Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 344
  • 811
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Янечек,то сигурно от теб хумора е наследил,а  Laughing Peace

# 361
Сега прочетох, че днес имате именици. Да са ви здрави и да носят с гордост имената си! Принципно знам само Цветница, Никулден, Еньовден и Гергьовден, дори на малкия ми син, който се казва Камен и съответно празнува на Петровден, все му забравям празника. Вече е на 5 години и нито веднъж не съм се сетила, че туй дете си има имен ден.

# 362
  • София
Честито на всички именници, да са живи и здрави!
Класната на сина ми предложила на децата да си направят томбола и да си разменят подаръци. Моят син и още няколко сладурчета категорично отказали да участват в томболата. Питам го за причината, отговори, че не бил луд да подарява подарък на момиче  Shocked, страшно дървеняче възпитавам, накарах му се едно хубаво. До миналата година пустосвах, че е постоянно влюбен, пишеше любовни словоизлияния в тетрадките си за вкъщи и аз тайно четях... Сега само Роналдо и футбол му е в главата, няма угодия ей.

# 363
Синът на Янечек и обаждането до 112 обраха точките. Смях се на глас. Joy

Как е възможно без имен ден?!? Майка ми намери на мъжа ми веднага подходящ ден. Той даже не е със славянско име, но смее ли да се противоречи на тъщата. Каза му тя-на тази дата имаш имен ден, слушаш и изпълняваш! Мир-но!

Отивам да дочитам и ще дописвам.

# 364
Къде е тази тема за любовниците  newsm78
Споделете   bouquet

# 365
# 366
Къде е тази тема за любовниците  newsm78
В момента 85 Потребители и 49 Гости преглежда(т) онази тема.
Темата е станала "Черешката на тортата." Laughing

# 367
Хайде и аз да видя какво става там Simple Smile

# 368
  • Пловдив
Да кажа,че някои хора наистина си Нямат работа... Whistling

# 369
  • Euskal Herria
Сестра ми каза, че оставила под елхата дребно пакетче и малката го отворила и на другия ден казала - е, днес не е идвал, а аз слушах  Mr. Green
Joy   Така де, детето изпълнило своята част от сделката.

Момичета, да са ви живи и здрави имениците.
Благодаря ви за постовете, с някои се посмях от сърце. Неприятно е, когато техниката сдаде багажа и като че ли винаги това става в най-неподходящия момент. Аз се радвам на нови хладилник и пералня, ама те са за сметка на хазяина - така е по закон и договор тук. А когато доставиха пералнята... случката я описах в темата за муните, добре се представих  Mr. Green.

# 370
Да кажа,че някои хора наистина си Нямат работа... Whistling

На това крепим форума!

# 371
Здравейте, момичета и Куркума. Честито на именниците. До сега спахме с мъжа ми. Свикнах да спя всеки ден на обяд и не знам какво ще правя, като се върна на работа. Ходих и до офиса днес за два часа. Утре пак заминавам за Пловдив. Дано няма мъгли, ама ме съмнява.

# 372
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Янечек, страхотно е отговорило твоето хлапе - ами да, плюшено пате за момче  в пети клас е подарък точно за ритане.
Смях се и за "неподходящото" момиче Joy За какво не е подходяща тя, Янечек? Joy Joy

И нашта госпойца е в пети клас. Още не съм чула нещо за влюбване, след твоите думи ще дебна за признаци Joy Joy

Честито на Данитата - и момчета, и момичета! Да са живи и здрави!

# 373
Сега само Роналдо и футбол му е в главата, няма угодия ей.

Правилно! Аз се надявам Роналдо и неговите прически да си останат голямата любов на сина ми поне още 3-4 години, бих написала 5-6, ама знам, че е прекалено оптимистично.
Светалчо, как за какво? Да посяга с алчните си петокласни пръсти към My precious.

# 374
Янечек, бе! Ахахах  Laughing  Heart Eyes

Бих ти дала моята за снаха  Flutter леле, какви свати ще сме!

Общи условия

Активация на акаунт