Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 475
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Огнена диря, не искам да те разочаровам, но и аз съм в цикъл и очаквах да съм в застой, само , че продължавам да си свалям newsm78. Никаква представа нямам защо и как. А суровоядството не , че не ми е омръзнало, но има един много важен ефект от него - нямам апетит, което се получава веднага щом човек мине на по нормална храна, за това съвсем съзнателно го карам толкова аскетично, че след първата вегетарианска супичка, която се пада на 19я ден положението ще е трудно за удържане, а не искам да връщам килца.
Плодче за 10 дена на сироп свалих точно 5кг, после бях на плодове и по 1-2 сиропа на ден още 10 дена, свалих още 1.8кг, а останалите след 5 дни захранване
Успех дами и много минуси

# 676
Разкошна, браво за упоритостта и волята. 10 дни сироп и още 10 дни плодове и след това захранване не е никак малко. Браво!

Направих поръчка за ягодовия кленов 250мл. и 500мл. от канадския кленов, като имам и около 500мл. от преди. Заредила съм се с 2кг лимони. Джинджифил и червен пипер няма да слагам.

# 677
Браво на всички:)разкошна след толкова глад как няма да сваляш:)) впрочем свърши ми цикъла и кантара си отчете минуса,тия дни карах само на ягоди ,сироп с чай,че ми свършиха лимоните,чери домати и хапка сирене и се махна горницата от празника ,та си влезнах в роклята успешно:) след сватбата съм плюс 300 грама,нищо не е:))
Мм ягодов сироп,нямам търпение да си взема!:))успех мацки!

# 678
Днес си купих кленов сироп от dm и мисля да започна испанския вариянт,като за начало ще заместя само вечерята със сироп.Искам да сваля 10-15 килограма!

# 679
Happy2 с испанската средно/но трайно/сваляне няколко кг месечно,а колко ще са тия няколко зависи колко имаш излишни и какво ще хапваш при закуските и обяда.
Аbc,ти докъде я докара,не си писала последните дни?
Плодче,avarice,вие почнахте ли десетдневка?
Разкошна,има ли нови минуси?  
Рейни, ти още ли си в редовете на бойците?Wink

# 680
  • София
Не съм, че имах проблеми и забравих. Днес се сетих, но вече бях яла и сега влязох да видя дали само аз съм я изпуснала. Евентуално от утре, макар че все още не се чувствам добре, ще преценя сутринта.

# 681
Здравейте слабеещи дами bouquet,
аз продължавам да упорствам въпреки, че от няколко дни съм във фаза, в която повече задържам от колкото свалям, но просто няма на къде, остават още 6кг. за сваляне. Не мога да повярвам какво съм си причинила тази зима, до момента свалих малко над 10, като за 10те дни захранване -  2.6кг До 19ти съм на зеленчуци и сурови ядки, а след това постни супи със съвсем малко мазнина, а от 28ми мисля, да мина на по-нормално хранене с белтъчини,че много ми дойде глада. Sick. Сега се чудя дали да мина на 90 дневната или диета на Байкова, много ме страх от връщане на килограми, когато се върна към по- човешки начин на хранене.
Виждам, че някои поизчезнаха от форума, явно празниците са си казали думата Wink, дано да ви е било сладко дами и да се върнете бързо в ритъм
На всички ви желая много и най-вече трайни минуси Simple Smile

# 682
Разкошна,много дълго го правиш,чак ти се възхищавам,че гониш толкова голям резултат наведнъж.все пак,нужно е и да задържиш сваленото,след приключване,тоест да дадеш време на тялото си да свикне с новото тегло и да се съпротивляваш на желанието му да се върне старото положение.в този смисъл отчитам,че вече две години се боря с това,и ако не беше великия кленов сироп,щях да съм 10 кг отгоре.,стартирах 65.около година отне да свикна тялото си да поддържа 57 кг,сега от 6 месеца боря да е 55,и се получава,но с мерене на 2-3дни,и само да се отпусна два дена да ям,връщам един кг.пак съм 56 тази сутрин,но ще се перна пак на салати и сирене с добавка сироп,защото аз  и само аз съм господаря на тялото си, а не обратното.ако трябва още шест месеца да отнеме,но средното ми тегло ще е 55 и общ траен резултат минус 10 кг. ,откак сиропувам.
От утре пак съм на петдневка моя вариант,сиропо-салатен,с цел 1 кг:)
Успех момичета:)

# 683
  • Варна
Здравейте, момичета, миналата седмица попаднах на вашата тема и си направих труда да я изчета. Чувала бях за този сироп, но досега не бях се навивала да започна. Тормозят ме едни 7-8 излишни килограма, които така и не успях да сваля след бременността. Тоя път се заинатих яко. Купих си най-обикновен кленов сироп от магазин за здравословни храни и започнах. Днес ми е ден пети, само на сироп и кафета. Не мога да се откажа от кафето, защото кръвното ми се срива, но аз и без това го правя не за пречистване, а за сваляне на килограми. За изминалите 4 дни преборих два килограма. Мисля да изкарам 10 дена и след това ще направя много стриктно захранване, защото никак не ми се иска да наваксам отново сваленото тегло. Не се оказа толкова трудно колкото си мислех, че ще бъде, но знам също и че истинската битка ще бъде за задържане на желаното тегло. Така че приемам всякакви съвети за периода след захранването, имам предвид по отношение на бъдещото хранене. Спортът съм го уредила вече, ще бъде част от живота ми Simple Smile

# 684
Здравей и добре дошла.съветите са само два:)единия е да пиеш сиропа при чувство на глад по време на захранването,иначе лесно се изтърват юздите.парадокс е,но чисто на сироп се гладува много по-лесно от колкото в периода на захранване,също е важно и да не го съкращаваш,с правилото колкото дни сироп толкова захранване.
второ,да запазиш контрол след крАя на захранването и да използваш,че стомаха се е свил.ако продължиш с ураа вече слаба съм и пак ще ям,ще си се мъчила напразно.

# 685
Здравейте, момичета аз си закупих сиропа и ще го почна след 10 юни някъде исках а ви попитам колко дни правите захранване? Когато го пих за първи път беше по метода на Гарабитов  10-дни сироп и 10-дни захранване а сега ми пратиха книжка и захранването е по метода на  д-р Кайлаш А. Бейер. В която пишеше при 14-дни на сироп захранването е 5-дена?

# 686
  • Варна
Аз не се смятам за някакъв спец, но за 14 дни на сироп, захранване от 5 дни ми се струва крайно недостатъчно. Мисля да изкарам 10 дни на сироп и да си направя много внимателно захранването, пак 10 дни. И главната причина не е за да запазя свалените килограми, макар че и това ми е от значение. Главната причина е, че не желая да си прецакам стомаха.

# 687
Да и аз така мисля 10-дни сироп 10-дни захранване, преди така съм го правила, но исках да знам вашето мнение. Благодаря Simple Smile

# 688
Здравейте, момичета!
На мен днес ми е първи ден - пия Мадал Бал, пълната версия. Мисля да я направя 10 дни. Искам да попитам вие тренирахте ли докато пиете коктейла? Защото аз си тренирам от преди това, но прочетох в книжката, че тренировките трябва да се намалят с 60-70%.

# 689
  • Варна
Аз съм на десети ден днес, резултатите на кантара дотук са минус 3 килограма. Не тренирам. Исках, но се отказах, защото въпреки че се чувствам отлично, единия ден /май беше 4-ти/ ми се наложи да мина не малко разстояние пеша и установих, че нямам кой знае колко сили. За тренировка пък мисля, че щеше да е пълен абсурд. Все пак лично за мен говоря, предполагам, че до голяма степен е индивидуално. Нека се изкажат момичета тук, които имат по-голям опит, аз съм новак все още в тази диета, за първи път я правя.

Общи условия

Активация на акаунт