Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 465
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Аз вчера (1-ви ден) ходих на фитнес, но не можах да изкарам и 10 минути на колелото. Иначе днес съм -1.300кг. (но аз имам много за сваляне, може би за това са толкова)  newsm44
Махам червения пипер от коктейла, не мога да го понасям. Ще си карам на сиропче, лимони и вода  yes

# 691
  • Варна
Аз даже и лимон не слагах, а люто пък съвсем не мога да понасям. Сироп и вода само правех. Иначе тренировки започвам другата седмица със захранването.

# 692
Как върви при вас, момичета? До кой ден стигнахте?

# 693
Сама си пиша тук май?  newsm78

Аз изкарах пълната версия - 10 дни. Днес ми е 1-ви ден захранване.
Равносметката е:  - 6.500 кг.
Очаквах повече, при условие, че имам да смъквам над 20 кг, но и на това съм доволна. Но пък от друга страна външно е доста видимо отслабването, така че кантара да си гледа работата  Laughing

HighSpeed, ти до къде стигна?

# 694
  • Варна
Аз също изкарах 10 дни, между 3 и 4 кг съм на минус, но понеже кантарът ми не е електронен, не мога да засека точно колко между 3 и 4 Simple Smile Приключвам захранването. Исках да попитам тук някой по-сведущ - колко време трябва да мине преди да направя още една десетдневка примерно? Защото имам точно още 4 кг излишни и мисля, че ще ги преборя по същия начин. Притеснявам се само да не си изтощя организма прекомерно.

# 695
Привет и от мен   Peace Peace Peace

Много празници и много възвърнати килограми  Close Close Close

Та ето ме отново и мен днес ми е 1 ден, като съм си взела и L-карнитин и ще го комбинирам всяка сутрин и вечер с яко тичане.
Ще се опитам да изкарам от 10 до 15 дни но да видим какво ще се получи.

# 696
gerch0, Успех!  bouquet

HighSpeed, мисля, че беше 1 месец поне времето между сиропиранията, но не съм сигурна, нека някой по-запознат да каже.  Thinking

# 697
Здравейте момичета:)паузата между сиропуванията е 6 седмици, като всяко следващо трябва да е намаляващо-примерно първо 10 дни,второ 7 дни,трето 5 дни. Също се препоръчва един ден седмично на сироп-поддържащо.-това е според гарабитов.успех на всички:)

# 698
Привет от мен. Peace Peace
3 ден и -2 кг, знам че това е само вода но е много обнадеждаващо когато се
качиш и видиш такова нещо.
Днес малко ми се виеше свят което не ми се е случвало преди.
Пожълтяването на очите този път не ми се получи, поне засега де 😂😂😂

# 699
Здравейте момичета Simple Smile Аз съм съвсем нова тук, но ви чета от отдавна. Прочетох цялата тема, толкова мотивиращо ми въздейства, че днес вече ми е 2 ден на сиропиването. Правя го с кленов сироп, лимони и джинджифил. Мъка си е малко, тъй като съм от хората, които пият повече кафе на ден отколкото вода  Embarassed Всъщност сиропиване правя за 2 път. Преди две години  за 5 дни свалих 4 кг. , които ги запазих доста време, нооо пуста лакомия... От миналата година до сега успях с кеф да си кача цели 10 кила /и рима стана /.  Сега съм решила категорично да изкарам 10 дни. За сега се справям. Успех и на другите сиропиващи  Hug

# 700
  • Варна
Аз пиех кафе през цялото време и то моето кафе е 2 в 1, пиех си по 5-6 на ден паралелно със сиропа и не ми пречеше. Резултати имаше дори и така. Но предполагам си е до организъм.

# 701
Аз мислех, че няма да мога да живея без кафе. Ако не пия цял ден ме боли глава и ходя като ударен самолет. Но само първия ден пих кафе сутринта, а вече следващите дни даже не ми се пиеше, бях си свежарка. И до сега вече като се захранвам, не съм пила кафе.

# 702
Аз кафе също си пия- около 2-3 чашки и си пуша. Ако и тях трябва да откажа няма да съм за изтрайване. Само двама сме вкъщи /+котарак/ и на мъжо вече спрях да му готвя   Mr. Green Шапка свалям на жените тук, които трябва и да готвят за домочадието. bouquet

# 703
  • Варна
О, готвя си и окото ми не мига. И за мъжа и за детето. Изкушавам се, разбира се, но не е като да не мога да устоя, още повече, че готвя в малко по-голямо количество от обичайното за да може да го правя през ден Simple Smile

# 704
  • Варна/Благоевград
Момичета какъв сироп купувате? От къде? Прочетох десетина страници назад, но не намерих нищо:)

Общи условия

Активация на акаунт