Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 185
  • 811
  •   1
Отговори
# 105
В темата за яслите някои майки казаха, че едва ли не жестоко подаръците да останат яслата, защото децата щели да се разстроят. Аз пък го намирам за прекрасен вариант. Няма надцакване на кой му е по-хубав подаръка, всички играят и са щастливи.

# 106
И ние купихме подарък, който остава общ за децата, в градината.

# 107
  • Бургас
В нашата ясла купуваме един и същ подарък за момичетата и еднакъв за момчетата. Тази година са кукли и камиончета. Остават си за децата.

# 108
  • Талант на 2012,2013 г.
Хрупкави, хрупкави и аз обичам ама моите станаха бая хрупкави. Laughing

Меденките де... Crazy

# 109
Здравейте и добре дошла на Мари.
Аз най-накрая съм в къщи, но в четвъртък трябва да ходя пак. Тръгнах от Пловдив в слънчево време, викам си страхотно, ще се кара нормално. Да, ама не, на тридесет км. започна мъгла, та се вдигна на тридесет км. от Бургас. Пътувах 4 часа.

# 110
Днес купих последните подаръци за децата. 

Сега останаха тези за родителите, сестрата. ..и баба и дядо.
Идеи нямам никакви. 

# 111
  • HH
И аз съм готова с подаръците. Признавам си без бой, че повечето ги поръчах онлайн. Само се съмнявам, че ще успея да събера всичко в един куфар, май пак ще мъкна 2  ooooh!

# 112
  • София
Тотално и окончателно ви изтървах. Тия дни направо ми се разказа играта от работа #Crazy
Нещо кой знае какво изпуснала ли съм или няма смисъл да се връщам?
Някоя да е бременна, омъжена, разведена тия дни или примерно да не й е станало зелето? Laughing

От мен, да си похваля елхата - тази година чудна купихме и стана разкошна с украсата Heart Eyes Дребчо всеки ден пише по малко вкъщи и мисля, че се справяме лека полека с проблема, ако въобще може да се нарече проблем. Дните ми са ангажирани от ставане до лягане с разни планове, събития, кога ли нещо ще забравя...Много празници, много нещо, то не бяха карнавали, базари, представления...Вече искам само да съм си вкъщи и да си пукам меденки Crazy

И не съм готова още с подаръците ooooh! Мъж ми накрая ще отнесе една празнична..мхмх... и това ще му е hahaha

# 113
Искам да кажа:

Нямам елха...ненавиждам ги от цялата си душа (не знам защо) Изхвърлих на боклука безжалостно всякакви изкуствени елхи, купени от мъжа ми...Жива никога няма да купя също

Искам да кажа също, че ненавиждам от цялата си душа приятелката на сина ми...

И да кажа последно...зелето ми не стана, въпреки че го сложих преди месец...не мърда, мамка му и зеле  Mr. Green

И съвсем последно...много ме е яд, че няма да има сняг по Коледа и Нова година... целият декември ще е смотано слънчев и топъл  Crossing Arms

# 114
  • Ямбол
Браво, Нино. само така. Ах как мразя и аз някой да се надува и да се гаври.

Ние бяхме на коледен концерт на гимназията, заведох и малката, че тя обича да гледа. Много сме доволни, хареса ни, пеят добре нашите ученици, че и някои колеги ни попяха за изненада. Браво.

# 115
  • Лутаща се
Да ви кажа изобщо не ми липсват коледните тържества и празненства. Беше ми голям зор. То учене на роли, стихчета и песнички, подготвянена костюми, водене, кибичене там докато приключат  ooooh! Мразех всичко това.
Слава Богу от доста отдавна вече не се занимавам с такива дейности. Дъщеря ми е на 22 г.

# 116
  • София
Лорейн, колко е голям сина ти, а и приятелката му, че чак от сърце да я ненавиждаш?

Белинда, конспектирам: Мър е с оправена фурна, но Нино още е с развалена кафе-машина; Дари се фръцна, че не сме си водили записки кога е рождения й ден, Янечек й се скара да се държи възпитано; на Янтра й откраднали лимоновите резенки от тайния шкаф, но вече е скрила две кутии; Акаша заведе оздравяваща щерка на Дядо Коледа в градината и се заформи дискусия дали подаръците в градината  да се отварят там или не; всички сме бъкани до ушите с мероприятия и коледни тържества и сме на различни фази от купуването на подаръците.
Рапорт даден.

# 117
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лорейн, няма ли поне едно нещо, което да ти създава добро настроение?

Че направо ми стана жал като те чета...

А това с приятелката на сина ти е кофти. Гледай да не се издаваш, щото иначе може и да не е сигурно, ама кажеш ли, че не е за него ли нещо подобно, бъди сигурна, че тя ще е още дълго в живота ви.

Бърди, страхотно си се справила с резюмето. Само Ванини май си пропуснала.

# 118
  • София
Изключително ми е непонятна тази непоносимост към детските тържества. Да, трябва минимален напън, но какво е това в сравнение с чувството да видиш мъничетата да се проявяват като артисти? Толкова са хубави и мили! Аз винаги се вълнувам и почти винаги рева Blush

Бърдиньо Hug Мой човек си ти!

От едно пиле сготвих три манджи. От бульона и месото по фенера супа, от гърдите каша, а останалото на фурна с ориз. Няма такъв икономист! Сега аз ще си ям супата, децата кашата и другото, а мъж ми ще гледа гладен, защото не яде пиле Mr. Green

# 119
Бърди, хахаха, след този сбит преразказ установих, че нищо не съм изпуснала макар да ме нямаше 3дни и само да хвърлях по едно око за по 1-2мин. Simple Smile

Мен пък много ме е яд, че дъщерята тази година нямат никакво тържество. Дори по едно стихче не са им дали да научат и да представят...
За сметка на това на 18ти ни викат на родителска среща....пълна простотия.

Общи условия

Активация на акаунт