Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 336
  • 811
  •   1
Отговори
# 330
biskit , наистина много мил жест  Hug
Аз да се отчета от базара - класа е на първо място по събрани средства. Кексовете са продадени - госпожите много си купували, даже една от тях се е връщала за още като го е опитала. Децата се радват, сина ми беше с много приповдигнато настроение, сякаш на някакво състезание е бил. Радвам се, че са го организирали и се занимават с тях Simple Smile

# 331
  • В Космоса
Много интересно ми беше да ви прочета подаръчните истории. Grinning
Ние ги крием в най-горния шкаф на гардероба, но като порасне ще трябва в работата. Децата ровят навсякъде, няма скрито-покрито. Аз си спомням, че веднъж намерих и от следващата година подаръците в работата до последния момент. Grinning

# 332
Децата ровят навсякъде, няма скрито-покрито.

Зависи. Дъщеря ми до неотдавна уж вярваше в Дядо Коледа, но вече си иска подаръка в кеш и то след Коледа заради намаленията. Всеки ден пробва различни аутфити по магазините, прави снимки в огледалото и ми ги носи.  

# 333
Преди малко преборих една Милка с цели лешници.Сама. Embarassed Sick

Какво съвпадение! Аз го сторих вчера, но веднага си казвам, че много, много рядко ям шоколад, особено пък от типа на Милка. Просто не ми стигна време да обядвам, нито пък да си взема храна и това ми беше спасението да не умра от глад до края на работния ден.
Ако става дума мъфини или организация, веднага запретвам ръкави и се залавям с тестото. Един път се погрижих за озвучаването на тъпия училищен концерт и в замяна получих неблагодарност. Не стига че съм намерила чудесни професионалисти, не стига че цената от редовните 800 лв я свалиха на 300 и мероприятието мина без нито един пук и микрофония, ами пак имаше цупни, че е скъпо. А в отчета от миналата година бях видяла, че точно толкова е струвало озвучаването на училищния концерт. Оттогава ги оставям да си наемат мърлячи и учителките да се разплакват, че са им скъсали декорите и не се е чувало нищо.
пп: Тони, и моето скривалище е на най-високия рафт на гардероба, но се оказа, че детето се е катерило на столче, защото било ясно, че няма да скрия подаръците в ниското. Хитрецът му с хитрец. И майка ми едно време криеше в градероба, явно нямаме въображение от поколения Simple Smile

# 334
  • Пловдив
Аз пък искам да споделя,че съм разочарована от моя шеф...Развали ми настроение и всичко.Обидена съм Crossing Arms

# 335
  • София
Е, аз пък да кажа, че някаква част на хладилника ни трябва да се подмени, че е дала фира, срещу 200 лв. Да ни е честито. (С удоволствие бих ги дала за парфюм, но за хладилна част - ужас!)

# 336
Уффф, тия уреди  Twisted Evil Днес съм бързала да се прибера по-рано, защото чакам техник за пералнята ми между 2 и 6. Не че се оплаквам, много ми е добре да си почивам у нас и единствената ми задача да бъде да чакам  Laughing

# 337
blackcat-апетитът на госпожите е показателен, че сте се справили страхотно с готвенето. Laughing Децата много обичат такива инициативи-така се чувстват полезни и значими.
Наши съседи от години живеят в Норвегия и разказват, че почти всеки ден учениците имат подобни игри и състезания.Имали и дни в които само готвели.Ходели с огромно желание на училище. Peace

# 338
Аз да се оплача, че се ядосах и ми се вие свят вече - явно от емоцията. Закарах вчера колата - светна й лампичката за ръчната. Проверили накладки - още 2000 км, забелязали теч - някаква помпичка ще сменят, ама я нямат налична за вчера. Днес звъннали на мъжа ми, че радиатора имал теч, той към 600 лева бил, ама го нямали и него наличен. Казах му да отиде и да си вземе на момента колата, защото на мен цялата тая работа хич не ми звучи сериозно. Всеки ден ново 20... Бясна съм. До момента очакваме сметката да е около 300 лева, а пък радиатора не е пипан - така с дупчицата си я вземаме  Sad и това преди Нова Година. Излишно е да казвам - развали ми се настроението Sad няма коледен дух Sad

# 339
  • София
Винаги или по празниците, или непосредствено преди тях нещо се скапва вкъщи (визирам ел. уреди, които в голямата си част се водят още нови). И разбира се, върховен кеф е да си похарчиш част от коледната премия за ремонт на хладилник или купуване на нова печка.

# 340
blackcat6, просто намерете добър майстор, ние от години сме при един (ама е в София), брат ми ходи там, приятели също - много добре работи и не е кожодер. Има такива, разпитайте, на нас винаги някой ни обявява колосална сума, отиваме при него и нещата са доста по-различни. Ще се оправите и за по-малко пари, надявам се! То големите разходи винаги са в края на годината и януари - неписано правило  Tired

Аз изчистих бюрото си, не го бях виждала скоро, мъжът ми пътува към мен и след малко официално мога да кажа - в отпуск съм и от това IP ще ви пиша чак 2015 г.  bowuu

# 341
  • Луната ни пази
Е, аз пък да кажа, че някаква част на хладилника ни трябва да се подмени, че е дала фира, срещу 200 лв. Да ни е честито. (С удоволствие бих ги дала за парфюм, но за хладилна част - ужас!)
Тонка, не знам какъв ви е хладилника, но май е по- добре да си купите нов.  Flutter Много се смях с подаръка и госпожата Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз подаръците ги крия в апартамента на майка и татко в пространството под спалнята им. Дори. И да отиде детето там, не може да вдигне матрака и да си открие подаръка. Местното читалище организират услуга Дядо Коледа по домовете. Срещу 5 лв. идва добрия старец, добре дегизиран, изиграва си сценката, подарява подаръка, всички доволни и щастливи.
 Ние за ДГ купуваме едно и също на всички. Актива избираме какво да е това. Естествено има и недоволни, особено от семействата , изповядващи исляма, защото това е единствения Дядо Коледа за децата им и нямало кога да си подарят подаръците. Да, но не мислят, че за нас тогава ще станат два подаръка- в градината, в къщи и като сложишеин за НГ, не знам къде му излиза края. А тези с по две деца как да обяснят на другото, защо братчето/ сестричето има два подаръка, а то само един.
Моята кокона знае, че онзи Дядо Коледа в градината е актьор от театъра, т.е. фалшив, а онзи, който идва у дома, е истинския.

# 342
  • София
Шаги, ама как нов хладилник?! Този е на 4-5 години, Самсунг е и не е от евтините. А и си го харесвам. Няма една драскотина, не върви да го хвърляме.

# 343
biskit , аз също подкрепям инициативата, защото специално аз го приех като време за родителите и децата, което да прекарат заедно. Аз обикновено съм много заета - в повечето случай като се прибера вечер съм смазана, случвало се е и детето да е заспало, когато се прибера. Сега заради тези кексове, той толкова е бил ентусиазиран - прибирам се и той ми казва - Мамо, ти ще правиш кекс, защото го правиш страхотен, нали нямаш нищо против - ОК нямам, аз ако трябва през ноща ще го правя, ама ще го направя. Да ама той ми носи декларация - съвсем делово, синът ми ми я носи, попълваме, подписваме, той я предава. На другия ден пазаруваме, защото и бакпулвера по рецепта трябва да е купен специално за тази рецепта - декларация сме писали все пак Simple Smile и снощи ми вика - искаш ли да ти помагам да направиме кекса. Пък мислим - дали солен ще им хареса, хайде и един сладък. Общо взето ако се погледне от страни, аз работих с детето по един проект за направа на кекс  Laughing, който е с успешен финал Hug

Тони, значи ме разбираш за какво иде реч, цялото това словоизлияние по-горе  Sad
Мъ℘♥Мяɣ , може ли на лични координати на майстора, ние също сме в Сф, да уточня, че действието се развива в официалния сервиз
За отпуската едно голямо Честито Simple Smile

Искам да ви кажа, че тази кола даже вече не я искам - намразих я от вчера. Тя ми взе Коледата Sad

# 344
Искам да кажа, че темата за любовниците в СО е хит. Mr. Green Ако искате да се позабавлявате малко, хвърлете й едно око. Особено с някои потребителки...

Общи условия

Активация на акаунт