"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 731
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 180
  • София
На мен най-смешно ми е обвинението в завист - когато всъщност това, което повечето "морализаторки" изпитваме е лека жал към това момиче, което изживява тези най-хубави трепети по този грозен начин. Че й се налага и да пише ли пише пред непознати хора, опитвайки се да валидира връзката си по начин, по който в реала не може.
Да, няма лошо да имаш сексуална връзка и да не искаш да развеждаш човека и да не искаш нищо повече от него. С Чери обаче не е така, тя е влюбена до уши, а няма човек на земята, който да ме убеди, че влюбения човек не иска другия само за себе си. Тя го иска, той не се предлага и слагаме на цялата връзка едно лъскаво целуфанче "ах-ох, горим".

Чудя се и аз защо пиша, явно е че темата е пусната, за да може после с клакьорките всичко да се обсъди на хихихик в някоя тайна затворена група, обаче истината е, че прочетох малко назад за нещастие, хранително разстройство и малко дете и честно казано, вече намирам тези, които я окуражават, за явни вредителки.
Да, знам, че ви е много смешно, дами, но може пък да решите по изключение да обърнете внимание на човещината преди сеира. И вместо да я карате да пише блог за сеирджийските ви душици, да й помогнете да се измъкне от блатото на отрицанието, в което е затънала до ушите.

# 181
Бърди, те не го намират за сеир, защото не го осъзнават! Те си мислят, че наистина са много готини щото са толерантни и много я подкрепят, а ние сме изтрещели, скучни, недоклатени, завистливи дърти свекърви и затова така злобно им говорим. Кво да правиш, акъл и цикъл не ти ли дойдат навреме, не ги чакай!

# 182
Бърди, Чери е на 39, не момиче, а жена.

# 183
Убедена съм че  ще се изкарат още доста лични факти за скъпата чери...дали на лични или тук.

# 184
Чери, четох до страница 9 и се отказах. Знаеш ли - пиши си тук. Пиши, споделяй, хвали се, оплаквай се и не се съобразявай. Прави каквото ти душа иска. Защото, Чери - ТИ СИ СИ НАЙ-ВАЖНА!

Ама на някоя на й харесва, друга съди, трета се подиграва, а четвърта - беснее.. Какво значение има? Пиши, щом имаш нужда! Пък нататък - каквото-такова.  Peace

Успех ти желая! Ще замине тоя, ясно ти е. Но друг ще дойде, по-добър. И ти ще си по-мъдра и по-щастлива и спокойна, защото ще е твоят. А този ще е при жена си. Да не ти пука!  Hug

# 185
А защо непременно  трябва  всяко нещо да има развитие - тръпки, пеперуди, черешови долини и поезия, после проза, проза и чат пат драма... Ами има хора,ловци на мигове,които не  искат  развития, искат си сегато. Лунни пътеки, които да завият като шал около врата си или  да откриват синхрона между звездния тътен и трептенето на сърцето...Малко дрън-дрън, нали...обаче точно такива неща   могат да станат като дрога на търсачите на мигове. Няма значение кой точно и какъв е този който им носи това усещане(още по-малко битовизми от сорта обвързан, богат, беден и подобни), важното е да го има - пеперудено безвремие, където всичко е сега и нищо ,ама нищо друго няма значение. Много творци се  вдъхновяват точно от това усещане и си го търсят, защото им носи  заряд на музи. Аз съм такъв търсач (или поне бях) Не съм попадала  на обвързани хора, но сигурно си е било шанс някакъв,така или иначе не съм имала   времева идея да  бъда с конкретните Човеци, нужна ми е била   самата тръпка.

# 186
Бе, кой ви е дилъра на вас, бе?! Shocked  hahaha Пеперудено безвремие, звезден тътен, лунни пътеки, ловци на мигове...

# 187
Изобщо не знам какъв й е случаят на Чери..
Но явно е влюбена..
И сигурно е чудесно и прекрасно, както всичко в началото.
Мойте обобщения по статистиката са, че или мъжът се развежда в първите месеци още..или никога.. Или - докато жена му не научи и тя не го изгони.
Други варианти няма.

П.С - ето и друга, уж "оптимистична" история.
Първият ми съпруг..аз, на 21..лятото, на морето..млада и зелена, а той - любов от пръв поглед и лудо преследване.
Знает, че е женен и за това не се давах..(че и гадже си имах тогава).. Но..той с 10 г по-голям от мен - и доста приятен, интелигентен и изобретателен. Накрая се дадох. 1 седмица неразделни (жена му беше в родния си град). Никога не е говорил лошо за нея, просто казваше - не се получи. На 7-я ден каза, §е детето му има рожден ден и отива при тях..Ок..ще чакам..Трябваше да си дойде след 2 дни..
Но ме изненада още същата вечер - като се върна обратно и заяви, че ме обича и иска да е с мен, и че поискал развод и тн. А аз - като гръмната.. Shocked
И с въпрос от упор - "сега взимаш ли ме без нищо"?
И аз, задавена от романтика - да.
И въпреки после красивите и пълни ис любов години (14) - накрая се разделихме.
Гаранция - няма.
И смятам, че всеки трябва да си изживее своето..стига да си вземе поуките след това..
Ако е перманентно  зна§и грешката е в твоя чип.

# 188
Бе, кой ви е дилъра на вас, бе?! Shocked  hahaha Пеперудено безвремие, звезден тътен, лунни пътеки, ловци на мигове...
Joy...Ех, Бижу,  харесвам те, ама в някои теми чувството ти за хумор куца Laughing
Чети редовете, понякога и между тях,  не е вредно никак  bouquet

# 189
И тичахте. Един от друг, един към друг...
Нека има движение! Crazy

rotfImbo rotfImbo

А тук се смях със сълзи на очи. Авторката помоли темата да бъде готина и позитивна. На нея истини не й се слушат, затова моля ви от сърце, преминете пак към забавния вариант. Аз съм скучна домакиня и такива теми разнообразяват сивото ми ежедневие. Ако много ми досивее, та чак причернее, може и любовница да стана. И без това обожавам череши.  Heart Eyes

# 190
Joy...Ех, Бижу,  харесвам те, ама в някои теми чувството ти за хумор куца Laughing
Чети редовете, понякога и между тях,  не е вредно никак  bouquet
Ми и ти чети между редовете! Мислиш, че верно питам за дилър ли?  Laughing Миличка, разбираш ли, че като заговориш така, загубена си и не е само възвратно постъпателното движение... Трудно се излиза после от това блато и оставя следи. В сърцето! И в други сърца... А това е излишно, да му се не види! Защо хората никога не са си достатъчни и не са щастливи един с друг и търсят, търсят, търсят... и те не знаят какво.
Добре си ми е чувството за хумор, но това, за което говорим, не е смешно. Tired

Харесвам никът ти, сигурно и теб...

# 191
дами, предлагам всички да отиваме да ни качват на черешата  Twisted Evil , пък това сега кой женен, коя разведена, не е важно.

утре ще го мислим без пеперудките и там звездните тътени, космическите забивки и каквото още беше  Hug

# 192
  • Tам през Атлантическия океан
Трудно се излиза после от това блато и оставя следи. В сърцето! И в други сърца... А това е излишно, да му се не види! Защо хората никога не са си достатъчни и не са щастливи един с друг и търсят, търсят, търсят... и те не знаят какво.
Добре си ми е чувството за хумор, но това, за което говорим, не е смешно. Tired

Kaто нещо куца ,  или иска нещо различно , нещо липсва , търси , когато някой от двамата не е щастлив във връзката   ...... еми излиза от нея или поне при първото криване излиза  Peace
Така бих приела/разбирам  нещата независимо от която и страна да се поставя.
За мен така би било редно/приемливо.

# 193
Чери , трябва да напише книга  Peace
Арлекин Wink

"Дневниците на една к-рва" е заето заглавие  Simple Smile
 Само к-рвите де хвалят с любовниците си!

# 194
Добре де, как се оправдава отсъствието през нощта?
Лов, риболов, карти играл, на заведение с приятели, работа до късно, колата се развалила .....  Simple Smile
Отивам да чета творчеството на авторката newsm78

Общи условия

Активация на акаунт