ мъгла при мен на високото  newsm78,едно такова сиво и подтискащо. Трябва да купувам ски екип на младежа,амаааааааа при тия количества сняг  Mr. Green, май ще запестя.

# 199
  • Euskal Herria
Въпреки мъглата и студа, ви пожелавам да ви е лек и успешен деня! При мен вали дъжд и няма и намерение да спира. Не е студено, ама си е мрачно навън. Единственото ми излизане ще е до магазина.
Подаръци няма да купувам, поне засега.

# 200
Шагиа- благодаря. Hug

# 201
Искам да ви питам нещо: днес се очертава да имам около час и половина по обяд, в който да напазарувам поне част от подаръците и се питам в мола срещу хотел Хемус има ли магазини за детски играчки? Ако мога поне децата да отметна, ще е супер.
В Сити центъра има Комсед и по мое мнение по отношение на Лего е по-зареден от този в Мола на Цариградско

# 202
При нас пече слънце, но си е студено. По някое време сигурно ще изведа децата навън.

Трябва да сменям масло на колата и нещо потропва....като изключим кормилния накрайник, който е за смяна от 1г. Чудя се дали предколедно да хвърля 200лв., или не. Simple Smile

Разочарована съм от член на семейството и се чудя да се ядосам ли....или да махна с ръка.

# 203
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Щом е член от семейството - махни с ръка. Спести си едно ядосване.

# 204
  • Пловдив
Мие сменихме маслото и вече олекнахме с 90 кинта...

За нос имам купен този спрей...Взех го,щото поне по описанието,е с естествени съставки - Вече сравних с Мукоплант,напр-
 http://www.marvi.bg/kuix-soft-sprej-za-nos-naturalna-morska-voda … 6-30-ml-2545.html
но ползвам само когато е мнооого необходимо.

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 12:22 от mystic woman

# 205
Не гледам риалити програми, но сега като коментирахте Тодор Славков се сетих, че в темата за новото правителство имаше хора, които си мечтаеха той да поеме държавата, та явно победата му не е случайна  ooooh!.

# 206
Down Under , влезе и Австралия в новинарските емисии, за съжаление с лоши новини.
Как приемат хората ситуацията?

# 207
  • София
Що, какво е станало???

# 208
  • София
Какво се е случило? Не съм гледала новини тези дни

# 209
  • Пловдив
някаква драма със заложници в Сидни.
http://dnes.dir.bg/news/shokolad-avstralia-sidni-zalozhnieska-kr … nd-18051335?nt=10

Общи условия

Активация на акаунт