Лидл ::55::

• 89 382
  • 781
  •   1
Отговори
# 765
yulmana,
Скрит текст:
не се чуди, че имаш много варовик по съдовете  Wink ти сама си го написала
кухнята ми е далеч от хола и забравям разни води да се варят до пълно изваряване Grinning
В последно време постваш тук разни упътвания за лидълски ел. уреди. Ще ме насочиш ли къде ги гледаш?
[/quote] Вики
Скрит текст:
нищо не забравям на душа ,че е със сталактити или пък алпаката в кухнята си е бяла  10-20мин след излъскване до блясък с препарат за варовик, така че проблема не е само от мен.
Джезвето е измито до блясък с препарата на Перлис и вече си е с плътен пласт варовик -а даже не е забравяно тази седмица  Joy

Аз даже в предишен пост написах ,че Звънче е оформила страхотно темата и там на първа страница има препаратки -една от тях е за упътванията и т.н. на ел.уредите в ЛИДЛ - цъкваш и после търсиш - пращате на страница на сайта на Лидл -търси се по номера на уреда ,но в брошурата го няма /май и в сайта като са показани промоциите/ - малко мудно става за някои уреди -ама търсиш например по марка ,или от какъв тип е уреда. Като ти е отвори страницата се вижда .
  Ръководства, софтуер и видеофилми за продукти  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=815404.0;topicrefid=20

# 766
  • На брега на реката
В Лидл Козлодуй има грил-тигани/7-8 бр./, преси за коса /5-6 бр./и сешоарите от предната седмица/ 10-тина бр./. Преди няколко страници някой питаше, та ако още не си е намерил , инфото е от тази вечер.

# 767
  • София
Днес се сдобих с машинка за подстригване. Старата ми съвсем се беше разхлопала. Имам едно питане към тези, които вече я ползват (на Ремингтон е): ако батерията падне, мога ли да я ползвам включена с кабела?

# 768
  • Русе
yulmana, благодаря за линка.
Аз ли не се справих или модела хлебопекарна за който търся информация не е предлаган в Бг ЛИДЛ newsm78
Излиза като модел, но като отворя само снимка има, няма видео, няма описание.

# 769
Вики преди време търсих упътване към такъв модел като твоята / черната на цвят е нали !?/ и се оказа че разликата е само във дизайна и нищо друго.
 Напиши ми кой е модела на твоята -букви цифри точно и ще опитам да ти открия инфо.

# 770
  • Русе
Вики преди време търсих упътване към такъв модел като твоята / черната на цвят е нали !?/ и се оказа че разликата е само във дизайна и нищо друго.
 Напиши ми кой е модела на твоята -букви цифри точно и ще опитам да ти открия инфо.
silvercrest kh 1172
Нямам абсолютно никакво упътване. Племенницата ми я донесе от Германия. Нейна е, но я е купувала отдавна и е изгубила упътването при смяната на квартирите. Ползвала я е един-два пъти и не помнела нищо. А всичко по нея е на немски и трябва да пиша в преводача да си превеждам. Ако има някъде упътване на български ще ми е по-лесно. В интернет намерих все по руски сайтове.
Ха! Понеже линка ми стоеше отворен, случайно цъкнах на страницата и се е заредила информацията. Сега ще разгледам.
Не е същия модела в страницата на ЛИДЛ.

# 771
Януари месец тази година имаше разпродажба в магазините. По спомен го пишеше в брошурите и ако не се лъжа започваше на 2ри януари. Тази година нищо никъде няма обявено. Дали ще има пак такава разпродажба?

# 772
 парашутани,точно за това се ползва този кабел.

# 773
И аз със леееко пазарче тази вечер напълних 2 торби, а бях и с ММ  Grinning.
Взех пиле Дюк с 30% отстъпка, салатки, пресен лук,портокали, Бри, Едам и редовни други за ам.
От ножовете бяха останали само големите, а аз не си падам по тях.
Имаше от килимите от последната промоция, детски играчки, дрехи и шапки.
Имаше 3-4 чайника, нямаше следа от чопърите.

# 774
  • Пловдив
И аз купих чопърчето. Рекламираното Делимано, което имам, не може да му стъпи на малкия пръст. Поставени едно до друго първото изглежда като сглобено в час по трудово.  Mr. Green  Чак ми се прииска да си взема и за мен, но няма смисъл само да трупам уреди. Сутринта в 8:15ч. всички стелажи бяха пълни с уреди, а в 17:00 чопърите бяха само 3, каните също бяха много малко. Изумена съм колко бързо се разграбва всичко. Забравих да кажа, че става въпрос за Пловдив (Тракия).
на чопъра му се каня, от както го видях... Този щеше да е петия вкъщи... И сега ме е още по-яд, защото днес мм се прибра в Пловдив и му казах да ми го вземе... Той пък, решил, че ще мине утре, а в Тракийския най-вероятно няма да го има #2gunfire
Ако някой види утре попър в Пловдив - да пише, моля Simple Smile
От тези, които съм имала, най-доволна бях от последния ми (ТСМ, Нео, Делимано, Мулинекс). За жалост - и той сдаде багажа и сега съм без чопър Sad

# 775

sweet_maniche , за какъв период от време ти се амортизира средно един чопър ,че ти както изреди цели пет Grinning
 Първият ми блендер / беше част от миксер Браун / издържа повече от 12г. / Ама става дума за максимално ползване Grinning /
Та интересно ми е който има чопъри от първите промоции в Лидл дали са още читави и то при пълноценно ползване.
 Аз пък си харесвам пасатора /има още останали / и ако се задържат след нова година ще си купя.

# 776
  • Велико Търново
Взех и чопъра и пасатора, доволна съм много и от двете, тествани са вече.   

# 777
  • Русе
Е, аз пък от пасатора съм малко разочарована. Дали защото го сравнявам с Браун newsm78
Реших да му дам още един шанс и май ще го върна.
Първо ножа е така +. Брауна ми е само като вълничка ~. Брауна се мие изключително лесно, а в този не мога да пъхна гъбата за да го измия.
При първото ползване правих патладжан с майонеза. Майонезата беше купена. Сложих на дъното в купата скилидка чесън, отгоре сипах патладжана и пасирах на 5-та степен. Когато сипах и майонезата и взех да разбърквам с лъжица сместа, скилидката чесън излезе отгоре почти непасирана. Това с Брауна никога не ми се е случвало. Брауна ми е 250W, а този е 600W.
Миналата вечер реших да разбия майонеза. Стана много гъста, но олиото не се пое изцяло от сместа. Наложи се после с лъжица да дообъркам.
Брауна при все, че ми е от пластмаса ми е много по-стабилен от този. Имам чувството, че ако го чукна някъде металния накрайник или ако го изтърва ще се огъне.

# 778
  • Пловдив
yulmana, за различно, но аз съм чопъроубиец  Mr. Green
Първият си го взех през далечната вече 2003г и от тогава, без чопър не оставам Simple Smile
Първият сдаде багажа с едни бадеми, втория - с магданоз, на третия леда му видя сметката, а на последния му се счупи държача на ножчетата, след като се приземи от плота Sad

# 779
  • Русе
simpatiuh4e, благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт