"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 693
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 135
Стига бе, убихте и романтика, и страст, и всичко...  hahaha
Аз чакам някои нов почувствен пост....стил Коелю.

# 136

права си, не мога да си го представя  Peace
обаче вината, че си предадена не е само на по-селската пръчка /така не бих нарекла никоя жена Peace/, а и на твоя законен съпруг. ако имате пробойна в брака е било въпрос единствено на време да се случи, просто тя се е оказала на точното място и го е играла катализатора.

Напротив. Вината, че си предадена не е нито в (както там би я нарекла), нито в законния съпруг. Вината си е само в теб, че си предадена. Но това идва много, много по-късно, а не е първото, за което ще седнеш да разсъждаваш.

Колкото до пръчките и техния произход - никога не казвай никога. Когато си отворена рана и някой бърка грубо в теб и те посипва със сол на равни интервали, може и по-грозни неща да изречеш. Дори не е задължително да ги мислиш. Може да не ги разбираш даже.  Peace

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 10:06 от ZinaSt

# 137
разбирам болката ти, но не виждам нищо по-унищожително от това да се самообвинява човек за грешките на другите.

дано всичко е свършило и да срещнеш точния човек за теб  Hug

# 138
Зина- още ли сте заедно?

# 139
Стига бе, убихте и романтика, и страст, и всичко...  hahaha
Аз чакам някои нов почувствен пост....стил Коелю.

Тичам, бягам, от теб, към теб, за теб в дъхавата юлска нощ през цъфналите череши ли.

Честно, мисля да обърна монетата и да се представям от позицията на любовница. Чери направи тема за тях - другите, а изведнъж се оказа, че само тя е друга. Да не говорим, че и фанфарите от личните заглъхнаха, та се не чуха.

Ще разкажа аз за моя горещ поглед. За онзи аромат и за онова наше местенце. Но накрая ще трябва да разкажа и за момента, в който разбрах, че е женен. Точките - до една. Нещастен. Тя зла и ужасна. Не го разбира. Секс не е виждал от първата брачна нощ. Те вече са разведени на практика. Това в съда е една формалност. Просто сега са празници (Коледа беше близо). Да де, обаче се оказа, че на него живота му е празник. След Нова година - жената имаше рожден ден. После, докато се усетиш - то Великден. Лятото не може - съдилищата почиват, на децата ваканцията да развалят. После пък точно по началото на учебната година, децата няма да го приемат добре. И докато се усетиш - то пак дойде Коледа. Даааам. А през цялото време онзи поглед. И онова местенце. Нашето си.

За него бях единствена. Единствената глупачка, която му се връзваше и му даваше всичко, без да иска нищо. Удоволствие без задължения.

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 20:14 от ZinaSt

# 140
Зина- още ли сте заедно?

Опазил Бог. Не, разбира се Simple Smile

Наскоро той изяви желание да се върне. И по този повод правихме секс. Споделих в темата с тайните и там ме направиха на салата, че съм била с ангажиран мъж. Не знам защо всички запомниха, че сме правили секс, всички помнеха, че е с любовницата си, а всички пропуснаха терзанията ми, около желанието му да се върне.

Приключих с него отдавна. Свързва ни само детето. До там.

# 141
 hahaha hahaha hahaha
Зина то и мойто беше баш така Joy Joy Joy
в смисъл от Коледа почваше да се развежда та до Великден

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 20:06 от камъчка

# 142
Добре де, кой ви е виновен, че искате да развеждате някого? Rolling Eyes
Ако влизате в такава връзка с ясното съзнание, че е заради самата емоция и нищо не очаквате, нещата са в пъти по-хубави! Peace

# 143
защото те обикновено се пънат да се развеждат затова Peace
аз се разведох първа и не заради него конкретно,просто беше въпрос на време да ме хванат и изпреварих събитията
Пичът трудно понасяше,че вече съм свободна Peace

# 144
  • Другата България
Абе обикновено не се пънат, ама нейсе!

# 145
имах предвид,че не любовницата казва-мило-ти кога ще се разведеш,а пичът казва-когато се разведа ще бъдем заедно и ще остареем заедно Crazy това кога е относително понятие де Laughing

# 146
Абе обикновено не се пънат, ама нейсе!

Те ако се пънат, ще е на по-късен етап.
Аз говоря за началото на такива връзки.

На мен не ми се е случвало да имам връзка с женен, защото той е решил да се развежда. newsm78
Ако искам свободен мъж, защо ми е да се вкарвам в разни сложни конфигурации?

Изобщо, моето мнение по темата е, че тези връзки са за забавление, удоволствие, не само от секса, а от общуването най-вече. Peace
Защото ги няма битовизмите и всичко е приятно, с дъх на ...череши! Heart Eyes

# 147
Удоволствие от общуването. ..
Колко е това общуване? Няколко пъти седмично за по няколко часа в класическия случаи ако са от един град. 
И доста по рядко ако са от различни. ..
Голямо общуване пада. Simple Smile

# 148
Пичът трудно понасяше,че вече съм свободна Peace

Мда, забавно е да видиш лицето на уплашеия "пич" в такъв момент. Шаш и мат от неочакваното безметежие!

Свободата, свободата... просто разваля играта.
И му сваля маската.

# 149
Умирам от любопитство, а на какви теми си общувате, ако не е тайна?

Общи условия

Активация на акаунт