Лидл ::55::

• 89 462
  • 781
  •   1
Отговори
# 525
Шоколадовият мус Deluxe е страхотен!  Heart Eyes
Скрит текст:
На мен не ми хареса ще кажеш белтъци с какао
И на мен не ми хареса, едни какаови топчета имаше вътре, които горчаха.

# 526
  • Sofia
Някой да е пробвал Лидълското кисело зеле тази година? Късно сложихме нашето и няма да ни огрее за Коледа.

# 527
Някой да е пробвал Лидълското кисело зеле тази година? Късно сложихме нашето и няма да ни огрее за Коледа.
И аз се интересувам. Ние не слагаме въобще, а пък от време на време си го готвим, ако намерим де.

# 528
  • София
Да споделя, че си купих погача с късмети ( натурален продукт, без консерванти - поне така пише  Simple Smile)
Мисля да я хапнем тази вечер - пише, че има паричка за късмет; дрян за здраве; бобено зърно за плодородие или семка за благополучие. Ако става, утре ще си грабнем още една!
Чак вкъщи я видях, че е с късмети, а нямаме друг хляб! Mr. Green

# 529
  • Пловдив
В Лидл Филипово в Пловдив имаше мноооого маши за къдрици,имаше и от другите,както и сешоари.
Някой попита преди 2 стр ,но извинявам се не запомних името Embarassed

# 530
кажете за киселото зеле ? и за питката с късмети сполучлива ли е и какво имаше в нея ?

# 531
  • София
Маши,сешоари и аксесоари за коса имаше в ЛИДЛ на Руски паметник.

# 532
  • София
? и за питката с късмети сполучлива ли е и какво имаше в нея ?
везничка, описала съм по горе какво пише, че има! Докато я капвахме, изскочи паричката - 10 стотинки, завити във фолио, 1 бобово зърно също увито и май ММ изяде слънчогледовата семка Simple Smile. Останаха още 2 парчета ( от общо 7), може би там е дрянът. На мен ми допадна питката и на семейството също, но за моя вкус мааалко сладни тестото, ама си е вкусно - но на семейството не им направи впечатление. Иначе се къса на конци като козунак! Дано съм била полезна!

# 533
Рано ли е да търся новата брошура? Аз взех от зелето в кофа, след малко ще го правя на сърмички и ще дам отзив.

# 534
  • на Мелмак
И аз взех питка , тиган , бисквити и др. неща за хапване .
Снощи сложих пилешки филенца на тигана с малко зеленчуци за 10- 15 мин бяха готови - доволна съм.
Весели Празници , момичета  Hug

# 535
На каква цена е зелето в кофа? Питам, защото щях да го вземам от Кауфланд (има промо тази седмица на 4 кг. кофа), но ако е по-хубаво да взема от Лидл  Rolling Eyes

# 536
Ами тази от Лидл е 2,7кг за 5,49лв.Сега направих сърмите-хубаво е.Нищо не мога да кажа за Кауфландското...ИМаше вътре една цяла зелка и две четвъртинки.

# 537
Благодаря  Hug Ще пробвам кауфландското в такъв случай, тъй като идва 1.50 лв. за 1 кг.

# 538
  • Щастлива мама на 3 слънца
Днес напазарувахме спокойно . Нямаше хора. Взех доста неща. Имаше преси.

# 539
  • София
Взех си маша, но въобще не се справям с нея. Оскубах се и не мога да вдяна накъде трябва да си въртя косата Rolling Eyes Мъжа ми се пробва и от раз успя. Явно е мислена с идеята някой да те прави, а не сам да я ползваш Laughing Ще й дам още един шанс и ако пак не успея, ще я разкарам.

Общи условия

Активация на акаунт