Лидл ::55::

• 89 375
  • 781
  •   1
Отговори
# 735

Много й се чудих на каната, но 40 лева не ми се даваха. От друга страна, не съм се интересувала дали по принцип ел. каните не вървят около тази сума.  Thinking

Зависи от марката. За Силвър Крест е скъпа, според мен. На Филипс е на същата цена в друга верига.
 Моята е купена за 19 лв. и работи неуморно и ежедневно вече 7 години Simple Smile

С чиста съвест мога да кажа, че това е уред, който използвам поне 4 пъти дневно (кафета, чай, супи, манджи, макарони...за всичко... без каната си, не мога да живея буквално Laughing, а отначало се чудех дали няма да е само поредната прахосъбирачка)

# 736
  • ту тук, ту там
На мен точно това ми направи впечатление в упътването на чайника, че не трябвало да се оставя с вода да стои, за да се избегнат отлагания на варовик! Ама и аз смятам да си го държа с чая постоянно, пък докогато изкара! То ако всеки път го преливам, изливам, измивам, по-добре да си карам с предишното джезве!
Аз все се каня да питам относно доливането на вряла вода от тези електрически кани в манджите - защо не доливате направо от крана гореща вода?!

# 737
Пилето "Дюк" - за първи и последен път купувам - не ми хареса.
Цената му е твърде висока за оцветителите, които слагат в храната, а и няма
нищо общо на вкус със селското домашно кокошле. /яла съм, имам представа/
Чопърчето - измих го, но така и не го пробвах - затрудни ме, а за мен техниката е да ме облекчава,
а не затруднява. Ще му дам втори шанс по препоръка на ММ.
Месенцето на "Бони" - чудно, няма нищо общо с подобните в Кауфланд и Фантастико.
Краставичките -  хубави са, но този път % на промото е по-малък от преди месец.Вече се изяде един буркан, утре - ще се купува пак.

# 738
  • В една слънчева къща...
Ножовете от тази седмица са от стомана, за това са толкова евтини. Нямат нищо общо с керамичните, но пък ако режат добре - супер Simple Smile

# 739
  • Щастлива мама на 3 слънца

Много й се чудих на каната, но 40 лева не ми се даваха. От друга страна, не съм се интересувала дали по принцип ел. каните не вървят около тази сума.  Thinking

Зависи от марката. За Силвър Крест е скъпа, според мен. На Филипс е на същата цена в друга верига.
 Моята е купена за 19 лв. и работи неуморно и ежедневно вече 7 години Simple Smile

С чиста съвест мога да кажа, че това е уред, който използвам поне 4 пъти дневно (кафета, чай, супи, манджи, макарони...за всичко... без каната си, не мога да живея буквално Laughing, а отначало се чудех дали няма да е само поредната прахосъбирачка)

И аз исках да я взема, но няма за какво да я ползвам. Кафето ми е на капсули. Имам машина за вода от там за чай...
За манджа и супа как да я ползвам

# 740

Точно това си помислих и аз в магазина, докато й се чудих. Ако беше 20 лв. обаче, веднага щях да я грабна, без да му мисля.  Lorein666, а твоята каква марка е?
И аз взех един нож, не съм го пробвала все още, но се надявам да е качествен и да реже добре.

# 741
Аз каничка за гореща вода за около 20 лева цена срещнах наскоро, така че 40 лв за лидълски модел ми се струва много и няма да си я взема.

# 742

Точно това си помислих и аз в магазина, докато й се чудих. Ако беше 20 лв. обаче, веднага щях да я грабна, без да му мисля.  Lorein666, а твоята каква марка е?

А, марка...никаква  Laughing Преди години в Кауфланд пускаха някакви евтини уреди Prima Casa, видях каната за 19 лв. и просто си я взех, като изобщо не подозирах колко полезна ще ми бъде, мислех, че е нещо излишно, но сестра ми като каза, че голяма работа и върши, реших да видя за кво иде реч  Grinning Даже оня ден като я чистих, пак и се чудих, че още работи... Laughing И много си я обичам Simple Smile
Без пасатор и чопър мога, но без каната - не Mr. Green

# 743
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Относно каните и почистването им - аз имам и кана с пречистващ филтър (брита), като слагам вода от нея не събира варовик, иначе няма друго решение.

# 744
  • Sofia
Здравейте  Hug. Включвам се специално за да изкажа мнението ни за караоке комплекта с микрофоните, ако някой се интересува. Голям боклук се оказа, почти не се чува, има ехо, и трябва да ти е прилепнал до устата, за да чуеш малък звук. А ако има музика, не се и чува какво пееш. Дано ни го вземат обратно и ни върнат парите, че изобщо не си заслужава.

Купихме и чопър, но все още не сме го пробвали. Надявам се да си заслужава поне той.  Peace

Да не би нещо да не сте направили настройките както трябва?
Аз се надявам утре да успеем да си вземем от някъде, че много съм му се навила, пък ако не работи ще го върнем. Но не ми се ще. Ще споделя после как сме се справили.

# 745
И аз взех чайника, вече е върху камината. Исках да взема и чопър, но бяха свършили, взехме и последният стенен часовник. Явно са заредили много малко бройки от промоционалните стоки. Имаше много неща от стари промоции, поне 15 бр от караоке комплекта, 5-6 грил тигана и т.н.

Някой беше питал за салатите, у нас се харесва Снежанката, руска си правим домашна.

# 746
Здравейте  Hug. Включвам се специално за да изкажа мнението ни за караоке комплекта с микрофоните, ако някой се интересува. Голям боклук се оказа, почти не се чува, има ехо, и трябва да ти е прилепнал до устата, за да чуеш малък звук. А ако има музика, не се и чува какво пееш. Дано ни го вземат обратно и ни върнат парите, че изобщо не си заслужава.

Благодаря за мнението Simple Smile Много му се чудих на това караоке, че зверски ми се пееше на нова година , но мъж ми не беше много съгласен да го купим (баш заради пеенето ми де Mr. Green) Лично аз смятах, че ще се получи забавно ама...

# 747
  • Sofia
А тези кани за гореща вода за по 20лв, за които говорите, със закрит нагревател ли са? Останах с впечатление, че тази в Лидл е със закрит нагревател, а аз наскоро гледах по разни магазини и не видях подобни за 20лв. newsm78

# 748
  • София
Чопърът не само на дизайн е по-хубав от Делимано. Работи много по-добре.

# 749
Някъде пише ли, че са със закрит нагревател каните? 

Общи условия

Активация на акаунт