Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 532
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Май само аз се разписвам в тази тема Sad . Днес отново ще съм на фреш, а на обяд ще хапна един портокал. 50,100 кг съм. Чувствам се чудесно в синхрон с времето Simple Smile

# 616
  • София
Здравейте, момичета. Доста мнения изчетох, но май всички сте на пълната версия.
Интересува ме има ли някой, който е правил "испанската версия" на сиропуването и какъв е бил резултатът?

# 617
Цвети,четем те ама няма време да пишем:) дерзай,подкрепяме те:)
Аз да се оплача петък на пицария с колеги,вечерта на рожден ден ,събота лежерно и си върнах един килограм от последното сваляне,амаха, ще взема мерки:)
Лейди,от испанска според мен полза няма,освен ако не я правиш дълго,и да кажем с едно леко хранене дневно,но май не си струва зора според  мен,пак повечето време ще си гладна а резултата ще е мижав.
По добре една седмица сиропуване ударно,една захранване и да си минус 5 кг. Но това е мое мнение все пак:)

# 618
Добро утро! Да се разпиша и днес Simple Smile 50.200 г съм. Вчера изядох 2 малки портокала и 0,500 л фреш. Вечерта хапнах 2 чаени лъжички печен ориз.

# 619
От неделя съм на диетата със сиропа, така че ще споделя впечатленията си. В събота не се храних и не пих нищо освен вода след обед, за да се подготвя. Когато ям вечер, сякаш се чувствам по-гладна на сутринта. Ще правя пълната диета - само на сиропа.

Качих доста килограми през последните месеци и стигнах 70. Споделям го, за да дам кураж на тези в моята ситуация. Пазя диети много трудно, но това "сиропуване" ми е по-лесно, защото когато не ядеш нищо, стомахът се свива и ако преживееш първия ден, вече не чувстваш нужда от храна. Което не означава, че не ставаш по-чувствителен към ароматите Simple Smile

В понеделник сутринта се събудих с два килограма надолу от изхвърляне на вода. Лицето ми изглежда по-слабо, но мерките не се променят от тези първи кила. Интересно ще ми е да видя дали на 10-ия ден ще има разлика и в см. Първия ден ме боля главата, бях леко замаяна и като цяло се чувствам по-слаба - сис сигурност няма да спортувам 10 дена, но ще излизам на спокойни разходки. Като започна захранването, ще започна и спорта и мисля, че едва тогава ще сваля сантиметри.

Не мога да пия много течности по принцип и си правя сироп в шише от 1.5 л за деня (1 изтискан и прецеден лимон, 10 лъжици кленов сироп клас А, малко лют червен пипер), но допълнително пия гореща вода сутрин или чай след обед. Някои споделиха, че не могат да понасят вкуса на разтвора - недейте да го правите толкова лют, тогава е просто като силно разреден лимонов сок. Сиропът, който използвам, е 375 мл и ще ми е достатъчен за 6 дена.

Според мен най-важният момент ще е захранването. Него вече не мисля да спазвам стриктно, а по-скоро ще въведа моя модификация - плодови сокове и плодове първите дни, след това варени зеленчуци (без ориз, картофи и др. въглехидрати) и ядки. Най-добре е наистина да се продължи с един ден на сироп в седмицата и без вечеря (а закуската може да е само от плодове), поне докато се задържат килограмите за няколко месеца.

# 620
Ъпдейт: На четвъртия ден сутринта съм загубила вече 4 кг.

# 621
Добро утро!
Аз днес съм 50,400 кг, но снощи хапнах малко салата със зеле, моркови и цвекло. За днес мисля закуска и вечеря фреш, а обяд салата зеле, моркови и цвекло.

# 622
Преди няколко години го направих прочистването с Madal-Bal, но останах супер недоволна. Бях на сироп 10 дена, очаквах да отслабна чувствително, защото действително имам доста за махане, а резултатът беше 2-3 кг. Бях абсолютно стриктна, без прегрешения, спазвах всичко, както ми беше предписано, но 10-те дена гладуване, се оказа, бяха съвсем на вятъра.
За мен дори мед и вода е по-полезно, отколкото сиропа!

# 623
Не знам,при мен  сиропчето винаги е работило, и ако нещо се е цакал резултата,грешката все е била в мен категорично,не съм спаЗвала количество или ред на храните в захранването например.
Аз си махнах  каченото кило,дори  без сироп,само с ограничаване на калориите,ура,пак съм 55:)

# 624
Каква е калорийността на сиропа MADAL BAL? Интересно ми е да го сравня с другите кленови сиропи.

# 625
Ъпдейт: На четвъртия ден сутринта съм загубила вече 4 кг.

браво
миналата година правих сиропа 3 дни издържах... свалих 1 кг. (да бях ограничила само хляба и сладкишите )  пак щях да съм свалила 1 кг.
уморих се от глад а главата се сцепи да ме боли
явно не е за мен сиропа
Ти 4 дни = 4кг  Shocked

# 626
Kennedia,докъде стигна със сиропуването?
Pinkо главоболието по често е резултат на недостатъчно течности,или ако си свикнала с кафе,на липсата на кофеин

# 627
Добро утро и от мен Simple Smile)) Да се отчета и аз малко, нещо при мен не се получиха нещата и на 3-тия ден се предадох, предния път явно съм имала повече воля. Но започнах от начало.
Днес ми е 2-ри ден и съм - 1.300 като съм решила че ще го съчетая с тичане сутрин и вечер по 1 час минимум и се надявам резултатите накрая да са добри. Така че стискайте палци.
Само от кафето не мога да се лиша и сутрин пия по една чаша, не е толкова фатално нали?

Прекрасен ден от мен  Grinning newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 628
Привет и от мен bouquet,
Чета ви и ви препрочитам от няколко дни за да се донавия да стартирам отново със сиропа. В началото на февруари се пробвах за първи път, бях в начална фаза на настинка, която прерастна в грип, много се надявах, че прочистващият ефект ще има и повишаващ имунитета, но се оказа, че изкарах най-страшния грип в живота си и то цели 3 седмици Sick, още след втория ден започнаха силни болки в областта на бъбреците, сетих се, че е добре да увелича приема на вода, но това не помогна, така, че сериозно се уплаших и спрях след 5я ден, не знаех дали сиропът не ми го причинява. Понеже се чувствах много отпаднала и все ме караше на сън съм пила по 2 до 6 чаши на ден, може би това е било грешка. За 5те дни бях свалила 4кг, но заради грипа не се захраних, ударих го през просото и бързо си ги върнах.
  И така ето ме сега с величествените 68.4кг, при положение, че се чувствам добре и изглеждам добре когато съм 51, само дето още от забременяването с първото дете не ми се е случвало кантарът да показва тези цифри, т.е. цели седем години, като се има пред вид, че вече не съм първа младост се опасявам, че дори и да ги постигна едва ли ще изглеждам както преди, дано да си надвия мързела и да възстановя йога упражненията.
  Не знам кофти късмет ли е това какво ли, но точно да почна със сиропа преди три дни и хоп вирусче с повръщане, явно го хванах от дъщеря ми. Докато се залисвах покрай нея, в ранния следобед установих, че и на мен ми се гади, така, че сиропа пак отложен. Но пък заради вируса изкарах тези 2 дни на чай с мед и се оказах -1.3кг. Лошото е, че отново се появиха болките в бъбреците, поне знам, че не са причинени от сиропа, изглежда много силна интоксикация,а може и да съм ги увредила newsm78. Идеята ми беше да изкарам 15 дена стриктно на сиропа, на глад мога да държа, стига един път да започна, но сега с тези болки не знам докъде ще го докарам. Спирам до тук, че се поувлякох, ще се включа след някой друг ден, надявам се с резултат.
   На всички сиропуващи успех и много минуси 

# 629
Здравейте на всички!

С удоволствие чета теми из форума и най-накрая реших да се регистрирам.
Е, ето ме вече при вас. Не съм мама като повечето от Вас, но съм млада дама на 24 години, която с желание ще се приобщи към обсъжданите теми, с удоволствие ще изказвам мнение, когато съм компетентна.

Диетите са едно от нещата, с които се занимавам от години и смея да кажа , че съм минала през повечето, които са били обсъждани. Винаги обаче човек има нужда от малко стимул и смятам , че своя намирам тук.

Е, започвам диетата с кленов сироп още днес. Ще изтичам до аптеката след малко и се заемам. Разбрах, че трябва да се уповаваме на моментния стремеж и воля, защото отложиш ли с ден- два, от понеделник или от началото на месеца... то тогава постигаш НЕдобри резултати и става все по-трудно. Правила съм диетата преди повече от година, когато за 7 дни свалих 7 килограма. Възвърнах ги с течение на времето, тъй като не направих почти никакво захранване, освен един ден на фреш... НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА БЕШЕ ТОВА! Хвърляш усилията си на вятъра.

Сега съм устремена да направя нещата като хората и да постигна желаните 55 килограма. След разни премеждия в последните месеци си позволих да се храня неразумно, а резултатът е 64 кг. Вярвам, че сиропът е страхотен, глад не изпитвам (или поне тогава беше така) , главоболието в първите дни беше търпимо, а топенето на килограмите носи страхотен стимул и мотивация занапред.

Мами, радвам се че съм тук при вас.

Успех на всички , заедно сме, подкрепяме се и най-важното е да знаеш, че не си сам в дадено начинание.  Heart Eyes

Разкошна, може би моментите не са на твоя страна. Не се отчайвай. Най-важното е да бъдеш здрава. Изчакай докато се почувстваш добре и започни тогава. 3-4 дни или седмица не означават нищо. Важното е , че имаш голямото желание. Бързо оздравяване ти пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт