Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 302
  • 811
  •   1
Отговори
# 285
Чесън яжте.

Срещу вирусите помагал, а гони и ухажори - инак покрай тия коледни банкети сума бракове се затрудняват.

Човек да си докара за празниците грип е лошо, а още по-лошо е да се сдобие с гажде по чл. 64 тъкмо за Рождество.

Joy

Куркума, ами аз вече на два коледни банкети ходих, но те тук само ядат. Мълчат и ядат.

Искам да кажа, че съм с къса коса. Ама много къса. Ей такава.
Скрит текст:

# 286
  • Варна
Имаше някакво число мнения, при което се изписваше някаква дума в профила.
Стейси, при 1337 публикации, се изписва "leet".
http://en.wikipedia.org/wiki/Leet
Мамче, точно това е. Мерси.  Hug

# 287
  • Sofia
Shagya,тъй го мислех и аз, ама на-Куркума предложи кутии и ми размътихте главата  Hug Mr. Green
Check Please, честита  ти нова "глава"  Peace Ей цял живот не се престраших аз да се скъся и пожълтя  Crossing Arms Голяма съм шубелийка  Whistling

У нас уж бяхме приключили с играчките, докато днес синковецът не ме замъкна в Комсед да онагледи к'во желае за Коледа (хем,че го получи вече  Crossing Arms), ама това-(една кола с дистанционно и волан  Crazy), го искал от леля си. Предложих му  да получи 50 лв кеш, и сега мисли,ама и се пазари да вземе и разликата от 19 лв.(колата е 69 лв). Голяма хиенка  Mr. Green
Накрая от много хитрини ще остане по "без нищо".Ама само се заканвам аз, сърце не ми дава и затуй ме и манипулира много!

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 23:09 от GeNa

# 288
Искам да си говоря с вас, ама съм през телефон. Прецака се уифито на лаптопа и не мога да гъ оправя, зетя го прави, но той е негов и на сестра ми и може да се присетят да си го вземат. Ще обмисля с какво да го прилъжа да ми го остави и тогава ще го викам  ooooh!

Днес на магазина видях един приятел. Момчето му е в първи клас. Сподели, че ходи без телефон. Забранили им ги, щото им свършило някакво лакомство на лафката и децата вдигнали под тревога тел. 112 по повода.
Аз не виждам нищо нередно  Mr. Green

Ая, имаш разкошотия!

# 289
А, аз към жълтия цвят вече се приближавам, но сега на тази прическа й мисля нов цвят и фризьорите и те само фитили ми пъхат ...

# 290
  • HH
Чек, в Малта има ли много фризьори? Тук на всяка автобусна спирка има по един фризьор, по едно училище за шофьори /много тъп превод направих, но не се сещам за еквивалент в момента/ и по едни дюнери. А спирките наистина са на често.

Нино, те децата още малко ще започнат да си поръчват пица по телефона в междучасията. Тъкмо ще им я носят на време за следващата пауза.  Sunglasses

# 291
  • Sofia
Нино, давай да оправяме лаптопъра  тука дружно и дистанционно!  Mr. Green

# 292
Нищо не видях. Crossing Arms

# 293
  • Euskal Herria
Навързах месото да се суши на простора, ама то два дни не спря да вали. Добре, че отгоре има чадър, обаче си е влажно и ветровито. Обикновено за седмица става. Да видим този път.
Гледам, че общината тук е украсила с коледни мотиви и спирките. Елхи и светлини - под път и над път. Явно е недостатъчно, та продължават с декорирането. И базарите си функционират...

# 294
Аз направих две тави кекс преди малко извадих втората - със сирене, то аз го знам като тракийска баница и другиуя е с какао. Ще го режем на ромбове и ще го пакетираме в хартия за печене или целуфан, в което стои по-добре и ще има надписи. Ние попълнихме декларации, че продуктите са годни и пресни. Казали им всичко да е опаковано, а не насипно. Цената ни е 80 ст., но парчето не е много голямо според мен Mr. Green мъфини не пожела да направя, че всички били казали, че мъфини ще носят, а те са с по-търговски вид, ама не та не  Sunglasses

# 295
Добро утро!
И аз като кажа, че са ми меко казано опасни и нехигиенични тези базари за домашно приготвена храна, ме гледат странно. Ми така де, кой знае какво е слагано вътре. Не че купуването на нещо от гаражчето на Пешо, без етикет или със съмнителен такъв, не е по-зле, но все пак.
Чек, много харесвам къси коси, но на мен не ми отива.
Аз обичам да правя подаръци, ако няма какво да купя, просто не купувам, ако знам кой какво иска и знам, че ще го зарадвам, купувам.
Жаки, това няма ли да свърши работа: http://www.lbt.bg/muzikalna-kukla-masha-nai-noviyat-hit?gclid=CP … MICFWjKtAodA0cAoA

# 296
Чесън яжте.

Срещу вирусите помагал, а гони и ухажори - инак покрай тия коледни банкети сума бракове се затрудняват.

Човек да си докара за празниците грип е лошо, а още по-лошо е да се сдобие с гажде по чл. 64 тъкмо за Рождество.

Ха, Куркума, сетих се за една югославска комедия "Moj tata na odredjeno vreme". Хората може и да не знаят какъв е този член. Laughing

# 297
  • София
Добро утро!

Разтърсихте ме из основи с тия коледни базари, да му се не знае! Представям си другата година по това време как ще мятам точилка и псувни върху нещото там, което сигурно ще се наложи да правя.  Mr. Green

# 298
  • sofia
Тонка, купуваш няколко декоративни перфоратора и даваш на детето да цъка и да прави картички  Simple Smile. Купуваш няколко гирлянда, от картон врътваш малки конусчета (h 15-17см), намотаваш гирлянда и цъкващ малко силикон пластмасова звездичка от левче - по 3-4 лв вървяха тез елхички Laughing
Пък може да имаш късмет и във вашето училище да няма подобни мероприятия.

# 299
Добро утро!

Тази сутрин пък вали проливен дъжд. Ако не е мъгла, ще е това ...

Ая, и аз видях снимките на красивата ти дъщеря. Heart Eyes Да е жива и здрава и да те радва и усмихва всеки ден!

Стейси, радвам се, че съм ти била полезна. Hug

Жаки, бързо да оздравяваш. Както и всички други болни.

Успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт