"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 046
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Има вина - има и последици  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 256
Наде- ти какво търсиш тук Laughing Laughing Laughing

# 257
  • София
Наде- ти какво търсиш тук Laughing Laughing Laughing

Отговори  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 258
камъчка, добре де....ти нито веднъж ли не се замисли този твой хубостник, като остава при теб след работа, та до 4-5ч. сутринта....дали е пък толкоз свестен чак?
Щом може да си позволява това, а жена му да виси в къщи и да гледа децата.

Аз лично с такъв мъж не бих тръгнала да създавам семейство, нито да си помисля изобщо да градя някакво бъдеще или друго от сорта.
Както се е държал с жена си, така след някоя година ще започне да се държи и с любовницата, след време настояща жена евентуално.
Това не се избива ей така, щото му трепнало нещо към някоя си. Обикновено си е изградено поведение.

# 259
  • град-държава
Кошницата за мен е проява на лош вкус, но цветя и аз съм изпращала, дано не са били приети като покана за качване на черешата. Laughing
Моят опит е 2 месеца,  всъщност докато жена му не се опита да ме прегази в една затворена улица.
Бях в 12 клас мисля, а човекът 17 години по - възрастен.  Цялата история я предизвиках с конкретна цел. Резултатът задоволи очакванията ми, а изводите ми служат и до днес. Толкова.
И не, това не е нещо, което ти се случва просто така.

# 260
С вечната зелена тройка с гарнитура... ooooh! ooooh! ooooh!

# 261
Какво да мисля......такова слабохарактерно същество, което не може да си държи гащите вдигнати и да реши сърби ли го, боли ли го, не искам нито за съпруг, нито за любовник  Mr. Green.
Тия розови ли са, черешови ли са какви са мъгли, малко са за една друга възраст.....някъде...шести клас, голямото междучасие Mr. Green
Но, хората все пак са различни, аз съм изживяла най-най-прекрасните и силни емоции в стабилна връзка, няколкогодишна.....някак тоя театър на тайната любовница хич не ми подсилва емоциите, напротив.

# 262
камъчка, добре де....ти нито веднъж ли не се замисли този твой хубостник, като остава при теб след работа, та до 4-5ч. сутринта....дали е пък толкоз свестен чак?

Аз лично с такъв мъж не бих тръгнала да създавам семейство, нито да си помисля изобщо да градя някакво бъдеще или друго от сорта.
Както се е държал с жена си, така след някоя година ще започне да се държи и с любовницата, след време настояща жена евентуално.
Това не се избива ей така, щото му трепнало нещо към някоя си. Обикновено си е изградено поведение.

Ще отговоря Peace
аз наистина вярвах,че те имат проблеми и че той е нещастен
вярвах,че е въпрос на време да се разведат,затова и опитите да имаме дете бяха спокойни,говорехме си за бъдещето Laughing
нали се сещате,че когато се отрезвих, ми дойде малко изневиделица
оказа се,че той е лъгал доста умело жена си,дето се вика те са пред развод,пък тя незнае
когато се скри като плъх ,аз бях в 7мия месец и случайно го засякох в болницата как тътреше покорно до жена си и отиваше явно на свиждане на някой, бях меко казано като гръмната
жена му не беше нито звяр,нито изглеждаха нещастни
при мен става въпрос наистина за егоцентрик ,който умело ме манипулираше
честно казано темата ми е адски полезна,защото в момента същият този човек отново се опитва да ме манипулира
естествено че и дума не става за " моето дете"
той нито съжалява,нито се чувства виновен
просто му е удобно да живее в харем

# 263
Имах 10 годишна връзка с женен мъж.
Тва беше и до момента си остана любовта на живота ми.
Аз бях на 20,той на 33

Към днешна дата ми остана плода на тази любов и никога няма да съжаля,че родих дете точно от този мъж.
Това беше целенасочен,съзнателен избор и за двама ни.Да създадем общо дете

Е,тема на друг разговор е,че 4 години по-късно изведнъж спря да се грижи за детето с аргумента"Че как как да съм сигурен,че е мое".. Laughing

Но пак казвам,сега отново бих повторила същото,със същият човек,и отново бих платила нужната цена..

Не,не се гордея,че бях държанка цели 10 години..
Но се гордея с това,че макар и 20 годишна кифла,все пак имах достатъчно разум и уважение към семейството и двете му деца.
Винаги съм държала те да са на първо място,и когато глупакът мислеше за развод,го зарязах за цяла една година,да му дойде акъла в главата.

# 264
Зависи от връзката, защото тя може и да е без секс. Просто двама души впримчени в рутината си споделят искрено без някой да ги съди, дават си един на друг подкрепа и обич.

# 265
  • Куциндрел
Камъчка, така пишеш за тази ти връзка, сякаш искаш да оневиниш сама себе си.

# 266

Ще отговоря Peace
аз наистина вярвах,че те имат проблеми и че той е нещастен
вярвах,че е въпрос на време да се разведат,затова и опитите да имаме дете бяха спокойни,говорехме си за бъдещето Laughing
нали се сещате,че когато се отрезвих, ми дойде малко изневиделица
оказа се,че той е лъгал доста умело жена си,дето се вика те са пред развод,пък тя незнае
когато се скри като плъх ,аз бях в 7мия месец и случайно го засякох в болницата как тътреше покорно до жена си и отиваше явно на свиждане на някой, бях меко казано като гръмната
жена му не беше нито звяр,нито изглеждаха нещастни
при мен става въпрос наистина за егоцентрик ,който умело ме манипулираше
честно казано темата ми е адски полезна,защото в момента същият този човек отново се опитва да ме манипулира
естествено че и дума не става за " моето дете"
той нито съжалява,нито се чувства виновен
просто му е удобно да живее в харем
Тоя е пълен психопат.

# 267
И част от тия потребители съм сигурна, че сега са на страната на Чери......

Е, то няма две страни, за и против Чери, просто обсъждаме нещата от живота... поне аз така го разбирам.

# 268
Камъчка, така пишеш за тази ти връзка, сякаш искаш да оневиниш сама себе си.
в никакъв случай не искам да се оневиня
моята вина е ЧЕ СЪМ МУ ВЯРВАЛА Peace

# 269
  • София

Но се гордея с това,че макар и 20 годишна кифла,все пак имах достатъчно разум и уважение към семейството и двете му деца.

Ама как бе, да спиш с баща им и да си направите дете заедно е проява на най-голямо уважение.

Общи условия

Активация на акаунт