Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 334
  • 811
  •   1
Отговори
# 375
Добре, Нино, ама голямата, че за малката нямаме толкова храна  Hug

# 376
  • HH
Малката може да я вземе Янтра, тя обича да готви количества   Laughing

# 377
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Брех че свекърви се извъдихте! Че и храната ви се свиди  Joy
Горките ни моми на вейки ше станат ку ги земете Joy Joy

"Алчни петокласни пръсти", а? УтрепА ме, Янечек!

Нино, колко е голяма малката? Мога и аз да я взема за 4-годишния Светъл Лъч, и аз обичам да готвя количества Joy
Ма ако Янтра не я ще, де. Да не се сбутаме, че мразя битки и войни аз, обичам всичко да е мир и любов...

# 378
Joy Нино, наместихме ги твоите щерки!
пп: Видях, че blackcat6 мисли да купува гердан от Мънисто, а аз съм купила гривничка със сърчице точно от тях. Разменям гривничката за шала, ама ако девойката на свой ред се влюби в сина ти, няма да ми се сърдиш!

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 19:46 от Янечек

# 379
  • HH

Тъкмо вчера гледах Гордост и предразсъдъци. Г-жа Бенет щеше да си удари задника в тавана от кеф, ако беше успяла да си намести толкова бързо дъщерите.

# 380
Янечек,  внимавай да не стане като в онзи виц:Мамо, как позна коя е бъдещата ми съпруга?
Лесно, щом я видях, и веднага ме подразни!  Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 21:29 от Merida

# 381
Ооо, тя размяната лесна работа, ама не мисля доброволно да го давам на "зверовете" мамин благ  Laughing Сега се сещам като беше трети клас и ми казва веднъж, че като говори с едно от момичетата от класа и нещо му става. Питам го как така, какво ти става, той ами нищо, ей така свива ми се корема. Викам, че като не ти е приятна не говори с нея, ще получиш нервен стомах Mr. Green Той абе мамоооо, не ме боли корема бе, ей така става ми нещо, стяга се Mr. Green Аз се правя на гърмяна обаче Naughty

# 382
Ооо, тя размяната лесна работа, ама не мисля доброволно да го давам на "зверовете" мамин благ  Laughing Сега се сещам като беше трети клас и ми казва веднъж, че като говори с едно от момичетата от класа и нещо му става. Питам го как така, какво ти става, той ами нищо, ей така свива ми се корема. Викам, че като не ти е приятна не говори с нея, ще получиш нервен стомах :mrgreen: Той абе мамоооо, не ме боли корема бе, ей така става ми нещо, стяга се Mr. Green Аз се правя на гърмяна обаче Naughty

Е не! Търкалям се вече от смях с вас! Грижа за стомаха на маминия Joy Joy
Ма не ги стискайте толкоз тез момчета, бе, няма да си ги държите за домазлък я...

# 383
Няма страшно  Naughty Ние ще си направим едно мини общество и ще си ги обсъждаме на форумни срещи, че си ги знаем от малки  Laughing

# 384
  • Ямбол
Зачетох се в оная тема. Наш'то Дари много активна там.

Тази вечер много забавни истории прочетох. Янечек и blackcat6 се грижат за доброто настроение.

И аз не знам на каква ще си дам моето момче. Като ги гледам съученичките му, ми една не мога да си харесам. Все кусури виждам. Още не ме е изненадал с гадже, но съм в очакване, освен ако не го натисне някоя....

# 385
  • Sofia
 Joy hahaha Hug
Симпатяги   bouquet

Абе,к'ва е тая завоалирана тема за любовниците? Ще дзакна и аз там, ама нямаше да я разпозная, признавам си  Rolling Eyes

# 386
  • някъде по морето
Аз да се изкажа като майка на пораснало момче...(21 г) Simple Smile
Ми има си приятелка от 2 години...харесва ми момичето, даже на сина си се карам да и обръща повече внимание ....
Дали не съм нещо сбъркана, но не съм го ревнувала изобщо...при все, че сме си само двамата (баща му избяга отдавна)

# 387
Няма страшно  Naughty Ние ще си направим едно мини общество и ще си ги обсъждаме на форумни срещи, че си ги знаем от малки  Laughing

Ако съм се натрапила  на мини-обществото с коментара си, моля за извинение.

# 388
  • В Космоса
Поздрави за всички именици!  bouquet

И на моето мило, като на Тонкиното, бившата празнува днес. Mr. Green

Хахах, свекървища такива!  Joy Кой знае аз пък как ще се оплаквам от главочите, които се лепят по щерчето. Laughing

Да ви се изповядам! Днес бях зла! Sad
Отивам в пощата да купя марка да пращам коледна картичка като съм си приготвила точно стотинки. Служителката на гишето я няма. Сядам да надписвам плика междувременно. Стискам стотинките. Докато пиша влизат хора и се нареждат. Бързам с надписването. Продължават да влизат и да се редят, аз започвам да стискам стотинките все по-силно. Завършвам надписването и се нареждам накрая. Чакам. Почти е моят ред. Нахълтва една бабичка и застава отпред. В момента обслужват един мъж. Тя се вре, гледа, наднича. Подрънквам стотинките в шепата си. Почти привършват с обслужването на мъжа. Бабичката идва при мен "Може ли само да питам нещо?" Чувам се да изричам:"НЕ!" Twisted Evil тя се върти и пак "Само да питам за...". Отново някакъв странен глас излиза от мен "Само да взема една марка и ще попитате" Подмятам стотинките под носа ѝ. Подавам ги на служителката, тя ми дава марката. Whistling
После ми стана гузно. Никога не съм била такава и обикновено винаги ме изпреварват. даже последно в поликлиниката една много професионално го направи. След мен е, ще влиза за малко с някакви рекламни материали. Аз пазя ред за дъщеря ми, която мъжа ми ще я доведе като наближи нашия ред. Наближава, обаждам се да идват. Повтаряме с останалите пациенти реда си и аз казвам на персоната след мен, че ако моите хора закъснеят ще я пусна преди мен. Тя ОК. Идват моите. Персоната се заиграва с щерчето, подарява ѝ рекламна лупа. Идва нашия ред. Онази се изправя и ми казва "Благодаря!" и влиза. Grinning В интерес на истината много бързо излезе жената, ама... Crazy

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 22:29 от Акаша

# 389

Не мога да не се намеся тук!
Малката на Нино е обещана вече. Преди няколко теми. Долу лапите!

Пратих мъжа ми да ми купи пъпеш. Всяка сряда като пазаруваме, аз си вземам пъпеш. Днес го пратих сам, че не ми се занимаваше с голямотопазарувнезаколеднияобяд и той ми се връща без пъпеш. Баси пъпеша! Сега пицата му изтива, 'щото той е пак до магазина.

Общи условия

Активация на акаунт