Лидл ::55::

• 89 454
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
 Peace Грил тиганите до кога са в промоция? С това готвене ще ги изпусна, а отдавна си мечтая за такъв  Grinning

# 541
Ау, голяма навалица при нас днес...аз нали обикновено пазарувам в работно време Mr. Green, та тогава е доста по-спокойно Joy

Яйца се запътих да взема, нямаше и нямало да карат вече..били до изчерпване на количествата..говоря за корите по 30 яйца...

Взех си горчица и излязох...

Тиганите би трябвало да са до края на седмицата...всяка седмица си има нови стоки..

# 542
Аз го пробвах тигана снощи. Правих от месото за готвене на него.
Месото стана супер, но се пече мнооого дълго време, тъй като тиганът е доста голям (направо половината ми печка зае Crazy) и дебел, отнема време да се загрее ...Грешката ми е, че го сложих на газов котлон, който определено беше малък за тигана... Иначе месото се изпече много равномерно, нямаше някое да е по-изпечено или по-сурово от друго, както е ставало в Тефала ми например Simple Smile Топлината наистина се разпределя перфектно навсякъде. Минусът беше само голямото чакане, но следващия път няма да го ползвам на газ и ще стане по-бързо, надявам се Simple Smile

Предполагам също, че пържоли ако правя, ще станат по-бързо, тъй като са по-тънки и сравнително еднакви по размер, а тези меса си бяха дебелички парчета, ама зор да бързам да го пробвам, та даже и в марината не ги сложих, само подправки и директно в тигана Simple Smile

Но тестването тепърва предстои, сега покрай празниците ще пека до откат  Crazy и ще преценя по-добре Simple Smile Със сигурност обаче мога да кажа, че ми харесва много повече от Тефалския ми тиган Simple Smile

Супер , днес съм на зъбар и после на пазар  Mr. Green
Благодаря за отговора и аз отивам за него  chef Hug

# 543
Взех си маша, но въобще не се справям с нея. Оскубах се и не мога да вдяна накъде трябва да си въртя косата Rolling Eyes Мъжа ми се пробва и от раз успя. Явно е мислена с идеята някой да те прави, а не сам да я ползваш Laughing Ще й дам още един шанс и ако пак не успея, ще я разкарам.
Права си , още в понеделник го написах, машата е правена за фризьор, посоката е такава,че някой да те навива,за да може да ползваш щипката за края на кичура. Но става и сама да се навиваш макар да е малко криво , опитай обратно като завършваш към края на машата а не към дръжката, кичура го придържаш с пръста.

# 544
Не ги видях тези бисквити в метални кутии, има ли ги няма ли ги, а толкова ги хвалихте  Rolling Eyes

# 545
Нашите пият много чай и им взех каната за чай. Обаче гледам, че си имат някакъв нов чайник. Та, има ли някакви предимства пред чайника тази кана се чудя или да ходя да я връщам?  Thinking

Последна редакция: чт, 25 дек 2014, 10:07 от Мишелин

# 546
Нашите пият много чай и им взех машинката за чай. Обаче гледам, че си имат някакъв нов чайник. Та, има ли някакви предимства пред чайника тази машинка се чудя или да ходя да я връщам?  Thinking
Какво представлява тази машина по-точно?

# 547
Уфф и аз как съм го написала... "машина" за чай. Кана си е, кана за чай. Ето в тази брошурка: http://issuu.com/promooferti/docs/lidl_df08a70809f2c0?e=2041470/10426729, на 6-та страница долу

# 548
  • София
В събота с нормално работно време ли е Лидл - София? От страницата не ми стана ясно:
http://www.lidl.bg/bg/StoreSearch.htm

# 549
Честито Рождество Христово!!!

Да дам отзив за книжките с пъзели - /сутринта ги намериха под елхата с другите подаръци  Grinning/
Плюсове - Хубави; големи; дебели корици и страници; много интересни картинки
Минуси - самите пъзели са от много по-тънка хартия, очаквам смачкване или разкъсване в най-скоро време; текстчетата са съвсеееем кратки, по едно изречение  Tired

Като цяло - доволни.

# 550
  • София
Не трябваше ли днес да има нова брошура...

# 551
  • оттам, откъдето започва България
Аз вече имам, но хартиената.  Simple Smile

# 552
Нещо много постно е напоследък откъм асортимент и брошури Sad

# 553
  • София
Аз вече имам, но хартиената.  Simple Smile
Е изклюкари нещо дее.. Дрехи ще има ли? Трябва ми домашен комплект  Mr. Green
Нещо много постно е напоследък откъм асортимент и брошури Sad
Мдаа..

# 554
  • оттам, откъдето започва България
Дрехи в малката брошура няма. Има електрическа кана, свирещ чайник, цедка за чай, тостер, мултифункционален чопър, ножове, стъклени форми за печене, форми за яйца на очи, стенни часовници, комплект за подправки, кърпи за съдове, светодиодни лампи, универсално дистанционно, акумулаторни батерии и зарядно за тях, разклонител, безжични клавиатура и мишка, бои и пастели за рисуване, комплект въглени за рисуване, пирограф, калиграфски комплект, акрилни бои и постни, куфар с вграден статив, принадлежности за бормашина, ударна бормашина, стойка за бормашина, лак за отоплителни тела, смазочно масло, колела за мебели - различни височини, лепила, ремонтни ленти, и някои парти неща за хапване. Нищо не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт