"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 950
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 330

М, аз пък ги описвам като интересни, наситени с емоции и разкрепостен секс, подаръци, любвеобилно поведение, приятелство, уважение и помощ, носещи много удовлетворение, усмивки, танцувална походка и блясък в очите.

Да, да....всичко това при условие че мъжа е с достатъчно финанси.  Simple Smile

Аз не видях някоя да описа страхотната си, изключителна и не знам каква още връзка с мъж, който не може да си позволи и елементарна вечеря. Simple Smile
Та това с поезията и духовното свързване и извисяване само може да се пробутва пред 17годишните.
Никоя не би се задържала с мъж голтак и да му слуша дрънканиците. Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 14:01 от Sesylle

# 331

М, аз пък ги описвам като интересни, наситени с емоции и разкрепостен секс, подаръци, любвеобилно поведение, приятелство, уважение и помощ, носещи много удовлетворение, усмивки, танцувална походка и блясък в очите.

Да, да....всичко това при условие че мъжа е с достатъчно финанси.  Simple Smile

той ако е някакъв мизерник въобще не заслужава да има любовница.

# 332
  • Куциндрел
Може пък хората да си имат по-големи емоции от твоите...Simple Smile
Да бе! Как си го представяш пък ти? Нейните са най-големи и най-велики и никой друг не е изпитвал подобни.
И аз нещо подобно си помислих. От къде знае на другите какви са им емоциите и от какви точно емоции имат нужда?  newsm78

# 333

Добре де, тези неща не ги ли получвате от мъжете си?

# 334

Да, да....всичко това при условие че мъжа е с достатъчно финанси.  Simple Smile

той ако е някакъв мизерник въобще не заслужава да има любовница.

Дали заслужава не знам, ама коя ли ще е тази будала, да се хване с такъв? tooth tooth

# 335
С моите мъже си говорим за любов, емоции, за душата Simple Smile)). Говорим си неща, които не можем да кажем на половинките си

Виж ся, на мен като ми се прииска да говоря за емоциите и душата, записах философска специалност и си говорех за тия неща на воля, при това с доценти и професори. Че и ми дадоха диплома, а и няма от какво да се срамувам. Да, вярно е, че не може за всичко да си говориш със съпруга, ама като искаш да говориш, има си курсове, семинари, все полезни работи и не е нужно да си сваляш гащите дори.

Щото не всеки може да говори за философия, нали?

# 336

Добре де, тези неща не ги ли получвате от мъжете си?

те мъжете им ги дават на друга, навън  Laughing
то така излиза

# 337
  • София
О, Боже, чудя се, а и винаги съм се чудел - кога ви остава време за паралелна връзка?
Вижте, аз бачкам по 10-12 часа в денонощие, плюс, че имаме малко дете, плюс че имам домашен любимец, плюс че имам възрастни родители, за които също полагам известни грижи, остава сега и да си попилея нервите по няква паралелна връзка, дето да се крия. Щото, без съмнение, си давам сметка за плюсовете, и това което описвате, но пък аз знам, че никоя от вас, не си дава сметка за Минусите, ако ви хванат, и срамът който ще берете.

Но пак да се върнем, чудя се - като сте мами, кога ви остава време толкова да заделите, че и за любовник?

А и още нещо, с жени сме луди фенове на пътуванията - поне 3-4 пъти годишни за поне 10 дни, и поне всеки месец за по един уикенд в БГ. И тва ако имам любовница, ще се чувства Трета цигулка. А ли па да ида с любовницата за 10 дни в Ирландия? Вас некой да ви е завел некъде по-надалеко от Велинград (Любовник, имам предвид).

# 338
Олеее, опазил ме Господ от някой да ми говори за философия! hahaha hahaha hahaha

# 339
Камъчка, така пишеш за тази ти връзка, сякаш искаш да оневиниш сама себе си.
в никакъв случай не искам да се оневиня
моята вина е ЧЕ СЪМ МУ ВЯРВАЛА Peace
Не ти е само това вината. Wink
коя ми е вината?
насила не съм го вързала-той идваше  в нас
не съм му източила скъпоценния материал за да забременея
спейки вкъщи,наистина създаваше впечатление,че с жена си отдавна не са семейство
и изобщо защо ме захапваш след като прекалено откровено споделих историята си Peace

# 340
Колко пък един мъж ще ти говори за философия. ..освен ако не му е това работата.  Simple Smile

Ето на....не е само любов. ..ави освен пеперудите и пари си трябват да тази работа.  Дойдохме си на думата. ..ама що бяха всички тези глупости толкова време. ..за любов, тръпки и какво ли не. Simple Smile

# 341
Beauty, толкова хубаво си го написала, че няма какво да се добави!   bouquet

И аз така бих ги описала. Peace

Ти не каза ли, че не си имала такива връзки?

# 342
То и на Велинград да ви заведе, са едни хиляда лева за 3-4 дена. По веднъж месечно.

# 343
Никоя не би се задържала с мъж голтак и да му слуша дрънканиците. Simple Smile
Би, би! И такива патки има...

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 18:36 от Бижy

# 344
Олеее, опазил ме Господ от някой да ми говори за философия! hahaha hahaha hahaha

Е, то затова сте опрели до Практическа Философия в Будоара, така да се каже...

Между другото, в момента ти говоря за философия, но даже не може да го разбереш. Не е страшна, не хапе.

А, любовниците...като ходите на Велинград, да знаете 2 неща:
1. Личи ви от 100 километра.
2. Постилайте си хавлийка под г*за, стига сте сяли зарази из СПА центъра!

Общи условия

Активация на акаунт