Over the Rainbow - 2

• 60 414
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Вторaтa снимкa е от сетa нa Детективa, не е от събитие. Или я използвaш дa илюстрирaш слуховете?
Появихa ли се техни "пaпaрaшки" снимки, някaкви снимки зaедно, извън рaботa?

Илюстрация да, все още няма снимки, всяка фотосесия извън работата също върви с тарифа, може би на Кич не му се плаща... а боксьорския филм на Джейк е актуален. Затова пък си имаме статийките отпреди две-три седмици. Там ползваха тази същата снимка.

Рейчъл Макадамс и Ирина Шейк май заслужават за тях да се измисли нова професия - "параванки".  Mr. Green Макар че мисля, че Роналдо си е хетеросексуален, просто му трябваше нов улегнал имидж.
Добави в кюпа и Оливия Мън. Шегувкаш се за Кристиано, не видя ли снимките от Лазурния бряг това лято?
От мъжете единствения професионален параван засега е Чарли Еберсол, забавното е че последно го ползва Бритни, тя не е на другия бряг, но явно е имала нужда от позитивен ПР.

# 631
Добави в кюпа и Оливия Мън.
Оливия Мън? Силно се надявам да говориш за сегашната ѝ връзка, а не за Джоел Кинаман, защото ще откажа да ти повярвам. Crossing Arms

# 632
Сегашната и връзка с футболиста, тя и Киара, която сложих вчера в момента са паравани на най-известните полускрити полуявни гейове в американския футбол.

Отделно Крис Пайн, с когото е била преди време, си има слухове (неговата редовна смяна на половинки навежда на мисълта за срочни договори), та част от неговите бивши приятелки също се засичат с някои полуявни полускрити знаменитости и можем да набъбнем списъка на параваните.

пп Тейлър Суифт е изкарала на концерта си снощи в Чикаго да дефилира Андрея Пежич  Party
Браво, браво... Блондинката е Лили Доналдсън
Скрит текст:

ОХОХОХО и още кой е бил на концерта снощи, самият Лимончо

Скрит текст:

Пак е изгарял от щастие, миличкия

Усмивка? Застанал до татко Суифт
бравоооооо на момчето

Гледайки тази снимка се сещам още една причина защо Тай се пробва първо с Хозиър и кастна Калвин,
просто и двамата, за разлика от предишните и младежи от колекцията, са достатъчно по-високи от нея, точно като Карли  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 09:05 от Бумър

# 633
Тази година турнето на Тейлър е sooo gaay тематика...  Laughing Но пък ..  Heart Eyes

# 634
Тази година турнето на Тейлър е sooo gaay тематика...  Laughing Но пък ..  Heart Eyes

Цялото и шоу е вдъхновено ясно от кого  Heart Eyes
Ако в албума не всички песни са за Карли, шоуто е 2-часово обяснение в любов.
Скрит текст:
Костюмчето за Out of the woods, прословутата походка по време на Blank Space, новият аранжимент за Love Story, дефилирането на Style, рок-пънк аранжимента на We Are Never Ever...  и така нататък
Може би като излезе видео за турнето ще си го купя, феноменално е какво показва и как извъртат нещата ПРчетата и троловете.
Най-новото от Дъблин и от снощи е, че Тайчето правела серенада и знаци на Калвин на изпълнението на I know places... А това е една от най-ясно изразените гей-песни в албума  Laughing

# 635
Също така, че са се прегръщали и целували  Laughing

# 636
Ахаха не знаех, че си Тайвинка, Съни  Wink Laughing
Скрит текст:
Обожавам свидетелствата на пристрастни фенове  

Тай няма как да не знае, че специално в Чикаго, зад кулисите се вижда от феновете и го е използвала
Ето го тръпне в очакване на прегръдката, милия

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 10:55 от Бумър

# 637
  • Вестерос
Тифани Hug
Скрит текст:
мнението ми по ПР темата е донякъде професионално, само гейчетата при това скритите са ми лично хоби Simple Smile
То затова си се вихря тук, нямам нито нужда, нито време да обяснявам на всеослушание на хора, които предпочитат да стоят в неведение
 Whistling

Рейчъл Макадамс, подобрява някакъв рекорд тия дни, да паравани, не за един от килера, а за двама едновременно, дали им прави намаление на таксата  Mr. Green

Ахааа  Simple Smile добре се справяш наистина, личи си , че си професионалист  Hug

А Рейчъл освен параван, тя самата на къде е?

П.П. За кой Крис Пайн говориш?  Thinking

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 10:35 от Tiffany Aching

# 638
Стига де, и Китч ли?

Рейчъл на кой бряг е?

Ще видим, времето ще покаже за Тайлърчо, Рейчъл е и на двата бряга...

Нека поне тук се четем, моля те,
вярно че има дни в които се вихря твърде много, но не всеки ден е такъв  Joy

# 639
Ахаха не знаех, че си Тайвинка, Съни
Скрит текст:
Обожавам свидетелствата на пристрастни фенове  

Тай няма как да не знае, че специално в Чикаго, зад кулисите се вижда от феновете и го е използвала
Ето го тръпне в очакване на прегръдката, милия

Ако бях Тайвинка, нямаше да съм в тази тема  Laughing
Скрит текст:

# 640
Забравила съм усмивката   Joy  Joy Joy

Ааааах миличкия Лимончо... да минат тия 3-4-5 дни и ще го пуснат да диша и да си купонясва с верни фенки във Вегас.

Още не мога да повярвам колко много инвестират от Сони в него, новата му песен е зле, не се доближава дори малко до миналогодишната Summer

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 11:00 от Бумър

# 641
Ако бях Тайвинка, нямаше да съм в тази тема  Laughing
Скрит текст:
Нееее, няма такава дървена физиономия.  Laughing Laughing Laughing Принципно съм забелязала, че много високите хора са една идея по-безизразни и сковани от по-ниските, но този е култов образ. Честно казано са радвам за Тейлър, че не й е истинско гадже.  Crazy
Като цяло параваните на Тейлър са просто невероятни - или дървета, или като малки момченца - то Джо, Джейк... Хари  Laughing . Единствено Джон Майер не е такъв тип, а и много съм се чудила за отношенията й с него, защото той май не е от тези, които имат нужда от параван и е единствения значително по-възрастен от нея, но тогава не я следях Тейлър и не знам подробности.

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 13:13 от Rachel Berry

# 642
Относно моите момчета /Хари и Луи от 1Д/ - в момента записват петия албум. Договорът им е за 5 албума и един с грейтест хитс. Новия албум се записва в момента и оня ден обявиха, че вече почти са избрали първия сингъл. Освен това договора с Модест изтича скоро и се очертава да преминат към Азофф. В момента върви ребрандиране на момчетата, Хари изчиства женкарския имидж /"приятелките" му една по една обясниха, че те са били само приятели, срещали са се и т.н./, разкараха Елеанор и изкарват Луи на преден план.
По принцип ги очаквахме да направят нещо на американския лег на турнето, но бейби гейт явно ще възпрепятства нещата. Да видим ноември как ще е.
Моето виждане е, че ще излезят двамата и то като аут енд прауд двойка. Дано стане скоро, че вече напрежението стана огромно. То не бе драма, не бе чудо. Вчера Лиъм глупашки ретуитна един туит за слуховете за бебето, заплахите към Х и годежа му със София и сега всички се вълнуват от годежа му. Mr. Green
Иначе за бебето още се мълчи, само инсинуации вървят, но малко след новината, изскочи скандал, че ъпдейт акаунтите си съдействали с папараците и Калвин /и още някои от крюто на Луи/ се е възползвал сексуално от фенки, за да им осигури достъп до Луи /дори лийкнаха голи негови снимки, които е пращал на момичетата/. Та ако изобщо има бебе, ще се извърти, че или е от някой от приятелите на Луи, или от бившия на Бриана, когото леко вкараха в играта.

# 643
Скрит текст:
Ако бях Тайвинка, нямаше да съм в тази тема  Laughing
Скрит текст:
Нееее, няма такава дървена физиономия.  Laughing Laughing Laughing Принципно съм забелязала, че много високите хора са една идея по-безизразни и сковани от по-ниските, но този е култов образ. Честно казано са радвам за Тейлър, че не й е истинско гадже.  Crazy
Като цяло параваните на Тейлър са просто невероятни - то Джо, Джейк... Хари  Laughing .
Единствено Джон Майер не е такъв тип, а и много съм се чудила за отношенията й с него, защото той май не е от тези, които имат нужда от параван и е единствения значително по-възрастен от нея, но тогава не я следях Тейлър и не знам подробности.
Мисля, че там има елемент на истина. Иначе щеше ли да му отмъсти Тейлър по този злонамерен начин с онази гадна песен...

# 644
ПРите като шахматисти на полето на медиите  Mr. Green

Скрит текст:
Ако бях Тайвинка, нямаше да съм в тази тема  Laughing
Скрит текст:
Нееее, няма такава дървена физиономия.  Laughing Laughing Laughing Принципно съм забелязала, че много високите хора са една идея по-безизразни и сковани от по-ниските, но този е култов образ. Честно казано са радвам за Тейлър, че не й е истинско гадже.  Crazy
Като цяло параваните на Тейлър са просто невероятни - то Джо, Джейк... Хари  Laughing .
Единствено Джон Майер не е такъв тип, а и много съм се чудила за отношенията й с него, защото той май не е от тези, които имат нужда от параван и е единствения значително по-възрастен от нея, но тогава не я следях Тейлър и не знам подробности.
Мисля, че там има елемент на истина. Иначе щеше ли да му отмъсти Тейлър по този злонамерен начин с онази гадна песен...

Съгласна със Сонгс
Имам теория за Джон, базира се отчасти на слухове, отчасти на клюки из форумите, отчасти на песента.
Да я развивам ли, че не помня дали съм си чесала клавиатурата скоро с нея?

Обсъждайки момчетата ето как Никълъс Холт пее на концерта на Тай,
Сони са виновни, че не кастнаха някой като него за Тай, тогава щеше наистина да ми е трудно да се шегувкам и да остроумнича  Mr. Green
Също и той едва ли би имал против, имаше статийки за него и КейСтю покрай снимките на съвместния им филм.

чудя се Лимончо, дали знае поне един неин текст отначало до край Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт