Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 331
  • 811
  •   1
Отговори
# 405
Ооо мъжете са много по-големи клюкари...а как завиждат само...не е истина.  Способни са на какви ли не долни постъпки...жалко че това ве жи прави по големи мъже.

# 406
  • някъде по морето

Ти и почетна стълбца си приготвила за кандидат снахите. Joy

Ма къ без стълбичка...аз съм строго журЕ Joy

# 407
Този и на мен ми хареса много Peace

И да сменя и да не сменя ако му е любопитно ще чете.

# 408
Бърди, това е било супер тъпо  Rolling Eyes Да се чудиш на хората понякога. Блинда, според мен има толкова други неща в нета, че има време докато му стане скучно и започне да те издирва по форума, но сигурно е странно чувство.

Аз няколко дена се пренасям дълбоко в Балкана, там обикновено флашката нет я няма никаква, така че не прекалявайте, за да мога да ви изчета като се прибера  Hug Уф още не съм стегнала багажа, май пак ще остане за утре и 100 на 100 ще забравя сумати неща  Crossing Arms

# 409

Аз при проба на китка доста парфюми харесвам. ..но докато не го пробвам на шията си не мога да установя дари ще мога да го нося.
Буквално ми е ставало зле и ми се повдига ог парфюми, които иначе са ми допадали първоначално. 

# 410
Днес умирам от смях с вас, почетната стълбица е страхотна идея! Аз предлагам и да е от някакъв лек материал, така че наднормените да пропадат своевременно.

# 411
Sesylle, Аз съм се къпала след пръскане с парфюм. Лелее, като се сетя и настръхвам, имах чувството, че се задушавам и единствения вариант беше да го отмия. Пробвах 2 пъти, не се получи, ама така съм го запомнила, че отивам в един магазин и момичето, което ни обслужва със същия парфюм, оле, трудно я изтърпях.

# 412
Много се забавлявате, ей! Така да ви е винаги.
Оправи ми сестра ми лаптопа. Нейния лаптоп, който съм завзела и егати конското ми дръпна. Не съм го чистела, задръстила съм го, било червено Це-то  Rolling Eyes  Не мога да се справям с техниката, добре, че е тя. И за миялната ми каза тя, че не се слагало готварска сол, след като шибнах две лъжици от същата в контейнера. Ми аз от къде да знам, че имало и сол за миялни. Не знам защо такива работи се държат в тайна, а не се казват на много висок глас.

Малкото повърна. Ама е добре, де, според мен се е задавила с портокал.
А голямата оня ден е ревала, щото е била пред разболяване. Вчера имаше малко температура, ама я оправих. Пушка е от вчера следобед, днес ядосва баща ми, значи е добре. Утре у нас и в петък да ходи един ден на училище, че имат нещо и репетиции за тържествата другата седмица.

# 413
Здравейте, да се включа и аз. От парфюм ми е ставало лошо и даже стомаха ми се е разстройвал от миризма ... хахахах  определено имах нужда от изкъпване...  bath

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 16:15 от AnMary

# 414
Ето го моето гардже...очаквам оферти... Laughing
Скрит текст:

Ще ме накараш да се замисля  Whistling ... Ама дай още, де  Laughing не бъди скръндза  Naughty

# 415
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Искам да кажа, че темата за любовниците в СО е хит. Mr. Green Ако искате да се позабавлявате малко, хвърлете й едно око. Особено с някои потребителки...
Четох я днес, но се оказа разочароваща като източник на забавление Whistling.

Нареждам се да видя как ще се подреди стълбицата за гарджето на Звездна Grinning.

# 416
Дете, което не иска да ходи на детска градина, защото ще идва дядо Коледа  Shocked
Реве от половин час, а аз максимум след пет минути трябва да ходя на работа.
Какво им правя на моите деца, не знам. Другите толкова обичат тържествата....

# 417
Zvezdna какво гардже, то цял орел.
Вчера отидох да купувам Барбито с гинеколога, и една жена под носа ми гарбна последното. Записаха телефона да ми се обадят ако получат.
Вчера на обяд взех малката от градина. В 3 беше на зъболекар, в 4 на китара, в 5 на гимнастика. От обикаляне и висене каталясах, все едно съм прекопала 2 декара царевица. Добре, че вчера беше последния урок по китара, днес е тържеството по гимнастика и до 5 няма никакви занимания.
Приятен ден на всички.

# 418
  • София
Вчера отидох да купувам Барбито с гинеколога

Shocked Ай стига бе! Не може да бъде, бъзикаш се?!

Никът няма да си сменя, не мога, това си ми е идентичността, все едно да си сменя името...просто не мога. Но може би наистина хората с по-големи деца трябва да внимават повече какво пишат Rolling Eyes

Да похваля район Витоша. Вчера бяхме на празничен концерт в мол България, организиран от тях и беше страхотно! Представяха групи от училищата в местните квартали и се нагледах на талантливи дечица - певци, артисти, сладурчета големи Grinning Имаше едни мъненки от предучилищна група с народни танци, мнооого милички бяха Heart Eyes А едно голямо момиче с поп песен направо ми скри шапката, според мен е за x-фактор това дете, разкошен глас и красива като картина. Нашите също се представиха добре, макар че едва ли някой от тях ще стане професионален певец/танцьор Wink Както и да е, исках да кажа, че тази инициатива на общината беше хубава и исках да ги похваля!

# 419
Звездна, прекрасен атлетичен младеж имаш  Hug
Темата с черешките защо така ми беше  скучновата в началото, отивам да видя има ли нещо интересно сега.

Общи условия

Активация на акаунт