Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 353
  • 811
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз изчистих бюрото си, не го бях виждала скоро,
Абсолютно същата дейност извършвах до преди малко. То било дървено... Как си проличахме неподредените Laughing
Напредвам с подаръците. Още малко и съм готова. Мъж ми се съгласи на празнична тутурутка, но трябва да е зашеметяваща, иначе иска нов тв, от чиято цена свят ми се зави. Ще трябва да потренирам, нЕма да се излагаме!

# 346
  • София
Искам да кажа, че темата за любовниците в СО е хит. Mr. Green Ако искате да се позабавлявате малко, хвърлете й едно око. Особено с някои потребителки...
Ооо, аз вече си изпях любовниците там.  Joy Темата обаче е тъпа, благодарение на списващите.

# 347
Преместиха се от "Тайните" в СО.

Цял ден искам да кажа, че днес моето момче е именик(не държа на честитките) Mr. Green.
Празнуват всички с красивите имена Даниел/а, Данаил/а.
Ако има и други именици - Да са здрави, весели и засмени!

# 348
  • Луната ни пази
Тонка, ако е от скъпите, съгласна съм. Но иначе това са си много пари. Поне за моята учителска заплата Simple Smile
Blackcat, в официалния сервиз на Рено съм имала много проблеми. Иначе моя майстор тук, ако не може да се справи, ми казва и това е. Не търси от къде да измъкне излишни пари. Последния сериозен проблем по колата ми го оправиха в Добрич, но в сервиза работи приятел на мъжът ми и друг, приятел на настоящият ми приятел. Бях приготвила около 300 лв. за ремонта. Взеха ми 10 (десет). Оказа се клеясал електронен педал на газта, колата губеше мощност, чак спираше. Та за тези 10 лв и направиха компютърна диагностика и почистиха педала.  

# 349
Мамче, аз пък ще ти честитя празника! Да ти е живо и здраво момчето!  Hug

П.П. Тонка, имаш право за пишещите в онази тема. Peace

# 350
Ох, като ви чета все повече се ядосвам, че въобще я закарахме там. Ама ние и другата кола караме в оторизирания сервиз. Вече е минало де, днес мъжа ми ще я вземе и ще търсим друг вариант.
♥Mam4e♥ , да ти е жив и здрав именника  Hug

# 351
  • София
Мамче, да ти е жив и здрав именника.  Hug
И майка ми днес празнува. За щастие на мъжа ми тъщата и бившата му приятелка, от която няма кой знае какви хубави спомени, са с едно и също име.  Mr. Green

# 352
Според мен пък не си заслужава при първата нужда от ремонт да се купи нов уред, защото наблюденията ми показват, че ремонтираните уреди живеят после по-дълго.
Като стана дума за подаръци в училище, аз много сгафих. Синът ми изтеглил името на някакво момиченце. Проучвам то какво харесва и купувам розова гривничка с едно мънисто, но кой да гледа, че мънистото е във форма на сърце. Наскоро разбирам, че тъкмо това девойче е влюбено в сина ми и този подарък е крайно неподходящ. Май ще тичам по спешност за нещо друго - отрова може би? Абе какви са тези влюбвания в пети клас??? Нямат ли си задачи за решаване, че ще се влюбват  Twisted Evil
Не е нужно да казвам, че точно това момиче много ме дразни, крайно е неподходяща  Twisted Evil

# 353
Благодаря ви, момичета! Hug
Той е доволен, че са го поздравили приятелите му и най-вече, че ще получи подарък.
Исках да го кажа, защото може да имате близки и познати с тези красиви имена.

Тони, много здраве и късмет за майка ти!  bouquet

# 354
  • Пловдив
И аз имам имам именник-брат ми Heart Eyes Честито на всички!

Тонка,аз пък ти се чудя...как пък помниш името на някаква си бивша  Wink

# 355
Тонка, да е жива и здрава и майка ти!

Янечек, имам усещането, че ще си чудна свекърва. Twisted Evil Това в кръга на шегата. Wink

# 356
  • София
Не е нужно да казвам, че точно това момиче много ме дразни, крайно е неподходяща  Twisted Evil
E, с това стана ясно защо е драмата със сърчицето.  Joy Бегай го сменяй, докато не е станала белята.  Laughing

Мерси, момичета.  Hug

# 357
Наистина ще купя друго нещо. Бях намислила книга или тениска, но то детето не искало дрехи и книги.
Момчетата са много лесни. Детето, което изтеглило сина ми, отишло директно при него и го питало : "ти футболна топка ли искаш за подарък или плюшено пате?", а моят казал: "Каквото и да ми подариш, ще го ритам!".

# 358
Детето, което изтеглило сина ми, отишло директно при него и го питало : "ти футболна топка ли искаш за подарък или плюшено пате?", а моят казал: "Каквото и да ми подариш, ще го ритам!".
Joy

В училището на момчето ми ще си разменят подаръци, но ще са анонимни до денят на коледното тържество. Бях писала, че имената са на приказни герои. Той изтегли Пепеляшка. Flutter Следователно знаем, че ще е за момиче, но не и за кое.

# 359
Янечек сигурно и следващото ще е така. Сина ми също една девойка го ухажваше, ама много напориста. Та аз изказах мнение пред мъжа ми си спомням.

Супер як отговор   hahaha

Честит имен ден на всички, които празнуват днес Peace

Общи условия

Активация на акаунт