Лидл ::55::

• 89 435
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
  • 1st floor
pitinko68, страхотна си! Благодаря!   bouquet Ще ходя да ги гледам тези колела на място, събуди ми интереса. То по принцип и масата е за смяна, но не мога да си харесам. Бях хвърлила око на една във Виденов, но докато събера пари, вече се предлага само в бяло и лилаво. Mr. Green

# 586
здравейте хубаво ли е месото на промоция - врат без кост за  4 и нещо беше и има ли наличносот

# 587
Аз от доста време се оглеждам за чопър. Този на Силвър Крест добър ли е, защото го готвя за подарък?  Praynig

# 588
Аз от доста време се оглеждам за чопър. Този на Силвър Крест добър ли е, защото го готвя за подарък?  Praynig

Аз имам от предната промоция-ами чудна работи ми върши.
За подарък също е подходящ - има хубава визия Peace плюс три години гаранция...

# 589
  • София

Аз имам от предната промоция-ами чудна работи ми върши.
За подарък също е подходящ - има хубава визия Peace плюс три години гаранция...

За чопъра от 15 лв ли говорите? Че и аз дебна за такъв за подарък.

# 590
Незнам сега каква му е цената...аз го взех на 20 лв...предния път..
В сайта ги има.

Сега погледнах...пак са 19.99лв...незнам къде си гледала от 15лв Rolling Eyes
Ето http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=482

# 591
телефона на потребителя не работи , а ми трябва спешно матрак 140/200 да знаете някъде останал в софия?

# 592
И аз се замислям за чопъра.

# 593
Моля за мнение... според вас кое е по-добре? Каната за чай отпреди две-три седмици или чайника, който пускат другата седмица?

# 594
  • Варна
Имам подобен чайник от Икеа,само него ползвам,мисля да се сдобия и с лидълски.

# 595
  • На брега на реката
Моля за мнение... според вас кое е по-добре? Каната за чай отпреди две-три седмици или чайника, който пускат другата седмица?
Ако е само за чай, ел.каната от преди седмици е чудесна. Аз я купих тогава и съм страшно доволна. Правих си чай от пакетче-чудесен, липов - също стана чудесен и пробвах от плодовите /насипен/, също стана идеално. А една потребителка писа, че и за шипков става.

# 596
телефона на потребителя не работи , а ми трябва спешно матрак 140/200 да знаете някъде останал в софия?
Видях в Студ.град , но не обърнах внимание за размер( ако са различни размери де)

# 597
Благодаря за отговора. Оставаме си с каната в такъв случай Simple Smile Ще се върна назад да прочета още мнения   bouquet

# 598
  • Бургас
Много съм разочарована от "килимчето" с улици, което беше от поръчаните от нас подаръци. Очаквах да е наистина килимче, а и с това черното по краищата, мислех че отдолу е гумирано - хем да не се хлъзга, хем да изолира детското дупе. Да, ама не - лека и тънка мушамичка, която дори не стои равна като се разгъне и гънките пречат на количките да се движат добре; хлъзга се адски много и е  далеч от това, което очаквах Tired Не мога да го върна, защото ни е подарък и не искам да притеснявам даряващите, пък и надали пазят бележката Confused Другият поръчан подарък беше един от големите интерактивни пъзели за под, за които пък имаше лоши отзиви в темата и аз него очаквах със смесени чувства. Но той си е ОК - не мирише лошо, частите си пасват добре, качеството е добро.
На мен пък ми подариха хлебопекарната, за която бях споделяла суперлативите от темата и човекът, решил да ми пенсионира старата Аляска и взел Силвъркрестчето, което отлежавало от промоцията до сега  Grinning Ще разузнавам сега да свиквам с новата машинка Mr. Green

# 599
  • Пазарджик
Ето новата брошуркааааааааа http://issuu.com/lidlbg/docs/week_01

Общи условия

Активация на акаунт