Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 9

• 90 465
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Аз пък прочетох, че клас А бил по хубав. Явно съм попаднала на грешна информация.
"В сравнение с клас С, А сиропът притежава повече витамини и минерали. Това се дължи на факта, че сиропът А клас се извлича пръв, а след него се извлича и сиропът предназначен за производството на клас С. Сиропът А не е толкова сладък. Той участва като съставка на известната „лимонова диета”. Продуктът е изключително богат на калций, магнезий, желязо, натрий и витамини В1, В2, В6, С."

# 721
  • София
loa Копирала съм първи пост, така както е написан преди много време от друг потребител. Това, което цитираш, аз също съм го чела, но нямам отговор. Все пак мисля, че какъвто и да е сиропа, върши прекрасна работа.

Идва време за нова тема. Чувствайте се свободни да я направите.

# 722
Vanian е права,какъвто и да е сиропа,няма значение,важното е да не ядеш:)но споделям мой опит,че бях пратила мъжо за сироп,и той ми беше взел клас а- от ДМ,и лично на мен не ми хареса,а това за класовете съм го чела в някаква статия преди време.
Vanian,бих отворила нова тема но не зная как

# 723
  • София
Здравейте отново, момичета! Днес стартирах отново, ще видим къде ще го докарам. За първи път ми се случва да си кача почти всички кг от предното сиропуване, но аз съм си виновна, изобщо не се хранех здравословно, заради липсата на време да си приготвям храната. Искам да ви попитам как се чувствате в жегите, докато сте на сироп?

# 724
Здравейте момичета! И аз се включвам при вас. Мисля от понеделник и аз да почвам прочистването , че имам поне едни 10 кила за сваляне. Правила съм я 2 пъти , но беше доста отдавна , преди 5-6 години през 6 месеца и свалях по 5 килограма всеки път. Единственото, което ме спираше досега е , че взимам хапчета всеки ден за артрита(кортикостероиди- от тях качих и килограмите) и не знам как ще ги взимам на гладно. Има ли някой друг с подобен проблем да сподели, че ми е много притеснено.

# 725
  • София
Аз съм на линия. Ще ми бъде 9-ти ден в понеделник, но смятам 14-15 да я направя, така че се засичаме. Дано само не почне да ми пада кръвното много в жегите, но досега три дни добре минаха. За лекарствата не мога да ти помогна

# 726
Здравейте,
През последните два месеца свалих 10 кг. Стигнах до 58 и не мърдам нито грам повече, а колкото и да звучат добре, тези кг вобще не ми седят добре и има какво да се иска от проблемните зони. След жестоки прегрешения днес, от утре се присъединявам към вас. Това, което ще видоизменя в традиционния режим е прием на една доза суровстъчен протеин след ежедневната ми тренировка и ще направя по-плавно захранване. Ежедневните тренировки и приемът на протеини непосредствено след тях са много важни, за да се избегне увисване след отслабването. Що се отнася до захранването - струва ми се убийствено на 1ви или 2ри ден след голям период без каквато и да било твърда храна да се яде ориз. Подобно рязко захранване неминуемо ще доведе до подуване на корема, така че аз лично ще го давам малко по-леко, като смятам да приемам и Ензимил, прибиотици и сок от алое. Успех на всички!

# 727
  • София
Привет! Колко дни ще правиш на сироп?
Аз изкарах и четвърти ден горе-долу добре, остават "само" още 10. Добре се чувствам. Има моменти, в които ми се прияжда нещо, просто защото ми е замисрисало отнякъде, но в общи линии не съм и гладна.

# 728
Здравей Аварис! Честно казано - не знам. Естествено ще се стремя към максимум, но колкото издържа. Преди пет години, след раждането правих диетата 12 дни и се бях вталила доста, дано и сега удържа поне толкова. Това, че не изпитваш глад е страхотно! А сутрин на гладно пиеш ли сол? Аз имам проблем със задържането на течности и смятам да прескачам и тази част... Хубав ден!

# 729
  • София
Английската сол, която трябва да се пие, е всъщност магнезиев сулфат и е силно разхлабваща. Пих веднъж и повече няма да повторя. Пия слабителен чай първите дни, за да се изчистя, защото той не е така агресивен. Полека-лека за 3-4 дни става работата и след това го спирам. За 4 дни съм свалила 3.700, досега май не съм имала толкова добър резултат. Убедена съм, че потенето и съответно пиенето на много повече вода си оказва влияние.

# 730
Здравейте, момичета как сте? И аз се включвам днес със сиропуването днес ми е първи ден  Sunglasses Wink

# 731
  • София
Добре дошла и успех!

# 732
Благодаря, аз съм я правила един път миналата година и имаше много добър ефект. Ами вие позволявали ли сте си нещо странично да хапвате по време на сиропуването? Simple Smile

# 733
И аз ще почвам, само чакам удобен момент. Обаче ме притеснява схемата с захранването, много крайна.. Виждала съм хора, дори деца, на системи по 5-7 дни и захранването беше бульон, пилешка супа, пюре от моркови,пюре картофи първите два дни, после мляко и т.н.  на 4 си ядяха всичко.

# 734
  • София
Момичета, нещо зациклих. За последните 2 дни не съм свалила почти нищо. Възможно ли е да е заради цикъла, имате ли наблюдения? Иначе прегрешение вчера имам - ред бул, но пък сироп съм пила много малко, предимно вода. А и той действа диуретично така или иначе, не би трябвало да съм задържала вода от него

Общи условия

Активация на акаунт