Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 533
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро! Днес съм минус 200 г.Леко се опитва да ме заболи глава, но може би защото още не съм пила от сиропа.Хубав ден желиа на всички сиропуващи и повече свалени кг!

# 601
Цвети,пий повече течности за иЗбягване  на главоболието.
Евърейс,ти сега колко дни правиш?

# 602
  • София
Сега смятам 10 да направя, след предните 14. Пак съм болна и то заедно с малката, но ще си изкарам до събота включително. Пия клеева тинктура от днес, която се надявам да не ми пречи. И мен ме боли главата днес, но го отдавам на грипа, който ме хвана.

# 603
Добро утро! Как сте, момичета? Днес ми е пети ден-вече съм 51,200 кг. Добре се чувствам, не ме боли главата. Още два дни остават Simple Smile

# 604
  • София
Добър ден! Аз нещо почнах да се изнервям - отново не съм мръднала. А и болна с болно дете вкъщи не си е работа. Не ми се яде де, това поне е в плюс, само да имаше и резултат. Ходих да пускам документи за детски, та и там ме поизнервиха и се наложи да си прочистя гърлото  Laughing. Това защо не съм написала, онова защо. Ми щото не ме касае бе, жено! Как детето ми да ходи на училище, като е на две, няма логика в половината неща, които написах, защото "им ги искали". Българска работа - в ерата на информационните технологии да не могат да си вържат системите различните институции и да не ти искат по 20 листа хартия за глупости. Да не говорим за екологичните загуби...

# 605
На мен ми е 3 ден и съм с -2 кг но лошото е че съм почивка и не мога да спра да мисля за храна  Laughing
Само още 7 дни ми остават. Ох не знам но предния път сякаш ми беше по лесно :Х

# 606
  • София
Пак аз! Момичета, аз от утре ще се захранвам, колкото и да не ми се иска. Влоших се и съм дроб и ще се налага да ям, за да си приемам лекарствата. Отчитам се с 2.200 свалени, които най-вероятно са вода и ще си ги върна, но ще го преживея някак. Успех на всички  Hug

# 607
Кофти евърейс:) и аз така прецаках захранване заради грип,но задържах резултата някак си.
Цвети след пети ден едва ли ще те боли глава,това са симптоми от първите 4дни
Гери намирай си какво да правиш да се раЗсейваш,например извади си пролетните дрехи  излез на шопинг и изобщо неща за които все няма време:)

# 608
       Добро утро! Днес ми е ден шести. Отчитам още 400 г свалени. Видимо съм отслабнала. Прибран корем, краката също са ми отслабнали, а те винаги са ми проблемни, защото все на дупе и крака качвам.Остава ми и утре! Добре се чувствам, само където като погледна и ми се гади от сиропа. Но предприех тактика-пийвам една чаша сироп и веднага пия една чаша чай и неутрализирам вкуса от сиропа Simple Smile
       Пожелавам ви хубав ден, момичета!

# 609
Днес ми е 3 ден и съм отново 55кг. Стартирах пак от 60кг и явно бързо качени килограми, бързо се свалят. Много съм щастлива! Иначе прегрешението ми е пак айран...Налага се, защото се срещаме в ресторант с една колежка през ден и тъй като не ям...малко си е оправдание де понеже обожавам тази напитка. Успех на всички и да не забравите, че днес е лунуването.

# 610
Браво мацки!
Цвети,може да си слагаш дозата сироп в различни билкови чайчета,за разнообразяване.и така се сваля,пробвала съм,даже и лимон не слагах,то става като чай с мед.пила съм ментов,с малини,всякакви,но поне вкусовете са различни,че лимонадата яко писва в един момент:)
Girlnextdoor,не те ли боли корема от тоя айрян?

# 611
ognena_dirq успокоява ми корема или поне така го усещам. Аз пия съвсем малко, не се отпускам.

# 612
Добро утро, момичета! Изминаха 7 дни и от днес вече се захранвам. Приготвих си 50 г ориз с повечко вода. От 53,500 кг свалих до 50,400 кг, т.е. 3,100 кг. Надявам се след днешния ден да видя числото 49 Simple Smile . Хубав ден ви желая!

# 613
Цвети,вече се сваля по-бавно.49 вероятно ще видиш в края на захранването:)
Евърейс,на колко задържа?
Гъонекстдоор,как върви?

# 614
Добро утро! Има ли сиропуващи?
Днес ми е трети ден захранване.Вчера макар и за кратко видях цифрата 49 Simple Smile
Сутринта бях 49,900 кг.През деня пих 0,500 л фреш от моркови и ябълки и още толкова от портокал. И изядох 1 портокал, че цял ден бях в движение. Днес съм 50,300 кг, но не съм ходила до тоалетна. За днешния и утрешния ден съм решила да бъда изцяло на фреш.

Общи условия

Активация на акаунт