Относно мисли или не мисли любовницата за жената и децата....не е тя тази, която трябва да мисли за тези лица и не тя е давала обети и т.н. за вярност. Нито е длъжна да пази репутацията им.
Това по въпроса, че сигурно изпитвала някакви чувства към въпросните.
Точно пък такива, дето се правят съвсем на слепи и глухи, не съм виждала много. Обикновено са абсолютни драми, скандали, алкохол, хапове и прочее залитания. От такива истории не излизат нормални хората, без значение от коя страна са
Има естествено някаква част, които се опитват и надяват да си запазят брака, ама чак пък да си траят... По-скоро са склонни да чакат хубостникът да се наиграе
Относно мисленето - принципно не е зле да разсъждаваш в какво се забъркваш. Според мен трябва да си пълен гьон, за да се метнеш във връзка с женен мъж с ясното съзнание и стремеж да отмъкнеш нечий съпруг, бащата на едни деца или най-малкото да унизиш и нараниш. Да не говорим до какви трагични последици може да се стигне.
За мен си е откровена форма на психопатия, чиста диагноза.
И към останалите постоянно неразбрали... Не, не е виновна само любовницата, но не и самата невинност. Хайде, няма нужда

знае ли един всички ще разберат , щото това аз ще ти кажа нещо , ама ти недей казва на никой в женския кръг ни е до болка познато 
Ще трия, естествено - по някога реагирам прибързано (признавам си), и като се усетя гледам да се коригирам. А като по принцип не съм най-блестяща с дар-слово, ми се налага и да трия