Лидл ::55::

• 89 438
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
Аз да се похваля, че на ММ му станаха ботите /работните обувки от 33лв/ и домашния комплект, поларения...

Снощи ММ се завърна от чужбинско и ги пробва, залепнаха му и двете покупки.. Peace

# 601
Някой да знае дали случайно не е останало някое електрическо одеяло в София?

# 602
  • София

Мисля, че мернах в нашия на Тодор Каблешков вчера.

# 603

Мисля, че мернах в нашия на Тодор Каблешков вчера.
Благодаря ти, мисля утре да намина. Въпреки че преди три -четири дни със сигурност там нямаше.

# 604
Намерих матрак  Peace

# 605
Много благодаря за отзивите за чопъра!   bouquet Ще се взима.  Mr. Green

# 606
Чопърчетата са много сладурски и цветнички.. Аз си взех със синя капачка, ама готино синьо. Сегашните са също много сладурски цветове..и 20лв..какво му плащаш...
Абе радва ми окото моят, освен че ми върши и работа... Laughing

Мисля, че няма да съжаляваш..

# 607
Моля за мнение... според вас кое е по-добре? Каната за чай отпреди две-три седмици или чайника, който пускат другата седмица?

Каната от преди две седмици за нищо не става! Нивото на цедката е по-високо от максимално допустимото ниво на водата, при кипване водата  се дига през една тръбичка, само преминава през чая и се стича в каната. Няма обаче чай, който да се приготвя по този начин - т.е. само да се измие с вряла вода - черния се запарва поне 4-5 минути, зеления се запарва 2-3 мин. със 70-градусова вода, билките се киснат различно време, а някои от тях дори трябва да поврат. Като го разгледах и го върнах, без дори да съм го пробвала, защото не се сетих с какво да го пробвам ...

Последна редакция: пт, 26 дек 2014, 20:53 от Царицата-майка

# 608
Тоя Чопър толкова много го исках и накрая го взех, когато имаше разпродажба (като шатрите) на под 10 лева и съм много доволна. Малък е, поддържа се лесно и няма грешка Simple Smile Всеки ден го ползвам за нещо.

# 609
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Относно формата за кекс - тази кръглата типично кексовата залепва.

# 610
Някой ползвал ли е универсалното дистанционно , и може ли да даде отзиви.

# 611
  • софия
Някой ползвал ли е универсалното дистанционно , и може ли да даде отзиви.
Имаме го от първото му пускане. Работи, можеш да настройваш команди.

# 612
  • Варна
И ние също!Дистанционното използваме за телевизор,уредба,усилвател,така не ти се размотават 3-4 дистанционни из къщата.

# 613
Моля за мнение... според вас кое е по-добре? Каната за чай отпреди две-три седмици или чайника, който пускат другата седмица?

Каната от преди две седмици за нищо не става! Нивото на цедката е по-високо от максимално допустимото ниво на водата, при кипване водата  се дига през една тръбичка, само преминава през чая и се стича в каната. Няма обаче чай, който да се приготвя по този начин - т.е. само да се измие с вряла вода - черния се запарва поне 4-5 минути, зеления се запарва 2-3 мин. със 70-градусова вода, билките се киснат различно време, а някои от тях дори трябва да поврат. Като го разгледах и го върнах, без дори да съм го пробвала, защото не се сетих с какво да го пробвам ...

Тук не съм съгласна, не заблуждавайте питащият след като не сте ползвали каната. Каната е чудесна, принципът на работа е такъв - водата циркулира и запарва чая. Запарването продължава колкото желаеш ти. Тази кана не е за зелен чай, пише си го. А хубавото на този принцип е, че чаят може да си стои в каната без да се кисне и стане прекалено силен. Освен това е много лесна за използване. Направо се родих с нея, беше ми омръзнало с разни чайници, тенджрки и т.н.

# 614
Съвсем се раздвоих. Бях се отказала от каната, защото отнемало повече време да се приготви чаят. Освен това почистването било пипкаво. И се настроих да взема чайник.

Общи условия

Активация на акаунт