Лидл ::55::

• 89 386
  • 781
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Дано ММ да е успял да вземе от зарядните батерии, че много се ползват в къщи. Почнах сериозно да се замислям за уреда за кисело мляко и май ще взема и аз един. А така ме подмамвате и с чопъра..... аз имам един на 4 г и вече са се затъпили ножовете и къпата е износена, но ММ ще ме изгони вече Simple Smile))
Може ли линк или снимка на уреда за кисело мляко, рових в нета , ама нищо не успях да намеря.

# 721
# 722
Благодаря, Angel_Dust .
И аз купувам разфасовано пиле, но това ми се стори като селските, които повече харесвам.

# 723
  • ту тук, ту там
И аз от днес съм с червено чайниче, вече пихме липов чай от него, доволна съм!
И чопър взех, но е за подарък на свекърва ми и още не е изпробван. И мен малко ме смущава мощността, но се надявам да й върши работа, че тя отдавна искаше да има такова нещо!

# 724
И аз купих чопърчето. Рекламираното Делимано, което имам, не може да му стъпи на малкия пръст. Поставени едно до друго първото изглежда като сглобено в час по трудово.  Mr. Green  Чак ми се прииска да си взема и за мен, но няма смисъл само да трупам уреди. Сутринта в 8:15ч. всички стелажи бяха пълни с уреди, а в 17:00 чопърите бяха само 3, каните също бяха много малко. Изумена съм колко бързо се разграбва всичко. Забравих да кажа, че става въпрос за Пловдив (Тракия).

# 725
  • София
 bouquet благодаря , отдавна искам такова нещо, проблемът е че домашното мляко е трудно за намиране, но пък обичам истинско мляко, и се замислям сериозно за такъв уред.

# 726
Ах този чопър Simple Smile мн реклама му направихте, ще отида да го видя и аз. Някой да е забелязал дали в Лидл на Сливница все още ги има??

# 727
  • ту тук, ту там
А, точно на Делимано искаше свекърва ми, ама аз докато се наканя да й го купя и тя промоцията свърши! Много съм доволна от сравнението между двата значи!  Grinning

# 728
Тук чопър утре няма да има -имаше останали само 3 кутии и то доста грозно отворени от някой .
Като дизайн ми хареса повече от моя Филипс и купата ми се стори голяма. Мощността  е малка / на моя е 450W/ но значение има и формата на ножовете.
 Първият ми блендер беше част от миксера ми Браун -350W мощност ,но режеше по -добре от сегашният / уж по -мощен/.
  Ако го пуснат на следваща промоция бих купила.
Цедките за чай ми харесаха .Моля за мнение за тях.
  Преди време помня че са пускали от тази дългата ,но беше май на бройка.
 За чайника само ме притеснява ,че ще побелее от варовика и поради формата малко трудно ще го мия.
 Но съм очарована от него -като форма и е удобен. Цената също ми се струва добра.
   Някой купили си от мултифункционалната тенджера / от 111лв/.
  Чакам да сподели дали си заслужава - ако може да замести фритюрник ,готвене на пара и слоукукър си струва според мен.
 Минус отчитам факта ,че капака е стъклен и няма филтър .
  Уреда за кисело мляко е намален при нас .

# 729
yulmana , варовик се маха много лесно с вода и оцет Simple Smile Аз ел. каната така си я чистя винаги...слагам в нея оцет и вода, пускам я да заври и след това няма и помен от варовик  нито по дъното, нито по реотана и:) Предполагам същото би било и за чайника (ако имаш предвид вътрешното му почистване от варовик)

# 730
Здравейте  Hug. Включвам се специално за да изкажа мнението ни за караоке комплекта с микрофоните, ако някой се интересува. Голям боклук се оказа, почти не се чува, има ехо, и трябва да ти е прилепнал до устата, за да чуеш малък звук. А ако има музика, не се и чува какво пееш. Дано ни го вземат обратно и ни върнат парите, че изобщо не си заслужава.

Купихме и чопър, но все още не сме го пробвали. Надявам се да си заслужава поне той.  Peace

# 731
Чопърът вече не присъства в брошурата. Явно се е разграбил навсякъде. Добре, че минах още сутринта да взема.  Честно казано вече започвам да се дразня на очевидно недостатъчното количество на някои артикули, което зареждат .  Crossing Arms
Много й се чудих на каната, но 40 лева не ми се даваха. От друга страна, не съм се интересувала дали по принцип ел. каните не вървят около тази сума.  Thinking

# 732
Лорейн тук не става с вода и оцет . Скоро и с лимонтозу чистих . Накрая си купих препарат -светнаха съдовете ,ама сега си гледам джезвето в което варя вода за чай и за има няма седмица си е с плътен слой / шишето с препарата е полупразно./
 Тук борбата с варовика е безсмислена просто Grinning / Най -скъпата вода и затова си има екстри Grinning /
Извинявам се за спама .
 Точно затова ще си задам отново въпроса.
  Някой пробва ли новият препарат за варовик на W5- розово шише с накрайник за пръскане ?
 Имам нужда от нещо такова ,но да е без вредно и да може да се ползва често - като препарат за прозорци .
/ Алпаката ми побелява минути след като е изчистена с препарат за варовик /

# 733
 bouquet благодаря , отдавна искам такова нещо, проблемът е че домашното мляко е трудно за намиране, но пък обичам истинско мляко, и се замислям сериозно за такъв уред.
Тази сутрин го гледах намален с 13%

# 734
И при нас водата е много варовита...аз канчетата за чай/кафе просто ги подменям, като побелеят..няма махане варовика...

А в едното канче си варя яйца--страшно е побеляло.
Но с чайника незнам как ще стои въпросът с почистването, още повече, че мисля вътре да оставям чая да стои Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт