"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 762
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 110
Защо не се разделите?

нито имам намерение да се развеждам, нито пък търся голямата любов, такава не съществува, живота си е битовизъм откъдето и да го погледнеш. при мен е скука. с постовете си исках да защитя любовниците, защото около мен е масово и ме забавляват.
мен ме поддържат желанието за професионални успехи, но хората пък ги поддържат емоционалните завовевания, всеки трбва да си търси тръпката в живота, а не да съди другите.
обаче да се влюбваш, да си изоставяш децата или пък да раждаш деца от любовника си е драма, която здравомислещите хора няма да си причинят.

# 1 111
Добре де  Thinking Вие наистина ли вярвате,че любовницата се среща с вашия мъж примерно, с  ясното съзнание,че иска да му разбие семейството,да нарани децата му и т.н
Приемете,че в доста случаи и двамата се влюбват един в друг, но не искат да наранят човека до себе си и децата си.
Никой не отчете този факт-оставането в семейството ,за да няма наранени Peace Колко мъже и жени живеят със законните си половинки,а всъщност искат друг човек за себе си. Как се живее така???

# 1 112
лесно.
това искане на друг е същото като искането на чуждото камионче в детската градина. едно голямо нищо. зад него се крият лъжците просто. и ахкат и охкат.

# 1 113
лесно.
това искане на друг е същото като искането на чуждото камионче в детската градина. едно голямо нищо. зад него се крият лъжците просто. и ахкат и охкат.
Ееее глупости, искането на друг е най-естественото нещо. Човек се опитва да е моногамен от много скоро, сравнено с това от кога съществува. Освен това искането на друг не винаги означава липса на любов у дома. Просто инстинките не всеки ги преодолява лесно.
Иначе лъжите и промъкването са проблема, не самия секс според мен...

# 1 114
Добре де  Thinking Вие наистина ли вярвате,че любовницата се среща с вашия мъж примерно, с  ясното съзнание,че иска да му разбие семейството,да нарани децата му и т.н
Приемете,че в доста случаи и двамата се влюбват един в друг, но не искат да наранят човека до себе си и децата си.
Никой не отчете този факт-оставането в семейството ,за да няма наранени Peace Колко мъже и жени живеят със законните си половинки,а всъщност искат друг човек за себе си. Как се живее така???

Добре остава си в семейството, за да не нарани законната половинка, и то при условие че тя не знае!!! Много важно условие! Ако знае, то тя вече е наранена, излъгана, разочарована....... Ако не нарани едната, ще нарани другата. И себе си, задължително, ако е имал чувства. Бе, ти сама го каза по нагоре някъде, всички са наранени..... Темата се изчерпа.
Ако иска черито да дойде да каже при нея колко е готино, как няма наранени, че тя е в по друга ситуация.

# 1 115
  • София
Че то докато се стигне до фаза да искаш толкова безнадеждно друг човек до себе си, първо трябва да се мине през няколко етапа, да се впуснеш в развитието на някакви по-задълбочени отношения, включително да си изконсумирал връзката. Де я тази изпепеляваща любов от пръв поглед, да не сме тийнове? Tired

И с каква точно цел се срещаш с женен мъж с деца? Ей така просто, да си начешеш крастата? Пък какви може да са последствията, майната му?
Чак пък толкова да си като ударен с мокър парцал и със замъглено съзнание...
А затова писах назад, че говорим за недоклатена история просто, да ме прощавате.

# 1 116
  • Ямбол
Винаги има някой наранен и винаги някой страда след като някой от влюбените гълъбчета изтрезнее. А от това да те зарежат с дете от любовника по-голямо наказание за глупавата постъпка, не знам да има.
Не знаех историята на камъчка, колко трябва да си наивен и глупав, че да решиш да имаш дете от такъв, който изневерява, който е зарязал жена си за да е с теб. Много ясно, че после и теб ще зареже.

# 1 117
лесно.
Ееее глупости, искането на друг е най-естественото нещо. Човек се опитва да е моногамен от много скоро, сравнено с това от кога съществува. Освен това искането на друг не винаги означава липса на любов у дома. Просто инстинките не всеки ги преодолява лесно.
Иначе лъжите и промъкването са проблема, не самия секс според мен...

Какво ще кажеш за съзнанието?

# 1 118
Винаги има някой наранен и винаги някой страда след като някой от влюбените гълъбчета изтрезнее. А от това да те зарежат с дете от любовника по-голямо наказание за глупавата постъпка, не знам да има.
Не знаех историята на камъчка, колко трябва да си наивен и глупав, че да решиш да имаш дете от такъв, който изневерява, който е зарязал жена си за да е с теб. Много ясно, че после и теб ще зареже.
ох Лиляна
и друг път си си позволявала да ме съдиш и да ми ровиш в раната
не е зарязъл жена си, а ни връткаше и двете,накрая заряза мен
просто е
ами когато си влюбен оглупяваш, и обичаш , и вярваш, и летиш
баш си е с дъх на череши
после става мазало

# 1 119
  • Ямбол
След като ти я предоставяш историята си, камъчка, не виждам защо аз да не я коментирам. Точно толкова ми дреме за теб, когато те коментирам и съдя, колкото на теб ти е било, когато си се развявала с женения. Получила си добър урок и още по-добър шамар. Жалко само, че едно дете е намесено.

# 1 120
След като ти я предоставяш историята си, камъчка, не виждам защо аз да не я коментирам. Точно толкова ми дреме за теб, когато те коментирам и съдя, колкото на теб ти е било, когато си се развявала с женения. Получила си добър урок и още по-добър шамар. Жалко само, че едно дете е намесено.
ами нищо трагично не виждам аз
ти виждаш ли?

# 1 121
Какво ще кажеш за съзнанието?

Не всеки разсъждава Овреме както се казва...

Някои просто искат за малко... виж тези дето имат нереални очаквания и създават "второ" семейство за любовника и накрая разпадат всичко, не ги разбирам нито приемам за нормални, но пък всеки си носи кръста в живота и това че аз "не правя така" не значи че е общовалидно.
А и се убеждавам с всеки измнал ден,че не бива да се заричаме в нищо... живота поднася изненади безброй ...

# 1 122
  • ВАРНА
Ключовият момент е когато се срещаш с някого и разбираш че е женен - така си мисля аз.Преди връзката да се задълбочи и всеки има шанс да помисли за себе си,за бъдещето си,за последствията...или да се пусне безгрижно по пързалката.Около мен навремето кръжеше един арабин,обаче аз си знаех,че от мен ханъма няма да стане и не съм се впускала в никакви истории,драми и т.н. - нямаше защо да си губя времето.Така ги виждам аз нещата.И ако донякъде на 18-20г мога да оправдая такова поведения с младостта,липсата на опит,самооценка и т.н. - след 30г да се замесваш с женен ангажиран със семейство мъж... Naughty

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 10:59 от morgana07

# 1 123
Какви са мотивите една млада, хубава жена, без дете, но с желание за такова, да поддържа дългогодишна връзка с женен мъж с дете?

Не разбрах Чери как се вкара в тази история. Не в непозволената тръпка, а в това споделяне.

# 1 124
  • Ямбол
....
ами нищо трагично не виждам аз
ти виждаш ли?
По това, което си споделяла - да, виждам.

Общи условия

Активация на акаунт