Over the Rainbow - 2

• 60 422
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
За Дарън Крис има поводи за гей слухове заради ролята му в Glee, не виждам защо да не си признае, ако е гей наистина. Ама Джо ми е съмнителен.  Laughing
А на Джиджи каква й е историята - изглежда ми хетеро, но често я засичам в темата?

Дарън е имал договори с параванчета, би било тъпо да се аутва като гей, имаше чуден блайнд преди 2-3 месеца, че си подготвя аутване като бисексуален. Eто го http://blindgossip.com/?p=71315

Гугълни Gigi Hadid + Irleand Baldwin  Flutter Wink
Айрлъндчето почти година се вихреше с рапърката Angel Haze и изрично си призна, че тя не и е първата.

А сега да обърнем внимание кой е вдъхновил прословутата перфектна снимка на Тайчето и Калвин от 3ти юли

Скрит текст:

# 616
# 617
Хаха, милия, колко весело подскача. Дано най-накрая се аутне, дори и не като двойка с Луи. Ще попречи на Тейлър сигурно, едва ли ще го приеме добре. Thinking
Видях за Джиджи, много ми е хубаво това момиче Crazy
А Кендъл Дженър? Принципно я виждам много с дружинката на Тейлър и честичко с Кара, ама е от една такава фамилия, дето никога не съм сигурна кое е истина и кое - поредната капка масло за смазване на машината за пари.  Laughing

# 618
Кендъл Дженър е бфф с Кара, но има приятелска връзка с Хейли Болдуин, братовчедката на Айрлънд, върху която може да се поспекулира.
Хейли официално се шматка около Бийби, а неофициално е наела апартамент в Ню Йорк на пешеходно разстояние от апартамента именно на Кендъл.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 00:53 от Бумър

# 619
 Joy hahaha за щастливата снимка на Лимончо.   bouquet

# 620
Защо беееее, защо като си харесам, някой или някоя и почти винаги изскача скелетче от гардероба  Mr. Green
Холивуд  Twisted Evil
http://blindgossip.com/?p=71484

# 621
Хаха, милия, колко весело подскача. Дано най-накрая се аутне, дори и не като двойка с Луи. Ще попречи на Тейлър сигурно, едва ли ще го приеме добре. Thinking
--------
А Кендъл Дженър?

Защо мислиш така за Тайчето? Според мен
тя ще изиграе картата "Помагах на приятел,
който не беше готов да се аутне", защото
няма как да мине с "Ние сме просто
приятели" оправданието.
Заедно ще се аутнат, аз съм твърд Лари поддържник. Затова и Модест играят отчаяно вече и използват всичщо, за да ги спрат. Baby гейт се разраства, и Саймън Коуел се
включи в играта. Интересно ми е как
старата лисица чичко Ървин (Азофф) ще
отиграе топката, явно имат интерес да не
отричат засега.
В този ред на мисли, да споделя личнато си
отвращение от Модест - другото иди-доди,
но бебе... Нищо свято ли няма за тях.

Кендълче го играе лек параван на Хари -
ходят си двамката по гей клубове и викат
папраците да ги снимат. Последния път
(миналия месец беше) тя го изчака, за да
влезят заедно, а Хари беше с Джефф
Азофф, който пък е приятел на Кендъл.-

# 622
Според мен при евентуално аутване на Хари като гей, а не като би, Тейлър ще пострада и май няма какво да каже. Ако е помагала на приятел, всички ще се усъмнят и за Джейк, Джо и кой ли още не от нейния списък и или ще излезе неискрена, меркантилна или... че има да крие нещо.  Crazy
Аз обаче си мисля, че наистина има бебе, но поне това е въпрос, на който отговора ще получим до няколко месеца.  Wink

# 623
Всичко е въпрос на комуникация и послания, точно както е сега с Калвин, Тай има една от най-добрите ПРки в целия бизнес. Овцете имат къса памет и не са проблем, но проблемът на Тейлър е принципен, всички тия песни, които уж са посветени на Хари, а са за Диана.
Според мен от мениджмънта ще аутнат момчетата като би- като няма да ги пуснат като двойка.

# 624
Диана Агрон, нали?
За да не задавам глупави въпроси все се опитвам да се върна назад по темичките да чета, но първите са за определени сериали, които не следя и не са ми интересни и не знам откъде да започна.  Embarassed

Вие как си представяте ситуирано аутването на Хари/Луи? Според мен ще е след разпада на групата, който ми се струва, че ще е съвсем скоро - ако изобщо изкарат пети албум, той ще е последен.
Тейлър обаче не я вярвам да се разкрие в скоро време.  Rolling Eyes

# 625
Клюките почват някъде след 20-та страница на темата за The L word, като почти изцяло на клюки минахме средата на темата за всички сериали.

Диана Агрон, да.
Зависи за колко албума имат договор момчетата неустойките сигурно са им такива, че няма как да не си изпълнят ангажиментите, няма кой да го позволи.
Тейлър примерно има договор с BM за още един албум и за Greatest Hits.

Ситуацията на Тай
Скрит текст:
е много деликатна, ако трябва да прогнозирам няма да е догодина, за 2017 може и да стане. Следим отблизо Майли и Ларитата.

От една страна проблем за Тай е Карли с нейния си договор за параван, който вероятно трябва да изтече към края на тази година. Дали Половинът и ще се ангажира за още 2 години, както е стандартната процедура при успешни проектчета от този вид? Не ми се вярва, време му е да си намери стабилна съпруга, но остава приятелството му с Карли и фактът, че е инвеститор в бизнес-проектите и.
Ако наистина се разделят официално, няма как почти по същото време Тай да чупи Калвин, това ще предизвика нежелан медиен интерес, така че или трябва да стане по-рано или по-късно... По-вероятно по-късно заради неяснотите около Ларитата. И за да обере Грамита с този албум, мисля че има добри шансове. Така че разкарване на Калвин може да се очаква чак догодина пролетта.

От друга страна проблем за Тай е и Калвин вече му е доста трудно да се преструва, той се справя видимо зле, когато Карли е наоколо. "Лимончо" и в NY и в Европа. Втората вечер в Дъблин Тай е пропуснала снимките с феновете, защото е имало драми, вероятно именно с него.
Предполагам, че след другата седмица, когато очаквам пак да ги снимат заедно и след провала на излезлия му сингъл (Чухте ли го?) ще ограничат контактите си до санитарен минимум.

# 626
  • Вестерос
Трябва да те наемат да пишеш статии за списания Simple Smile Страшно добре ги разплиташ нещата.

# 627
Тифани  Hug
Скрит текст:
мнението ми по ПР темата е донякъде професионално, само гейчетата при това скритите са ми лично хоби Simple Smile
То затова си се вихря тук, нямам нито нужда, нито време да обяснявам на всеослушание на хора, които предпочитат да стоят в неведение
 Whistling

Рейчъл Макадамс, подобрява някакъв рекорд тия дни, да паравани, не за един от килера, а за двама едновременно, дали им прави намаление на таксата  Mr. Green

# 628
Рейчъл Макадамс и Ирина Шейк май заслужават за тях да се измисли нова професия - "параванки".  Mr. Green Макар че мисля, че Роналдо си е хетеросексуален, просто му трябваше нов улегнал имидж.

# 629
Вторaтa снимкa е от сетa нa Детективa, не е от събитие. Или я използвaш дa илюстрирaш слуховете?
Появихa ли се техни "пaпaрaшки" снимки, някaкви снимки зaедно, извън рaботa?

Общи условия

Активация на акаунт