"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 941
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И аз не разбирам защо нападате Чери Peace
Ако тя съумее да изживее миговете си и да се съхрани,шапка й свалям Peace
има и умни любовници наистина,които разсъждават консуматорски-вземам и бягам
аз не успях
по времето на тази връзка отслабнах с 30кг, бях стигнала и до успокоителни
незнаех коя съм по едно време Sunglasses
толкова ми е спокойно сега ,че никакви пеперуди не ща, и никакви пърхания, щото разбрах,че в този живот всичко се плаща Confused
И след преживяното от теб я окуражаваш да продължава?! Вместо да я предупредиш много да внимава какво прави. Не те разбирам.

# 211
Къде четеш, че я окуражава? newsm78

# 212
То няма кампания.
Думата я използва Sesylle, аз я повторих.

Кой я е накарал да пише блог?
Аз дори не съм чела нейни публикации, за разлика от доста осведомени тук, в темата. Mr. Green

Просто ми е интересно как хем не сте имали подобни връзки, хем знаете колко са лоши?

Ето, аз казвам, че моята такава връзка ми е донесла само положителни емоции. Peace
Много ми е дал този човек, помагал ми е с много неща, с нищо не ме е ощетил.

# 213
камъчка, естествено че има и умни любовници. Но те рядко се бият в гърдите, че са такива.
Цял живот си живеят на гърба на любовника и извличат само дивиденти. Но не се заблуждават с пеперуди, череши и не знам какво си още в стомаха. Simple Smile
И ауууу, колко хубаво да ме завлече на "нашето" (сигурно кой знае колко още са минали през него) си място, веднъж в месеца....Simple Smile

# 214
 Но бях изключително обичана, не мога да си изкривя душата, и смятам, че само спечелих от тази история.
  Завърши, като си хванах гадже на моята възраст.
+1 и от моя (отдавна) минал опит.
Не съм чела цялата тема, но за подточките прочетох Grinning

# 215
никого не окуражавам Peace
разликата между мен и нея е огромна Peace
останах с впечатление,че тя знае какво прави и докъде иска да стигне

# 216
И аз не разбирам защо нападате Чери Peace
Ако тя съумее да изживее миговете си и да се съхрани,шапка й свалям Peace
аз не успях
Ама кой я напада бе?!  ooooh! Ти не разбираш ли, че до сега предизвикваше смях, а след като стана ясно на  колко години е всъщност, само съжаление предизвиква... И те уверявам, че тя не е  от умните любовници.

За писанията и се осведомихме покрай тази тема и някой много правилно каза, че някоя с  1700 страници за адаптирани млека и пюрета въобще не бива да се пъне да нарича някого "скучаеща домакиня". Аз пък случайно прочетох за отношенията със свекърва и, бившата, и начинът, по който обяснява това, отново показва, че не е умна...

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 10:06 от Бижy

# 217
  • Куциндрел
Кой кого напада и какъв блог ще пише авторката?

Чери е на 40 години, мисля че е достатъчно голяма, за да може да прави грешки и да носи последствията  им.
Не чета всичко поред, но защо се смята, че този, който няма любовник и не му трептят пеперуди, е скучен? Че и задължително е домакиня. Rolling Eyes

# 218
  • Пловдив
Цитат
останах с впечатление,че тя знае какво прави и докъде иска да стигне
Останала си с това впечатление след всички описания на "дъх на череши", "тръпка", след всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes си остнала с впечатление, че тя знае какво прави. Самата ти сигурно не си била толкова незнаеща, когато си планирала съвместен живот с твоя лъжльо, колкото е тя в момента.
Не съм и чела писанията, нито за брака и, нито за семейството и. Само от прочетеното в тази тема съдя.
Отчаяна домакиня, която на 40 тръгва да търси тръпка, защото до този момент не е имала такава или, ако е имала тя е била отдавна, съответно (повтарям се) се държи и пише, като потребител на тийнпроблем форум.

# 219

Ето, аз казвам, че моята такава връзка ми е донесла само положителни емоции. Peace
Много ми е дал този човек, помагал ми е с много неща, с нищо не ме е ощетил.

+1  

Прави впечатление, че в повечето случаи жената любовница е подла и зла, която отмъква мъжа от топлото леговище, ощетява жената и децата му и никой не спомена, че може да има истинска любов, когато и двамата са обвързани. И слагат край на лъжите и от двете страни. Кой е лошият тук? И двамата ли? И трябва едва ли не, да живеят с вина.

# 220
аз не успях

тя също се е опитала да избяга и не е успяла ...

# 221
  • София - Рим и обратно
Честно казано, стана ми любопитно да видя Черешка в тази светлина. Аз си бях изградила една тотално различна представа за нея. Чела съм я из бебешките теми.
С това обаче не искам да изкажа нито нещо негативно, нито позитивно. Просто имам чувстваото, че друг човек е завзел профила й Simple Smile.

По темата - имах много дълга и болезнена връзка от този тип, никога не бих се вкарала повторно в такъв филм. Ужасно е. И макар, че аз си платих всичко до троха емоционално, и дори понастоящем човекът още да ми се влачи и да ми плаче колко съжалява за неувереността си, аз изпитвам единствено горчилка, не удовлетворение или злорадство, че го зарязах окончателно. Но съм убедена, че така е трябвало, защото пък иначе нямаше да я има прекрасната ми дъщеря, която не бих заменила за никоя друга Heart Eyes.

# 222
  • Куциндрел
Според разбиранията на обществото ни и двамата са виновни. Туй то.

poohito, какво като е на 40? На всякаква възраст човек има нужда от тръпка.

# 223
  • sf
Аз съм изневерявала, на мен са ми изневерявали- кофти ми беше само от второто  Joy
Със женени не се занимавам- не защото ми е съвестно, а защото искам като му звънна да ми е на разположение веднага, а не да се чуди как да  се покрие и т.н.
 Rolling Eyes

# 224
Според разбиранията на обществото ни и двамата са виновни. Туй то.

Защо? Защо? Само защото искат да са щастливи. Въпросът ми е риторичен, не е персонално към теб, Сеса.

В любовта, както и на война - правила няма!

Общи условия

Активация на акаунт