Лидл ::55::

• 89 464
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, знаете ли дали някъде в Пловдивските магазини има маша за къдрене на коса? В магазина в Тракия няма, имаше само преси и сешоари. Дали са зареждали въобще?

# 511
  • на Мелмак
Аз го пробвах тигана снощи. Правих от месото за готвене на него.
Месото стана супер, но се пече мнооого дълго време, тъй като тиганът е доста голям (направо половината ми печка зае Crazy) и дебел, отнема време да се загрее ...Грешката ми е, че го сложих на газов котлон, който определено беше малък за тигана... Иначе месото се изпече много равномерно, нямаше някое да е по-изпечено или по-сурово от друго, както е ставало в Тефала ми например Simple Smile Топлината наистина се разпределя перфектно навсякъде. Минусът беше само голямото чакане, но следващия път няма да го ползвам на газ и ще стане по-бързо, надявам се Simple Smile

Предполагам също, че пържоли ако правя, ще станат по-бързо, тъй като са по-тънки и сравнително еднакви по размер, а тези меса си бяха дебелички парчета, ама зор да бързам да го пробвам, та даже и в марината не ги сложих, само подправки и директно в тигана Simple Smile

Но тестването тепърва предстои, сега покрай празниците ще пека до откат  Crazy и ще преценя по-добре Simple Smile Със сигурност обаче мога да кажа, че ми харесва много повече от Тефалския ми тиган Simple Smile

Супер , днес съм на зъбар и после на пазар  Mr. Green

# 512
Не мога да изчета, че много сте изписали, но да кажа - върнах четката за лице - изобщо не проработи. И сме 4-те със същия проблем. Да знаете!  Peace

# 513
Много се колебах и все пак купих машата за коса вчера... не съм я пробвала още, дано да е удобна, макар че малко странна ми се вижда  Sunglasses
Купих айсберг /намален/, пил. сърчица, броколи и рибки Шпорти /последните се пържат цели, нали? леко оваляни в брашно, като цаца? като ги видях и странно ми се дояде нещо такова, идва Коледа, а мен ме гони носталгия по лятото...  Laughing /.

# 514
Някой купи ли си сешоар? Има ли накрайник?

# 515
  • В една слънчева къща...
Аз си взех сешоара, тъй като стария е на ремонт. Има концентратор и дифузер. Не съм се сушила все още, само го включих. Не ми допада това, че за разлика от този, стария ми се сгъваше и заемаше по-малко място. Ако си оправя стария 5 годишен Елит, май този ще го връщам.

# 516
Някой купи ли си сешоар? Има ли накрайник?

Aз взех вчера,но не съм го отваряла още,че го оставих в колата заради "конспирацията". Какво имаш предвид,за дифузера ли става дума? Ако е това,би трябвало да е в долния ляв ъгъл където има нещо като кутийка. Нямах намерение да купувам сешоар (имам таман  четири  Grinning ),но се подлъгах от това,че е с голяма мощност-2 000 вата и накрайникът за въздушната струя е тесен. След пазара бях на фризьор и изрично погледнах този,с който ми правиха прическата.Той беше със същата мощност,та разчитам,че този ще върши добра работа за оформяне с четка в домашни условия. В Лидл влязох по принцип за машата и добре,че успях да взема като чета как ги издирвате на някои места. Ще я пробва тинейджърката като я получи,но добрите отзиви на вече изпробвалите я ме радват. За пресата някой спомена,че не му харесало това,че не прилепват двете нагряващи плочи- аз досега не съм попадала на преса,на която абсолютно плътно да прилепват  Naughty.

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 10:31 от bacardi

# 517
  • до най-прекрасния мъж
Сешоарът го пробвах, хубав е. Има концентратор и дифузер. С моите две леви ръце, добре се изправих снощи. Има три степени на топъл въздух + студена струя и две степени на мощност на вентилатора.

# 518
Сешоарът го пробвах, хубав е. Има концентратор и дифузер. С моите две леви ръце, добре се изправих снощи. Има три степени на топъл въздух + студена струя и две степени на мощност на вентилатора.

Точно за концентратора питах, мерси   bouquet
Миналата година купих на щерката Бош, но на мен ми е ужасно тежък и неудобен. Този по- ми допада, дано да има още де  Confused

# 519
  • до най-прекрасния мъж
Доста е лек, да. Не се усеща въобще в ръцете и много приятно се работи с него.

# 520
Купих и мъжка пижама, зелена. Ще я сложа за здраве под елхата на ММ  Laughing Дано да му стане  Crazy

# 521
  • София
Днес вече машата я няма в повечето магазини Rage, но четките за грим и коса са супер  Peace

# 522
Шоколадовият мус Deluxe е страхотен!  Heart Eyes
Скрит текст:

# 523
  • до най-прекрасния мъж
Днес вече машата я няма в повечето магазини Rage, но четките за грим и коса са супер  Peace
Машата я търсих още снощи, но нямаше ни маша, ни табела, подсказваща, че е имало, ни празен щендер. Та затова попитах тук, да не би да не са я изкарвали изобщо. От тази сутрин я няма и в каталога на сайта им.

# 524
  • Щастлива мама на 3 слънца
Шоколадовият мус Deluxe е страхотен!  Heart Eyes
Скрит текст:
На мен не ми хареса ще кажеш белтъци с какао

Общи условия

Активация на акаунт