Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 331
  • 811
  •   1
Отговори
# 390
Толумба, аз за голямата се пазаря, за малката се обръщай към Янтра, макар тя още да не знае.
Звездна, очевидно си мъдра жена, но не всички може да сме като теб, плюс това аз малко преигравам, не се дразня чак толкова. Виж, ако и синчето я харесваше, бих се ядосвала вътрешно, а външно бих я канила редовно на палачинки с шоколад, за да стане задникът й още по-дебел и тогава синът ми да се сети за балерината от горния етаж, която съм си заплюла за снаха - то е едно стройно, хубаво, дългокрало, абе приказка. Това ако щерката на Нино не хареса наш Роналдо.
Пп: Акаша, еволюирала си, всеки трябва да се научи да казва НЕ! Да не ти казвам колко пъргави се оказаха 100-годишните вампирки, когато се предреждаха за тоалетна в паузата на Трубадур.

# 391
  • Sofia
ОООООооо,нямам нерви да чета в темата на черешата  Crossing Arms

40 страници за няма и 24 часа  #Crazy Абе,кога се трудят тез жени  newsm78

Толумба, много си зла  Whistling И къФ е тоя пъпеш посред зима?  Thinking

# 392
Отдавна не бях си харесвала парфюм...но днес пробвах един и много ми допадна. 

# 393
  • Варна
Светът е малък и като нищо децата могат да доведат някой ден за гадже съфорумско гардже.
Представих си как нечия мама наставлява детето си:"Питай дали майка му/ѝ пише в бг мама и какъв е никът ѝ там"  Mr. Green И ако имаме положителен отговор, следва проверка на историята, демек предварително опознаване. Mr. Green

Честито именик, Мамче! Честито на всички именици. И на бившите на мъжете.  Mr. Green

# 394
  • София
Днес си дадох сметка за нещо притеснително. Синът ми вече е голям, ръчка из интернет...Знае за това място, идвал е с мен по събиранията, виждал е табелата с ника ми...Ами ако утре му хрумне да почете какво пише майка му Rolling Eyes Гадно е...тук не е място за деца и пиша неща, които не че са тайна, но все пак не са за ушите на едно дете, още по малко моето си дете Rolling Eyes И...малко странно ми стана. Ето такова нещо може да ме накара да спра да пиша...може би. Не знам, обмислям го още. Някак изведнъж го осъзнах и ме блъсна челно Shocked Досега бяха малки, не ми беше хрумвало дори...

# 395
Ако съм се натрапила  на мини-обществото с коментара си, моля за извинение.
Е хубава работа, ние сега ще го заформяме, виж вече снахите се избират, защо ще се делиш  Hug

Хляба ни тая вечер мухлясал. Тръгваме за хляб тримата ама пеш. Сина ми върви до мен и ми вика: "Снежанке, прочете ли писмото на дядо Коледа, да си не остана без подарък" шегувка се от време на време с мене. От известно време покрай въшките тук дето коментирахме като го видя, че се почеса и веднага питам - Да нямаш въшки? Той ме поглежда и казва - Е имам! и толкоз, с този отговор ми лази по нервите. Аз му казах, че който има въшки - нула номер. Той ми вика - аз съм лесен, ама за теб ми е жал Mr. Green

# 396
  • HH

Сподели с нас де. Сестра ми ще получи парфюм за Коледа, ако не го хареса ще си го взема обратно  Laughing

# 397
  • В Космоса
Янечек, така е! Животът започва да ме очуква. Laughing

Белинда, смени си ника. Peace  Grinning

# 398
belinda,

а мислиш ли, че ще му е интересно да ти чете писанията? И зависи от възрастта, на която евентуално се запознае с творчеството ти..може пък да разбере, колко многостранна е майка му и всъщност да те харесва още повече, ако мога така да се изразя...

Толумба, аз за голямата се пазаря, за малката се обръщай към Янтра, макар тя още да не знае.

'ми тихо де  Crossing Arms

Толумба, много си зла  Whistling И къФ е тоя пъпеш посред зима?  Thinking

Голям, жълт и много сладък.

# 399

Сподели с нас де. Сестра ми ще получи парфюм за Коледа, ако не го хареса ще си го взема обратно  Laughing

Този е....макар поразително да ми прилича на един друг...мисля че тъмно лилавият Инсоленс на Герлен...но трябва да питам момичетата в парфюмната.
Но за мен от Ести са се справили по добре, макар и да е сходен. 

http://m.esteelauder.com/product/11564/27307/Product-Catalog/Fra … u-de-Parfum-Spray

# 400
Белинда, смени си ника. Peace  Grinning

И Лиляна веднага да я разкрие... Crossing Arms

Касита сменила ника, но с послание. Абе, форума като цигарите или отведнъж го отказваш, или подръпваш, подръпваш и така до безкрай.

# 401
  • София
Белинда, аз имах един шок покрай сина и почти бях решила да слагам катинара. Покрай кандидатстването след 7 клас имах голяма драма с него, защото имаше хубав бал за някоя от първите гимназии, но си искаше японския и туйто. Тогава доста пишех в седмокласната тема и търсех мнения, защото наистина бях страшно объркана.
Е, като започнали училище и децата започнали да коментират, че в бг-мама имало една майка, дето сина й бил в японското, а тя не го харесвала училището и само плюела. И по метода кой какъв бал има, решили, че е сина ми и голям майтап си правели с него.
Супер се бях ядосала тогава, защото първо всичко е тотално изопачено и второ, единствения друг родител на дете в това училище, който пишеше в темата, беше един татко. Мъже-клюкарки са ми нещо крайно неприятно и нечистоплътно, представям си как се е правил на печен пред щерка си колко той е куул, а какви майки има.
Хубавото за мен е, че сина ми през цялото време беше наясно с моите колебания и какво пиша и за какво се съветвам, така че не го беше приел навътре и беше казал, че неговата майка такива глуписти не пише, друг ще да е бил. Но усещането беше страшно гадно.

# 402
  • В Космоса
Белинда, смени си ника. Peace  Grinning

И Лиляна веднага да я разкрие... Crossing Arms

Joy Joy Joy

Касита с какъв ник е сега?

# 403
  • някъде по морето
Ето го моето гардже...очаквам оферти... Laughing
Скрит текст:

# 404
Клюкаренето е неизбежно. Трябва да се подхвърля материал периодично. Аз даже системно съветвам да ми следят публикациите на отбора клюкарки. Коя си, ква си и за какво се бориш - 400 страници клюки.

Ти и почетна стълбца си приготвила за кандидат снахите. Joy

Акаша, забравих. Една от темите в Клюто е пусната от нея. Нещо дълго и напоително беше. Като го видиш, веднага ще разбереш, че е тя.

Общи условия

Активация на акаунт