Лидл ::55::

• 89 648
  • 781
  •   1
Отговори
# 30
Не знам за Лидл, но по принцип на кутиите с ел уреди трябва да се съхрани баркода. На големите уреди (пералня, ТВ, хладилник...) трябва да имаме склад само за опаковки  ooooh! а за да важи гаранцията е нужна опаковката или най вече баркода. Аз съм ги изрязала и прибрала. Малки кутии пазя върху гардероба и май не толкова с цел гаранция, колкото после да ги прибера вътре ако не ги ползвам или транспортирам на някъде.

# 31
Аз имам седалка за масаж, малко по-различна като че ли, от предни години, може би 2-3
Доволна съм много, харесвам си я

# 32
Взех от портокалите и мандарините в неделя - много хубави.   bouquet

# 33
  • Пловдив
Обадих се и има доста наличност от мелничките в нашия магазин Peace Довечера ще мина.Исках я за подарък.

# 34
Обадих се и има доста наличност от мелничките в нашия магазин Peace Довечера ще мина.Исках я за подарък.

Мелничката е готина, според мен ще се оцени Peace

# 35
Да похваля образователната игра с часовника с Мечо Пух.
Много добре е направена Simple Smile Бях я купила за подарък в ДГ, сглобява се часовник, отделно има карти с различно часово време, както и стикери. хареса ми много Simple Smile
Подходяща ли е за дете на 3 години и половина?

# 36
  • София
Откакто имахме проблем със стока в гаранция и без опаковка (от друг магазин), задължително пазим кутиите. На тавана са - мръсни, прашни, но ги има. Wink

Тъъкмо реших,че в метро ще ида за мелнички и то стара информация ooooh!
Не мога да коментирам качеството на мелничките, но в Метро подобни неща са от постоянния асортимент. Най-много да е с 2-3 лева по-скъпо.

Същата е реакцията на уважаемите клиенти, когато виждайки ги да бъркат с голи ръце в печивата им насочвам вниманието и към щипките и към еднократните ръкавици,които всяка сутрин зареждаме за тази цел. Пак оплаквания и уволнения,груби думи и отношение. Та така...
Нищо не е с голи ръце! Преди няколко дена докато пазарувах ми се случи една клиентка с голи ръце да си взима от витрината с печивата, както си обикаляше магазина и се скъса торбичката и продуктите паднаха на земята. Тя най-прилежно си ги върна във витрината, взе си втори и с тях се случи същото и тях ги върна. Казах и , че не е редно да ги връща там, а тя като отвори една уста и си викам какво да се занимавам с нея , казах и на едно момче, което нареждаше стока. Но не мога да ви кажа, какво се случи с нещата, дали ги махнаха или някой който не знаеше за случката си ги похапна сладко сладко
Аз пък видях как една служителка изпусна хлебчето на земята докато зареждаше, даде го на колежката си (явно не знаеше какво да прави с него), а колежката с по-специална дрешка (може да беше и нещо като началник на другата) се огледа за клиенти и го сложи във витрината. Та познай и "твоето" момче, което е зареждало витрината какво е направило.  Wink

# 37
Да повторя въпроса си от старата тема: някой да е виждал изостанали конвертор някъде в София? Моля Simple Smile
Също така, взех си машина за кисело мляко, но няма упътване към нея. Някой да знае как да я ползвам?  newsm78

# 38
  • София
Моята си имаше упътване... да отидеш да си поискаш освен или да я смениш...

Ще поровя имаше го някъде в нета, евентуално ако не ти се разправя да си го принтираш.
http://www.lidl-service.com/static/48306075/88839_HR_RO_BG_EL.pdf ето го.

# 39
Откакто имахме проблем със стока в гаранция и без опаковка (от друг магазин), задължително пазим кутиите. На тавана са - мръсни, прашни, но ги има. Wink

Абе като знам какви въртели правят при връщане, смятам да си пазя кутиите на кафемашината и минифурната.
На дребни стоки от около 20 лв не пазя, защото не смятам да се разправям. И аз имам доста уреди от Лидл - мелничка, чопър, кухненска везна и др.дребни..
Питането ми беше за големите и скъпи уреди.
Благодаря на всички отговорили.

# 40
  • Пловдив
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=16361

Ето тази книжка мога да похваля, вече имаме и двете  newsm26

# 41
  • София
Защо няма вече от бакпулвера и ванилиите Castello?
И за сиренето "Маноле" си страдам...
Купувах редовно кисело мляко на Пилос, 2 %, но последния път не се разби добре и имаше остра миризма на растително масло. Изхвърлих го и повече няма да купувам кисело мляко от Лидл.

# 42
  • на последния етаж
И аз да попитам за тенджерите - имате ли впечатления вече?

# 43
  • Пловдив
таня 67,не разбрах отговора ти,че мелничките ги има постоянно в Метро.на мен ми трябва сега  Wink
Гледах има някакви в Метро,но не са така красиви и са същата цена.Е,имат и сол/пипер вътри и една малка резерва.

# 44
Кутии не съм пазила по-дълго от единия месец право на връщане, не мисля и че имат право да не ми уважат гаранцията, ако не пазя купчина кутии. При връщане на стока - да, сканират си баркода.

Общи условия

Активация на акаунт