Лидл ::55::

• 89 423
  • 781
  •   2
Отговори
# 615
Много е важно ти какво искаш, за мен приоритет беше, че каната е електрическа, а моята печка е на терасата и това ми спести едно разхождане и дебнене чая дали е заврял, засичане и т.н. Чистенето не е по-трудно от миенето на чайник, изхвърляш чая, изплакваш каната. Може би проблем ще е ако се счупи каната, не знам дали се продават резервни.

# 616
  • София
Чета за чопъра...Наистина ли е толкова добър? Струва ми се малка мощността...
А за пресата за коса имате ли отзиви?

# 617
Моля за мнение... според вас кое е по-добре? Каната за чай отпреди две-три седмици или чайника, който пускат другата седмица?
................

Тук не съм съгласна, не заблуждавайте питащият след като не сте ползвали каната. Каната е чудесна, принципът на работа е такъв - водата циркулира и запарва чая. Запарването продължава колкото желаеш ти. Тази кана не е за зелен чай, пише си го. А хубавото на този принцип е, че чаят може да си стои в каната без да се кисне и стане прекалено силен. Освен това е много лесна за използване. Направо се родих с нея, беше ми омръзнало с разни чайници, тенджрки и т.н.

Никой не заблуждавам, за тези неща всеки сам може да си направи извода. Това, че водата "циркулира" просто означава, че кипи. Обливането с кипяща вода не е равнозначно на запарване, а на варене. Никога не съм чувала черен чай да се приготвя, като се сложи да поври 4-5 минути  ... Сигурно е по-лесно за приготвяне, ама зависи какво точно искаш да пиеш - чай или компот.

# 618
Някой ползвал ли е универсалното дистанционно , и може ли да даде отзиви.
Имаме го от първото му пускане. Работи, можеш да настройваш команди.
Благодаря, а става ли и за приемниците на телевизията? Основно това ми е идеята да не размотавам дистанционни и за телевизор и за приемник.

# 619
Влизам специално да похваля 2 неща от Делукс серията.

Баклавата на Хубави неща - в кутия асорти видове баклави, около 5-6 вида, много пресни и хубави, а повярвайте разбирам от баклава  Mr. Green цената е повече от добра 7.99 за 900 гр. Става и за подарък ако се ходи по гости сега по празниците и за десерт на празнична трапеза.

Второто нещо е суджук от говеждо месо, като подкова в картонена кутийка, струва 6.99 и е превъзходна, без прекалено подправки и добре изсупена без да е твърда.

Не знам докога предлагат Делукс серията, редполагам до Нова година поне, и баклавата и судука са в хладилната вирина при саламите, поне при нас.

bouquet

# 620
Честита Коледа! Бъдете здрави и щастливи! Simple Smile

# 621
Толкова разпитва за сешоара, а го  нямаше  Cry

# 622
Относно формата за кекс - тази кръглата типично кексовата залепва.

Значи имам късмет, че съм случила правоъгилна. Благодаря  Hug Аз днес я сефтосах за кекс и си я намазах както старата ми форма с олио и брашно. Предполагам така трябва да се ползва. Кекса си излезе много лесно. Много вкусен и интересен четирицветен го направих  Crazy А може ли да се мие в съдомиялна?

Някой ползвал ли е универсалното дистанционно , и може ли да даде отзиви.

Купих си го миналата година намалено на -30% и беше без упътване. От Лидл за 5мин на мейл ми го изпратиха. Програмира се много лесно и съм много доволна. Може да се ползва на тъмно, като бутнеш някое копче и светва цялото дистанционно. Сега съм решила да купя и за ТВ-то и цифровото и в кухнята, че и двете дистанционни сдават багажа. Аз съм много доволна. Работи перфектно, икономично е към батерии, практично е, че мога да го заключвам, децата да не сменят канала  Mr. Green лесно се програмира... какво повече да искам?! Само не открих как да настройвам таймера да угасва ТВ-то, но не е болка за умиране. Сигурно си има начин, но не съм и търсила особено.

# 623
Може ли един страшно глупав въпрос  Blush Купих това дистанционно още най-първия път като го пуснаха и като се прибрах ММ ми се изсмя защото то си пишело за какви марки ТВ и уредби ставало и не ставало за нашите. АЗ го прибрах и не съм го пробвала и сега като ви прочетох се зачудих дали пък ММ не се е объркал. Става ли за разни кучи мрки ТВ-та,че такъв ни е на село и на едната тераса ,а нямаме дистанционни? Май да го извадя и да го прочета ooooh!

# 624
Аз съм доволна от правоъгълната форма за торта/кекс. И аз я намазних с масло преди да изсипя вътре сместа и си се отдели след това без проблем блата. Иначе я измих в миялната и си е ОК

# 625
Универсалното дистанционно го ползвам в момента на Уотсън ТВ. Така и не пасна кода от упътването и го пуснах на атоматично търсене и дистанционното само си намери там каквото му трябваше. Прочети упътването и пробвай. Ако не стане, някой беше писал, че го е взел като играчка за детето  Joy

Кали, мерси  Hug Измих си я на ръка, че ей така реших оня ден да сложа казанчето от хлебопекарната, че имаше място в съдомиялната и казанчето отвън побеля. Явно е алуминиево. Моя мъж щеше да ме застреля. Не че му пречи на експлоатацията, вътре си е идеално. Та сега страх лозе пази  Laughing

# 626
  • Sofia
И аз гледам чайника, някой успя ли да разбере от какъв материал е?

# 627
  • оттам, откъдето започва България
Преди това писах ето това за чайника:   Изработен е от неръждаема стомана
     Свирейки във вряща вода
     Подходящ за всички източници на топлина - включително индукция
     Капацитет около 2 литра
     A топлоизолиращи пластмасова дръжка
Ето тук: http://www.lidl.de/de/ernesto-teekessel/p190184

# 628
Чайника и аз се чудя от какъв материал е. Надявам се, че не е тефлонов  Thinking

Аз влязох да питам за друго. Харесва ли ви пилето в ЛИДЛ? Аз се чудя дали да не пробвам ДЮК. Добро ли е?

# 629
ако имаш предвид DUK, да - заслужава си....
Поне на нас ни харесва - по` има вкус на пиле

Общи условия

Активация на акаунт