"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 205
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 240
Всяка жена желае да е единствената и най-специалната за един мъж. Освен ако не е умна Heart Eyes.

Много ми хареса това. Ще го запомня.

# 241
тя не го прави с цел да я аплодираме
просто си излива емоцията в думи и го прави красиво
когато аз бях на върха на айсберга последното нещо,което мислех обаче беше да пиша за това
и аз бих я посъветвала оттук насетне да си го запази за себе си,не само защото дразни жени,които са преживели зарязване заради гадната любовница, а защото така излага на показ най-съкровеното си Peace

Освен това тези истории обикновено се описват постфактум, а не в разгара на страстите.
  Иначе е приятно, че някой е влюбен, особено споделено, но това е форум в който бихме се идентифицирали по-скоро със съпругата, нежели да се зарадваме на забранената любов.

# 242
  • Куциндрел
BirdsFlu, така е. И аз съм забелязвала подобни индивиди. По мое мнение това се получава, защото имат много свободно време и не могат да измислят с какво да си го запълнят, т.е. нямат си друга работа.

# 243
може да е в кризата на 40-тте  newsm78

не е аджамия девойка, няма какво да я нищим толккова, ще се оправи, аз от съвети или укори полза не виждам на тези години. само дано не и е изпила мозъка кукувица, че на тези години казват, че и ветеринарен лекар не помагал. ще си похвърка, пък ще и мине Grinning
голяма работа, че споделила, по -добре такива да ги четем, отколкото поредната 20 годишна да пита - ама той сега мен уважава ли ме или да Mr. Green

# 244
Възрастта почти няма значение.
Случва се обикновено в един период-когато децата не са на пюрета и памперси, а тръгват на училище. Тогава, дали на 25 или 40, жената вдига глава от памперса, сополите и манджата и се оглежда.
Не и знам детето на авторката, но залагам на този модел.
Това за жените, семейните.
За мъжете - обратно, когато децата са малки и жената е впримчена в отглеждането, главно и основно. Станат ли ученици, и почнат ли с :тате-дай 20 кинта за...., се сещат, че и на кандидатката с нейните деца, ще трябва да киха по 20 кинта и сметката не излиза.

За несемейни важи модела-кво толкова той/тя да му мисли, аз съм си ок, свободна.

# 245
В любовта, както и на война - правила няма!
Joy Хващам се на бас, че тия "мъдри, крилати" думи са плод на нечия празна влюбена глава. Пробвай без правила. Wink Ще те сгащят още утре. Или си насей една нива с просо и карай направо през просото, само така ще ти се получи без правила. Laughing

Четеш ли? В любовта, /правила няма/ - не изобщо. Не смесвай понятията.  Пробвах, обичах и обичам. И да, получи ми се! Представяш ли си?  Grinning

# 246
Чета, представяш ли си?!  И точно за любовта ти говоря. Жива и здрава да си, обичай. До скоро се оплакваше и ти от нещо, струва ми се. Аз съм си тук и чакам, ще чета за следващите етапи. Grinning

# 247
  • Варна
Хубава тема  Laughing
Имах някога такава връзка , малко повече от половин година да е била.Беше много емоционална, откраднати моменти в началото, после повече при мен от колкото при жена си се оказа Blush      Всъщност бях  само на около 23- 24 години, не исках да се обвързвам сериозно, знаех че няма да се получи и въпреки това беше...абе много готино беше... Crazy С него съм изживяла едни от най красивите си моменти на най-екзотичните места на които съм била. До момента в който законната съпруга не ме набеляза и ми се видя тесен света. Доста неприятности ми създаде, от там и чувствата ни някак охладняха. Та така  Simple Smile
Всъщност наистина се разведе няколко години по-късно, след като отдавана не бяхме заедно . Брака му наистина куцаше и се виждаше че няма да изкарат дълго. В момента е семеен отново, има още едно детенце от новата си съпруга, надявам се да са щастливи и да не се стига до там като едно време... Laughing

# 248
  • Пловдив
Цитат
Иначе е приятно, че някой е влюбен, особено споделено, но това е форум в който бихме се идентифицирали по-скоро със съпругата, нежели да се зарадваме на забранената любов.
То, ако е споделено той няма да е женен. Ако той е влюбен няма да се прибира при жена си, с Чери да се вижда, когато цъфнат черешите.
Или някои разбират споделената любов, като "изпрати ми кошница с рози, значи е влюбен в мен". Изпращането на кошница с рози може да значи, че примерно иска да те изчука, но чак да е сигурен знак на голяма любов... хммм

# 249
Чета, представяш ли си?!  И точно за любовта ти говоря. Жива и здрава да си, обичай. До скоро се оплакваше и ти от нещо, струва ми се. Аз съм си тук и чакам, ще чета за следващите етапи. Grinning

Нещо не схващам връзката между любов и нивата с просото. Но грешката може и да е в моя телевизор.

Форум голям, нима не може и да се оплачем? Или има  нова тенденция - само да се хвалим, да се възвишаваме и да сме единствени и незаменими. Не сме! В нищо и за нищо. Преходни сме....

ПП Не знаех, че ще предизвикам такъв интерес да ме четеш, следиш и чакаш!   Joy  Благодаря за пожеланията - на теб - подобно!

# 250
ПП Не знаех, че ще предизвикам такъв интерес да ме четеш, следиш и чакаш!   Joy
Ей, като прочетете, че някой ви е отбелязал заради писанията ви във форума и се изпъчвате като адмирал, значи! Joy То не всичко, заради което забелязваш някого, е забележително и повод за гордост, и свий въображението за неотразимост малко. Wink

# 251
Цитат
То, ако е споделено той няма да е женен. Ако той е влюбен няма да се прибира при жена си, с Чери да се вижда, когато цъфнат черешите.

Не е така. Големи жени сте и знаете, че хората не постъпват така праволинейно. Ако всички хора можеха да бъдат верни, или коректни и щом се влюбят в друг веднага да информират законната половинка, пък да се съберат с новия, нямаше живота да е такъв, какъвто е.

Реалността е много шарена, много разнообразна, а още по-сложни са сърдечните трепети. Може да не ни харесва, да ги криминализираме, да  отхвърляме хората, които са в подобни връзки... но полза никаква, живота си върви.

# 252
Бях на 24, той също. Не беше женен, имаше гадже. Първият път даже не знаех за него. Той си беше от серийните изневеряващи. Обичаше приятелката си, но не му се ядяло всеки ден боб. Аз бях свободна и беше само секс. Свърши, когато започнах връзка със свободен мъж. По някаква случайност ме потърси, точно когато приключих една връзка. Изигра ролята на катализатор да се отърва по-бързо от драмата. И свърши отново, нямах нужда от него.
Иначе пеперудите са страхотни, винаги съм казвала, че, ако една връзка не започне с това лудо изпепеляване, с тези "наши" местенца, не е за мен.
Но, както каза една приятелка: тръпката е страхотна, но в един момент ти писва от тръпки!

# 253
Интересно ми е ако днес/утре/вдругиден....съпругата на въпросния мъж, с който Чери  излиза, вземе, че се окаже дългогодишна потребителка тук във форума и също вземе, че пусне тема от сорта ....'разбрах, че мъжът ми ми изневерява' и опише нейната история......тогава.....няма ли всички да наскачат срещу гадния, лош мъж със слабия ангел и дваж по-гадната и лоша любовница (в случая Чери-дано не се обиди от определението ми, не влагам никакви лоши чувства), дето коварно го е откраднала....и част от тия потребители съм сигурна, че сега са на страната на Чери......

# 254
И още нещо Peace Понеже всички смятат,,че в подобна връзка има виновни-да така е.
До голяма степен вина има точно изневеряващият,защото се самозабравя,забравя,че има жена,деца и семейство. За мен се беше залепил индивид,който толкова си вярваше,че не е щастлив и че иска да е свободен и да гради голямо бъдеще,че направо се уля. Това обикновено са много страхливи индивиди,които пазарят хляб за вкъщи под команда,но в същото време имат нужда от някоя патица като мен-която да им каже-Браво пич,страшен си!
Който се минал,минал, кака се ожени hahaha

Общи условия

Активация на акаунт