Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 465
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
MADAL BAL - има го вече на доста места - в Ремедиум аптеките, в някои магазини за здравословни храни, сега се сещам за този на спирката на трамваите на пл. Македония, онлайн също може да се поръча - това е първия сайт който ми изскочи http://www.figura.bg/?gclid=CjwKEAjwsr-6BRCLvrj785rbhTsSJADjUxakt0JFqKCwVuAULwZWmSXcTfLPaFCA1lyBm9DuO7f4vxoCZJ7w_wcB , но преди няколко години от друг съм поръчвала

Мисля че има момичета, които го правят с някакъв друг, който също е хубав, но да пишат.

Важно е да внимаваш да не си купиш такъв на който пише кленов сироп, но е основно захар, имаше такива преди време аз като правих сиропуване и доста момичета се бяха излъгали, защото е мноого по-евтин, но полезните му свойства са колкото на вода със захар.

# 706
Аз си взимам кленов сироп от DM клас С и съм доволна, резултат има мисля че беше около
15 лв.
А аз като готвя или правя сандвичи се усещам че съм като кучето ми 😂😂😂 потичат ми лиги хахаха
Но геройски издържам вече 4 ден.

# 707
Аз също си купих от DM кленовия сироп, 500 мл към 16 лв. клас А. На мен ми е днес 3 ден и кантара показа 73,6 кг. /започнах от 75,5кг/.  Party

# 708
Здравейте! Вчера ми доставиха сиропа и от днес и аз съм в редиците ви. Надявам се да успея да издържа поне 5 дни. До момента се справям добре.

# 709
Здравейте и от мен, нахъсала съм се да го пробвам и аз , преди 4 г направих 5 дена и успях но веднага ги въррнах , не направих захразнването:( кой сироп от аптеките си взимате и има ли същия ефект като този от сайта за 50 лв и да ми кажете точно за 5 дена сироп какво е захранването благодаря

# 710
Привет и от мен.
Днес е 8 ден и - 5 кг. Като само вчера имам 2, 3 малки прегрешения
и адски ме хвана яд :х но нищо продължавам си.
Ще направя 15 дена.
Много добре се чувствам една лекичка такава 😂😂😂😂.

# 711
Здравейте момичета! От няколко дни надничам в темичката ви и вече почти съм готова да започна със сиропуването. Само че имам няколко въпроса към по опитните от вас. Надявам се да ме осветлите по тях. Та на въпросите:
1.Какъв слабителен чай пиете и пиете ли изобщо такъв, защото съм чувала че тези чайове често дразнят стомаха, та има вероятност от тях да се огладнява повече?
2. В захранването прочетох за втори и трети ден зеленчукова салата и зеленчукова супа. В същото време обаче се споменаваха обезсолени маслини. Значи ли, че супата и салатата са без сол и може ли въобще с нещо да се овкусява - примерно лимонов сок и евентуално малко сол?
3.Какъв зеленчуков сок си правите? Плодовите - ясно, ама зеленчуков, освен морков, друго не ми идва на ума.
4. Правите ли ежеседмични прочистващи дни? И след един ден има ли нужда от някакъв преходен период към нормалното хранене?
Засега съм си взела кленов сироп от ДМ, може по-нататък да поръчам оригиналния.

# 712
IFF2,разбира се че има разлика , в полза на по-скъпия,и  е въпрос на вкус,но реално с всеки сироп ще отслабнеш, защото той е само поддръжка, а отслабваме само защото дни наред не ядем:) относно въпроса ти, за 5  дена може би ще ти стигне половин литър, ако искаш пробвай с ДМ-ския, той е почти 400мл. , магазини има много и навсякъде и цената му е към   15 лв.аз лично си предпочитам мадал бал.
ava_67, поред по въпросите ти.аз лично не съм пила никакви слабителни чайове по време на сиропуване, и не мисля, и че е разумно, освен ако нямаш причина.гарабитов препоръчва Преди първи ден на сиропа английска сол, но тя е доста агресивна, а и без нея може и си има резултата, нито веднъж не съм я позлвала преди сиропуване.
солта според гарабитов се въвеждаше по мой спомен около 5-6- ден от захранването.аз обаче не съм смятала, че две трошки сол ще съборят работата, и съм си посолявала ,(по малко, разбира се) супите при захранването, и не е било проблем.
относно зеленчуков сок, точно моркови си правих един път, и аз за друг не се сетих и го замених пак с плодов сок, а после направо зеленчукова супа./
за ежеседмично прочистване не съм достатучно сериозна, а трябва:)поради това, за да пазя резултата,, правя едни мои кратки версии  2 дни сироп с 5 дена захранване на 2-3 месеца.може би ако правя ежеседмично по един ден, резултата ще е същия,ама..
след еднодневка не ти трябва захранване
докъде я докарахте-герчо, златно зайче, и другите момичета?

# 713
ognena _dirq благодаря за информацията. Мисля да започна от петък или събота, за сега се глася за 5-7 дни, дано успея да издържа. Пък като сваля килограмите  Laughing, ще мисля седмични дни ли да правя или на някакъв по-дълъг период.

# 714
Ava,големия зор е 3-5ден.ако устискаш до петия,да изкараш още няколко наистина е лесно.само не съкращавайте захранването,колкото дни сироп толкова захранване,без да броите междинния.

# 715
Моето захранване свърши, като имах доста прегрешения, та и за това не съм очаквала да съм свалила по време на захранването, но най-важното е, че си задържам свалените килограми и сега съм  започнала диетата на Ваня Червенкова.
На мен най-кофти дните ми бяха 4-ти и 5-ти. Като ги минах след това вече нямах проблеми. Имах и един страничен ефект - от 5-тия ден така се обринах, само по лицето, не приличах на себе си. Така си стоях с обрива до 10-тия ден, а като започнах захранването, отшумя.
Пожелавам успех и воля на всички. Не се колебайте, струва си!  bouquet

# 716
От днес започвам, пък дано се справя. Борбата е за едни 5-6 килограма.

# 717
5-6 kg с една десетдневка се свалят от раз:)успех аvа!
gercho,продължаваш ли?
ellie DD, и аз съм се обривала, и налепи по езика съм имала, и метален вкус в устата, докато суропувам, ама това били нормални работи според Гарабитов:)

# 718
  • Пловдив
Имам следният въпрос. В първия пост пише, че сиропа може да се замени с Кленов, но клас С. Защо е клас С, а не А?

# 719
Защото клас С е по-висок клас от клас А,тоест в него има повече клен.

Общи условия

Активация на акаунт