Да преправим старите мебели с любов - тема 28

• 127 567
  • 804
  •   1
Отговори
# 420
  • гр.Варна
Аз бих го боядисала бяло.

# 421
  • София
Аз бих го боядисала бяло.
И бих сложила еднакви дръжки.

Или го комбинирай с нещо друго в помещението - цвят на стената, масичка, завеси...

# 422
  • Варна
Идеята е да го сложа на мястото на най-лявото стоящо шкафче - друго място за гардероба няма. А той ми трябва за да държим дрехите, които са домашни или обличани 1 път, да не ми висят по столовете.
Няма ли да е грозно, ако е целия в бяло? Мислех си за фолио, но не знам има ли с такава шарка като секцията.

# 423
  • София
Според мен, за да ги сложиш едно до друго, трябва или да е едно към едно, или съвсем различно. Ако гардеробчето само наподобява секцията, би ме дразнило.

# 424
  • Варна
Според мен, за да ги сложиш едно до друго, трябва или да е едно към едно, или съвсем различно. Ако гардеробчето само наподобява секцията, би ме дразнило.

Именно. Не се сещам, обаче, как може да се впише, ако се направи съвсем различно.  Sad

# 425
  • София
Трябваше ми шкаф с точно определени размери и затова си го сглобихме от ПДЧ плоскости. Боядисахме го със същия латекс, който използвахме за стените и мисля, че не стои зле.
Скрит текст:

# 426
  • Бургас
Защо да не се впише гардеробчето, боядисваш всичко бяло, венге, черно или както е направила Спунк с латекс или пък комбинираш два цвята

# 427
Hrisi, снимката не се отваря вече, да не би да си я махнала?
Не можах да я видя. Искам да те попитам ти оцвети ли амбалажната хартия и ако да - с какво?

# 428
  • Бургас
Деси не съм я махнала, албума си е отворен ето http://hristina69.snimka.bg/properties/k-shta.710139.35257660 хартията я лакирах с лак на водна основа венге, една ръка.

# 429
Много хубаво, браво на теб  Heart Eyes
Утре ми предстои да облепя с цветна хартия една от вратите и ще се включа в темата със снимки. Хартията е за подаръци /опаковъчна, лек гланц/ и съм се спряла на Ц200 за лепенето. Основата е бяла блажна боя - мазнах преди няколко дни малко, за да не я хвърлям, ,че имах малко количество. Да ударя ли един "Бороконтакт" или да слагам направо ц200? Отгоре ще е с лак, утре ще го купувам.

# 430
  • Бургас
Много хубаво, браво на теб  Heart Eyes
Утре ми предстои да облепя с цветна хартия една от вратите и ще се включа в темата със снимки. Хартията е за подаръци /опаковъчна, лек гланц/ и съм се спряла на Ц200 за лепенето. Основата е бяла блажна боя - мазнах преди няколко дни малко, за да не я хвърлям, ,че имах малко количество. Да ударя ли един "Бороконтакт" или да слагам направо ц200? Отгоре ще е с лак, утре ще го купувам.

Дори я надраскай леко с шкурка и бороконтакт. В лепилото сложи малко вода, намачкай хартията и много добре я накисни  в лепилото да залепне добре.

# 431
Имам от дълги години маса и 4 стола от масивно дърво, в много светъл цвят. Били са лакирани с лак в прозрачен цвят, който от времето тук там се е изтъркал. Бихте ли ми препоръчали вид лак, с който мога да ги освежа? Лак, по възможност бързо съхнещ.., защото имам пухкав домашен любимец и не бих искала, при грижите ми да ги отделя в отделно помещение, масата и столовете да бъдат ощетени от него.., а и самото коте да не се лакира..
Благодаря предварително, Анна-Маргарита

# 432
Поне за ден ще трябва да ограничите животинката

# 433
Боядисвам една секция с боя Сократес - бяла. Ще се наложи може би да нанеса 4 ръце, защото шкафа беше тъмен. Интересува ме след като вече е готов дали трябва за финал да нанеса някакъв лак, който да запечата боята и да я предпазва от надрасквания и тн

# 434
  • Бургас
Боядисвам една секция с боя Сократес - бяла. Ще се наложи може би да нанеса 4 ръце, защото шкафа беше тъмен. Интересува ме след като вече е готов дали трябва за финал да нанеса някакъв лак, който да запечата боята и да я предпазва от надрасквания и тн

Няма нужда от лак

Общи условия

Активация на акаунт